2 senelik sevgilimi anlayamıyorum ben mi çok safım?

Yoo değil. Cinsellik sadece birbirini seven iki insan arasında yaşanmaz ki
Ona bakarsanız bu işi parayla yapan da var.

Ama bu konuda mevzu bu değil.

Ben konuya tam olarak konu sahibinin içinde bulunduğu duruma bakarak yorum yaptığımızı zannediyordum.

O sebeple ben olaya sizin ordan baktığınızı bile anlamamıştım vallahi. Biraz şaşırdım.

Sanırım sizin düşünceniz üzerine benim söyleyecek bi şeyim yok.

Hayatta herkes kendinden mesuldur. Ben de cinsellik yaşamak istemiyorum, sevgilimde saygı duyuyor. Bir kez bile bir şeye zorlamadı. Sizin sevgiliniz başta olur dese de sonradan yön değiştirmiş. Gerçekten isteseydiniz adama yol verirdiniz o anda. Oysa siz beraber olmuşsunuz. Tecavüz gibi elleriniz kollarınız bağlamadıysa sizin kendi kararınız. Sorumluluğunu alın. O anda merak etme evleniriz demiş ama tabiki sözünü tutmama gibi bir ihtimali var. Şimdi barışmışsınız ama adamla ilişkinizin temelleri çok sağlam değil. Duyguları azalmasa sudan sebeplerden ayrılmazdı. Sizi sevse cinsellik istemez zaten bu kararınızdan sonra, buna saygı duyardı. Ama ortada öyle bir sevgi ve bağlılık yok.

Klasik erkek amacına ulaşınca normale dönmüş.simdi kovalayan değil kaçan olmuş.bence sende üstüne fazla düşme üstüne düştükçe yapacaksın bu yanlışı ayrıca acaba gerçekten seviyormusun yoksa kendini mecbur mu hissediyorsun önce buna cevap bul.seviyorsan tek taraflı sevgiyle asla yol alamazsin bir gün kendini ona köle olarak bulursun tavırların net çizgilerin keskin olsun bir kere alttan almaya başladığını hissederse bunu hep kullanacaktır.kaybetme korkusunu yaşarmazsan ömür boyu bu korkuyla sen başetmek zorunda kalırsın.

Tam olarak konu sahibinin durumuna göre yorum yapıyorum. Konu sahibi sevmiş, inanmış, sevişmiş. Erkek arkadaşı sevmiş sonradan sıkılmış ya da hiç sevmemiş bunların önemi yok ki. İkisi de istemiş ve sevişmiş. Karşılıklı rıza önemli.

Cok sevıyorsa aılesı ıle tanıstırsın unıden sonra evlenırsınız. 18 yasında yanıstım esımle 25 evlendık bızımde ınıslı cıkıslı zamanlarımız oldu bır ay bızde küs kaldık en uzun sonra hallettık bı daha hıc kusmedık suan kucuk bır oglumuz var üniversite aşkları unutulmaz hedefesınız olsun okunuzu bıtırıp işe başlarsnz. Cınsel ılişki karsılıklı olunca elınde olmadan olur kı ıkınızde sevıyorsunuz. Karsı tarafın dusuncesı olsa ıkı uc bırlıktelıkteb sonra ayrılırdınız. Aılelerden gelecekten ısten konusuyorsanz ortak seylerdeb bahsedıyorsanz ve ılıskınz guzel gıdıyorsa yıpranmadan guclendırın. Olanlar ıcınde karalar baglamayın olan olmus yapcak bısey yok.

Bu adamla devam etmekte ki ısrarınızın sebebi nedir? Sevgiliniz sizin umduğunuz veya kendini tanıttığı gibi biri değilmiş işte.Soğuk yapıyor diyorsunuz amacı cinsellikmiş.Zorlamayın bence.

Bu oldukça hassas bir konu kızlar zor bir durum ayrıca. Konu sahibine diyeceğim şu ki ilişki yaşadınız diye ona muhtaç değilsin. Çocuk seni evleneceğim diye ikna etmiş olabilir fakat olan şey tek taraflı değil aslında sende (aşık olduğun için) bunu isteyerek yapmışsın. Bizim dinimizde yasak ve günah olan bir şey evet ama yapmışsın bunun geri dönüşü yok. Bence çocuğu kendi pişmanlığın için darlamamalısın. Onun yaptığı her şeyi affedip onun kölesi olmak zorunda değilsin, kendine gel, tabularını bir kenara bırak ve iyi düşün.

e bende sevmiyor artık dedim zaten..??
göstergesi hakkındaki fikrim farklı.
etrafımda seven adam olup olmaması ile de alakasını kuramadım kendi sevgi anlayışımla kıyaslamam yeterli.

Bu dünyadaki herkesin verdiği sözleri tuttuğunu size kim söyledi?Ayrıca 15 defa birlikte olduk diyorsunuz.Evine kendi isteğinizle ayaklarinizla ne olacağını bile bile gitmişsiniz.Bahane bulmayın bence.

Niye onun ayrılmasını bekliyorsunuz ki siz ayrılın ondan ama önce ne isteyip ne istemediğiniz konusunda net olun. Sizin kararınıza rağmen sevgiliniz ilişkiye devam ederse siz yine ona güvenip sizi manipüle etmesine izin verebilirsiniz gibi hissettim ben. O yüzden duygu ve düşüncelerinizi gözden geçirin kafanızı toplayın önce. Birisiyle birlikte olup o kişiyle evlenmemek dünyanın sonu değil kendinizi ona şartlamayın.

Benim erkek arkadaşım da bana ben artık cinsellik istemiyorum dese ben de böyle düşündüğü için soğurum. Bu onla sadece cinsellik için beraberim demek değil, ama o zaman arkadaştan ne farkımız kalacak. Ve cinsellik yaşamamızdan çok böyke bir düşünce yapısında olması beni kendinden soğutur. Adama direk sapık gözüyle bakmayın. Sürekli sizin onun şehrine gitmenizde de daha doğal bir şey yok . Adam size geldiğinde kalcak yeri yok diyorsunuz yani neden o gelsin

Size tecavüz ettiğini iddia ettiğiniz bir adamla mı evlenmek istiyorsunuz?

Yoksa sevgisi, ilgisi, aşkı her neyse biten ama yine de sizinle cinsel birliktelik yaşadığı için sizinle evlenmek zorunda olduğunu düşündüğünüz bir adamla mı?

İki ihtimalde de ağır sıkıntı var çünkü..

Bu adam sizi sevmiyor..

Ben kapımda yatana bile inanmıyorum. Bazı kızlarımızin gözünde bu sözlerin hâla nasıl değeri var anlamak mümkün değil
Genç bir kız pişman olmuş bir şekilde burada yaşadıklarını paylaştı. Neden bu kadar aşırı tepkiler veriyorsunuz. Şimdiki aklınızla 10 yıl önceki aklınız aynı mı ? İnsanları tanıdıkça yaşadıkça tecrübe kazanıyoruz arkadaşta tanıyacak ders alacak ne bu tiye alan konuşmalar

Tecavüz olduğunu sanmıyorum ısrarcı davranmış sende bir yerden sonra istemiş ve karşılık vermişsin. Sonrasında kişinin söylediği sözler klasik erkek yalanları. Hayat senin bunları geride bırak o kişiyide arama çok gençsin çok güzel fırsatlar çıkar karşına eminim

Hanımefendi pişman olmuş tövbe etmiş bu beni de sizi de ilgilendirmez. Ortada tecavüz yok, rızasiz birsey yok. Durumu dramatize etmeniz anlamı yok. Yaptıklarının sorumluluğunu alacak bu kadar. Siz ne bekliyorsunuz??? Adama mı sövelim???? Böyle mi yardımcı olacaksınız?? Hadi adama sövelim hakaret edelim, adam demeyecek mi ben kimseye zorla sahip olmadım, ayağıma geldi diye. Kendi yazmış okuduysanız. Aşırı tepki ne tepkisi??? Burda kimse onun hakaretlerini saçmalıklarını dinlemek zorunda değil, saygılı davranacak ki saygı görsün. Yaşadıklarından ders çıkartacak, sorumluluk almayı bilecek, bilmiyorsa öğrenecek.

E siz bu ilişkinin neresindesiniz?
Çağırdı, istedi, "zevke getirdi", söz verdi, birlikte oldu, kullandı vs...
Adam bunları zorla mı yaptı?
Çağırdığında giden, zevk alan, verdiği sözleri akıl süzgecinden geçirip inanan, birlikte olan siz değil misiniz?
Bir şey yaşamışsınız, hepsi sizin kararınız. 15-16'sı birden hem de.
Kullandı nedir ayrıca öff

Sevgisi bitmiş olabilir, ilgisi bitmiş olabilir, çok normal şeyler bunlar.
Hiçbir şeyin sonsuza kadar sürme garantisi yok. Çocuğu boşuna suçluyorsunuz.
Sevilmediğinizi düşünüyorsanız ayrılın, kendinize yazık etmeyin.
Sorumluluğunu alamayacağınız şeyleri de yaşamayın bundan sonra.

Millet burada az sonra birbirini yiyecek ama konu sahibi ortalıkta yok. Hakaretini etti gitti resmen. Burada insanlar açılan konuyla ilgili tartışıyor, hatta kavga ediyor ama sonuç yok. Olan bize oluyor, konuyu açanların çoğu ayni tas aynı hamam devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…