2. Sınavdan da kaldım

Hiç kullanmadım otomatik sınavda da vitesle değil parkla sınanıyorum ikidir

Bir kaç yıl sonra düz vites araba piyasada kalmayacak zaten, düz vites için uğramanıza gerek yok yani.
Otomatikten alın geçin.
Bende çok istedim otomatikten girmek sevgili kocam ve kurstaki hoca yaparsın manuel daha iyi dedi stop falan etmiyorum gayet güzel kavradım ama parkta yapamıyorum anlamadım paralel parkta otomatik manuel farkeder mi ki

Bende çok istedim otomatikten girmek sevgili kocam ve kurstaki hoca yaparsın manuel daha iyi dedi stop falan etmiyorum gayet güzel kavradım ama parkta yapamıyorum anlamadım paralel parkta otomatik manuel farkeder mi ki
Debriyaj gaz ayarı olmadıysa ondan olabilir belki.
Ne yapacaksınız manuel alıp da.
Kimse manuel araç almıyor artık.
Satarken bile zorlanacak insanlar bir kaç yıl sonra manuel araçları.
Çünkü bayan şoför çok çoğaldı ve çoğu otomatik kullanıyor.
Kim satacak manuelleri.
Hem gereksiz birşey bence.
Rahatlık varken neden manuelle uğraşsın millet.
Trafik vitesle alakalı değil ayrıca.
Trafik dikkat ve kural işidir.
Bazı insanlarda manuel takıntısı var manuel kullanınca nirvanaya ulaştıklarını filan düşünüyorlar :) tamamen ego:)
Öyle olsa tüm kazaları otomatik araç kullananlar yapardı ama öyle değil.

Bende otomatik istiyordum hatta arabamızıda yenilemek üzereyiz ama sevgili kocam manuelden gir dedi sorun parkta hata yapınca toparlamayı bilmemek bende de aynısı oldu derslerde yapıp geçirdiler hep

Bende otomatik istiyordum hatta arabamızıda yenilemek üzereyiz ama sevgili kocam manuelden gir dedi sorun parkta hata yapınca toparlamayı bilmemek bende de aynısı oldu derslerde yapıp geçirdiler hep
Eşim zorlanırsın boşver otomatikten gir demişti bildiği varmış aracımız da otomatikti zaten. Eşimin de manuel deneyimi sınav dolayısıylaydı sadece. Ama benim tecrübem derslerde hata yaptırılmayıp ezber üzerinden gidildiği yönünde. Her kalışta telafi dersi alınıyor zaten. Derste bunu dile getirin düzgünce çalıştırsınlar. İnşallah bu sefer alırsınız. Üzülecek bir şey yok. Gerçi ben de üzülüp ağladım gururuma yediremedigim için ama aldım neticede. Sonra kızdım kendime neden böyle üzüldüm diye.

Son iki hakkımo otomatiğe çevirirsem yanıyor iki üç ay da beklemem gerekecek üstüne. Tekrar denemeli miyim bilmiyorum şuan o kadar üzgünüm ki mantıklı düşünemiyorum

Ay gerçekten mi ben şuan öyle beceriksiz başarısız hissediyorum ki anlatamam sanki hiç geçemicekmişim gibi geliyor
bende dikkat eksikliği olduğu için geçemedim normalde çok iyi kullanıyordum ama baskı altında şaşırdım işte sağ sol parklarda değil de ben sağ sol sinyallerde kaldım

O kadar para verip otomatik almak mantıklı gelmiyor bana . Otomatik araba daha rahat gibi ama sadece uzun yolda daha az yorması yoksa trafik aynı kurallar aynı. Park çalışın sürekli çoğu insan ehliyeti aldıktan sonrada ilk yıl zorlanır her yere park edemez

Bilmiyorum otomatiğe çevirmeli miyim suan hicbir fikrim yok sınavı geçsem bile manuel kullanmayacağım otomatik araba alıyoruz saçmalardan seçmeler resmen eşimin salak salak manuel kullanmak zorunda kalırsan kullanamazsın lafı yüzünden oldu gelmişim 33 yaşına bu zamana kadar zorunda kaldım sanki işe gidip gelsem yetecek bana iş yerinde 20 yasındaki kız bile tekte geçti ben kendimi inanılmaz ezik hissediyorum şuan

bende dikkat eksikliği olduğu için geçemedim normalde çok iyi kullanıyordum ama baskı altında şaşırdım işte sağ sol parklarda değil de ben sağ sol sinyallerde kaldım
O an odaklanayım derken daha çok oluyır dikkat dağınıklığı bende muhtemelen o yüzden farkedemedim dubaları cok gectiğimi ama gururuma yediremiyorum suan çok zoruma gitti

Suan zaten sorun park yapamamış olmam derslerde yapıyordum hata yapmadan gidip sınavda nasıl yapıyorum işte

Sorun manuel değil. Sürebiliyormuşsunuz. Otomatiğe çevirmeyin. Tekrar derse gidip hatalar üzerine çalışın. Kötü hissetmenize gerek yok. Sınav anında acele etmeyin. Belirli kopyalar var onlara dikkat edin. Kafanızda bir şema olsun. park yaparken hiza her şey demek. Doğru hizalamanız lazım. Ben geçtiğim sınavda tamamen hazır olmayı bekledim. Acele ettirmeye çalıştılar neymiş üşümüşler ne yapayım durun ben doğru hiza alacağım diye öndeki yeri bekledim falan. Sinirlendiler ama ne yapayım. Benim için doğru olan oydu.

O an odaklanayım derken daha çok oluyır dikkat dağınıklığı bende muhtemelen o yüzden farkedemedim dubaları cok gectiğimi ama gururuma yediremiyorum suan çok zoruma gitti
ek ders alın sadece park çalışın. ben de şimdi muhteşem bir sürücüyüm hiç ceza bile almadım. o zaman pes etmiştim bırakmıştım bana ne demiştim kabuklarıma giriyordu sınav

youtube ve instagramda direksiyon hocalarının çektiği videolar var. park konusunda da birçok tüyolar veriyorlar izleyip kolayınıza gelen taktikleri sınavda yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…