2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

ben burdayım cicim çok sıcak bugün istanbul kaynada vallaa:sinifsinif:

bugün pazar gittim pendik pazarı var baya büyük bir pazar ne ararsan var
amannnn neler beğendim neler... ama alamadım :gitme: çok güzel mutfak eşyaları vardı...

PERDELI-PENCERE-ASKI-ANAHTARLIK-YERLI-URUN_W0QQidZZ18599853

hadi yaaa:1shok: ayy negüzel sizin orda pazarlar kuruluo böle burda hiç yok öle şeyler.. sadece sebze pazarı warkaydirigubbakcemile3 neler beğendin kkuzum fiyatlar nasıll??

işte bunu çok beğendim anahtarlık küçük pencere ev penceresi yapmışlar çok tatlı duruyor... önünde küçük saksılar yapmışlar...perdeleri filan gerçekçi yapmışlar...

bizim de bazı sebeplerden dolayı nikahlı olduğumuz halde düğün yapamadık :) nikahlı nişanlıyız ve 1 seneden uzun sürecek gibi :sinifsinif:

evet canım anahtarlık bunu buldum netten ama pazarda okdr değişkleri var ki böyle çiçekleri aşağıya dopru sarkan var perdelir filan desenli olanlar var çok tatlıydııı :gitme:

bizim de bazı sebeplerden dolayı nikahlı olduğumuz halde düğün yapamadık :) nikahlı nişanlıyız ve 1 seneden uzun sürecek gibi :sinifsinif:
olsun cnmm hyırlısı olsun artık.. opuyorumnanaktan
evet canım anahtarlık bunu buldum netten ama pazarda okdr değişkleri var ki böyle çiçekleri aşağıya dopru sarkan var perdelir filan desenli olanlar var çok tatlıydııı :gitme:

çok şekerler gerçeken kuzum yaa içi açılıo insanın baktıkçakaydirigubbakcemile2. kaç para bunlar??

valla 10 lira dedi içim kaldı çok beğendim ama belli olmayan evime anahtarlık fikri beni üzdü :umursamaz:

Back