2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

ben kesin antalyadayım kızlaaarrrr. bana izmiri anlatırsınızzz artıkkk, hayalmdeki 2.şehirdi izmirrr ama hiiiçç görmedimopuyorumnanaktan

evt kuzenimin nişanı için almıştım daha yeni.sözüme kısmet oldu.fuşya saten.kalın askılı dizimin hemen üstünde bir elbise altına siyah topuklu ayakkabı giyicem.pembeli grili bi makyaj yapıcam.ama saçım konusunda kararsızım.çok sıcak olucak önüme gelmesin diye toplatıcam sanırım.ama topuzu falan hiç sevmiyorum.başka ne olabilirki?

evt kuzenimin nişanı için almıştım daha yeni.sözüme kısmet oldu.fuşya saten.kalın askılı dizimin hemen üstünde bir elbise altına siyah topuklu ayakkabı giyicem.pembeli grili bi makyaj yapıcam.ama saçım konusunda kararsızım.çok sıcak olucak önüme gelmesin diye toplatıcam sanırım.ama topuzu falan hiç sevmiyorum.başka ne olabilirki?

canım çok hoş medllerr var yarım topuz var mesela şu tarz modelrl bu sene çok moda...

4765622.jpg
n1372846859300441159209ar3.jpg

evt güzelmiş cnm olabilir.çok sağol.
ama iyi bir kuaför bulmam lazım önce .çünkü devamlı ağlıyarak moral bozukluğuyla çıkıyorum kuaförlerden buara.bide o gün öyle bir talihsizlik yaşamak isemiyorum kesinlikle

relax ol tatlım düşündükçe olmuyor çünkü bu sfeer beklenti içine giriyorsun sonra hayal kırıklığı çok kolay oluyor...

evt ya haklısın.herşey çok güzel olucak allahın izniyle.çok sağol graceful.iyi geceler... opuyorumnanaktan

günaydın kızlar:lepi:
Ben de 2011 yazında evlenmeyi istiyorum inşallah tosunpaşayla, bakalım hayırlısı kpsa falan çok önemli ya çok çalışmam lazım, 1 sene daha uzarsa babam izin vermeyebilir:gitme: +imdilik kimse bilmyo daha rahat gezmek için..

bende 2011 gelin adayıyım ramazan bayramından sonra sözümüz olacak. ama bu uzun bekleme süresini biz istedik

hayy allah magicime ne oldu acaba :çok üzgünüm:
gracemm çok moralim bozukkkmafoldumben geldiğinde anlatırım..
nedenki ne oldu magiclowe?
canım ya çok üzüldüm dün gece.. anlatıcam...
günaydın kızlar:lepi:
Ben de 2011 yazında evlenmeyi istiyorum inşallah tosunpaşayla, bakalım hayırlısı kpsa falan çok önemli ya çok çalışmam lazım, 1 sene daha uzarsa babam izin vermeyebilir:gitme: +imdilik kimse bilmyo daha rahat gezmek için..
slm cnmm.. tosunpaşa yı okuduğumda koptum çünkü bende niaşnlımı öle sewerim tosunpaşam tosunum benim die kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun şimdiden..
bende 2011 gelin adayıyım ramazan bayramından sonra sözümüz olacak. ama bu uzun bekleme süresini biz istedik

hayırlı olsun cnm şimdidenn..

Back