2 sene sonra...

Karma08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
21
8
36
Merhaba arkadaslar,

Benim bundan 2 sene önce kisa süren ama cok yogun duygular olan bir iliskim oldu ve maalesef karsi tarafin ailesi yüzünden bitti.

Gel gör ki vicdanen rahat edemedi ki bu kisi beni 2 sene sonra aradi ve helalesmek istedi, bense hakkimi helal etmedim cünkü kalben hissetigim buydu. Ama ona bir yöndende hic kiyamiyorum ne bu dünyada ne de öbür dünyada kötülügünü istemiyorum, hatta halen biseyler hissediyorum, sizce bu duygularimi ona söylemeli miyim belkide son sansim olabilir. Ben illeride geri bakip yapmadigim seylerden pisman olmak istemiyorum ama eger karsi taraf hic bir karsilik vermese o zaman dahada cok üzülmekten korkuyorum. Bu arada is dolayisiyla hep iletisim icindeyiz. Fazlada uzatmak istemedim daha cok detaylari var ama genel olarak konu bu.

Yorumlarinizi bekliyorum kizlar, düsünmekten yoruldum artik.

karşı tarafın ailesi yüzünden bittiyse o aile değişmediği sürece o ilişkiden bir şey olmaz.
o yüzden bırakın hiç belanızı aramayın.

karşı tarafın ailesi yüzünden bittiyse o aile değişmediği sürece o ilişkiden bir şey olmaz.
o yüzden bırakın hiç belanızı aramayın.

Ama ailesininde hatasinin farkina vardigini söyledi

Bir şans daha verin en fazla üzülürsünüz pişmanlıktan iyidir. Ama ailesini takmayacaksa bundan emin olacaksanız sevgiliniz değişir belki ama o aile asla değişmez. Her şekilde sizin yanınızda dursun bundan sonra.

Aynen bende böyle düsünüyorum cünkü pisman olmak istemiyorum, evet gururumu bi kenara aticam belki ama cokda umrumda degil artik cünkü böylede mutsuzum.

Ama ailesininde hatasinin farkina vardigini söyledi

Bu durumu anlayabilmeniz icin tekrardan bazi seylere baslamaniz gerekir..
Yani yeniden birlikte olursaniz, degisip degismediklerini ( hatalarinin farkina varip varmadiklarini) anlayabilirsiniz..
Bir soz ile bunun garantisini size veremez ki, duzeldi hatalarini anladilar der, bir bakmissin degisen hic bir sey olmamis..

Sans vermeden once iyice bir dusunun derimm

Yaran kabul tutmuş kan atma o zaman olmadıysa şimdide olmaz.peki sadece ailesi mi sucluydu.madem suçları biliniyordu sevgilin niye vazgecti

Yaran kabul tutmuş kan atma o zaman olmadıysa şimdide olmaz.peki sadece ailesi mi sucluydu.madem suçları biliniyordu sevgilin niye vazgecti

Evet yalan yanlis seylere inanip karsi ciktilar bizim aramizda hicbir sorun yokken, iste benide en cok düsündüren bu o zamanlar cesaret göstermedi o zamanlar ona sorarsan gereken cabayi göstermisti

Evet yalan yanlis seylere inanip karsi ciktilar bizim aramizda hicbir sorun yokken, iste benide en cok düsündüren bu o zamanlar cesaret göstermedi o zamanlar ona sorarsan gereken cabayi göstermisti
Valla canim sen bilirsin ama seni gözden çıkarmış bir kere .bide üstüne gururun kırılmasın.ama sen kafana koymussun yapacaksın anladım bunu zaten burdan sadece cesaret istiyorsun yoksa niyetin belli.bence unut yoluna bak diyorum hayırlısı olsun hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…