2. Sınavdan da kaldım

Ben de 4. De aldım. Halam 3 tane dosya yaktı muhtemelen stresten küçük hatalar yapıyorsunuz. Sınavdan önce passiflora için

Sınava kendi hocanla girip girmemek de çok fark ediyor. İlk sınavımda başka bir hoca ile girmiştim, hem daha çok heyecanlandım hem de kendisi en ufak bir yönlendirme yapmadı. İkinci sınavımda kendi hocamla girdim. Hem çok daha rahattım hem de paralel parkta kendisi araba dışındayken göz işaretleriyle ufak kopyalar verdi ve geçtim. Bence bir sonraki sınavınıza kendi hocanızla girmeyi talep edin, bol şans :)

Derslerde yapıp geçiyorduk yanlış yapınca ne yapacağımı bilmiyorum ilk sınavda da paralel parkta kaldım onda da çıkarken dubaya değdi bunda çizgiyi fazla geçip kaldırıma yakın kalmışım ikinci sınavdan öncr ders almadığım için çalışma fırsatım olmadj

Onu dinlediğim için o kadar pişmanım ki şuan debriaj bilmem ne uğraşana kadar diğer şeylerde pratik kazanırdım hoca otomatiğe geşmene gerek yok debriajı kullanman falan çok iyi sadece park falan çalış pratik kazan dedi kararsızım ne yapsam bilmiyorum tekrar denemeli miyim yoksa geçmeli miyim sonuçta parkta kaldm hiç stop etmedim

Eşimde bu mantıkla yanlış yönlendirdi beni 33 yaşındayım hiç manurl kullanmadım ki alacağım araba da otomatik. Neden kendime bu sıkıntıyı yaşattım ki

Benden önceki kız otomatikten 4. Kez giriyormuş o da parkta kalmış hep bilemedim otomatiğe çevirmem mantıklı mı olur ki vitesle sorunum yok
Sorununuza odaklanın. Sorununuz vites değil park. Manuelden alın işte her zaman rahat edersiniz. Parkla ilgili pratik yapın. Haftaiçi bir araç varsa sınav yerinize gidin defalarca parketmeye çalışın su gibi bilirseniz daha rahat edersiniz.

Tek seferde girdiysen çizgiye denk gelmediyse içeride 2 hamle (2 vites) hakkın daha vardı ileri geri yapıp toparlayabilirdin
Arabayı düzledim zaten ama tekerim sarı çizgiyle kaldırımın arasında kaldı çok yanaştın olmadı dedi hoca derslerde milimetrik hesaplıyordum sınavda hiç heyecanımda yoktu ama muhtemelen arkadaki dubayı fazla geçtim

Şöyle anlatayım hani kelebek camı hizalayıp tam sağ yapıp arkadaki üçlü dubayı görüyoruz ya ben galiba onları fazla geçtim o yüzden de arabanın tekerleri sarı çizgi ve kaldırım arasında kaldı derslerde yanlış yapıp düzeltmeyi hiç görmedim hoca hemen yaptırıp güzel diyip çıkıyorduk ikinci sınavımdı sınav öncesi ders alamadım iş yoğunluğumdan dolayı. Komisyona da hocaya da sordum otomatiğe mi geçeyim bu ikinciydi dedim. Hoca kullanışın debriaja hakimiyetin hepsi çok iyi ama park kırmızı kural dedi park çalış sadece dedi o da üzüldü çok çok iyi bir komisyondu gerçekten. L parkı sorunsuz yapmıştım

Hocalarda komisyonda çok iyiydi sıfır panik ve heyecandım kendim bile şaşırdım çünkü ilk sınavımda zangır zangır titremiştim :) belki de nasibim değil bilmiyorum çok üzülüyorum sadcee.

İlkinde de parkta kaldım bunda da. İkinci sınavımda ders alamadım işimden dolayı. bu sefer yıllık izin falan alıp özel ders alacağım pratikleşmeden olmayacak belliki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…