2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

kızlar kuzenimin nişanı için aldığım elbiseyi sözümde giyicem demiştim ya resmini ekleyim.sizde br yorum yapın.bakalım nasıl bulcaksınız?

cnm söz için gayet uygun bi elbise bence, abartıdan uzak we şık..yakışmışta sana. söz ewde oluo zaten dimi??

senin bir soru işeretin var mı tereddütün bu elbiseyle ilgili? rahat gibi görünüyr...

evde oluyor cnm bende öyle düşündümde ne biliyim karar veremedim.çok sademi olur.sönükmü kalır diye size sorayım dedim.teşekkür ederim yorumun için.

yok rahatsız değil.beğenerekte aldım ama sorayım dedim.sağolun rahatladım :sm_cool:

yok yok gayet uygun cnm söz için.. nişana daha abartı yaparsın artık ama bu çok şık söz içinkaydirigubbakcemile5

magiclowe çok sağol.nişanım umarım olur.çünkü 15 ay sözlü kalıcam tekrar nişan teleşı çıkmasın diyebilir bizimkiler.belki direk düğün olur.ozamanda kına gecesinde daha şık bir abiye giyerim artık.bide kızlar saçımıda yandan yarım toplatmayı düşünyorum.toplanan yerede küçük topuz tokaları oluyo ya bi kaç tane onlardan takayım diyorum.olurmuki?

olsun yaa hayırlısıyla sorunsuz olsunda düğününüz gerisi haloulur fıstık takmaopuyorumnanaktan cnm süper olur öle saçç, zaten çok moda.. graceminde fawori saçlarındandır buarada kaydirigubbakcemile3 süper fotolar ekler nişan hazırlığında ya o daha ii araştırma yapıo yerimsenibenyerimseniben

evt zaten grace söledi.hatta ekledi bile bi kaç foto sağolsun zemuszemus
inşallah herşey yolunda gider.öpüyorum opuyorumnanaktan

ekledim vallaa melise bende öyle yaptrıacağım canlarım ama hem doğal hem de çok hoş duruyor bence öyle kuş yuvası topuzlardan enfret ediyorum ben çünkü :roflol:

ya okadar klasik duruoki wede hiç hoş değil:umursamaz: hele şu saça dicek lafım yokkk:roflol:
sacdunyada2.jpg

bu neee yaaaa sepet takmış kafasına diyecektim vallaaa uzaylı gibi olmuş:roflol:

ortdaki çok hoş cnmm bence bide 3.olan güzel. ama en güzeli ortadakiii çok sade doğal duruo yaayerimseniben

amanın çok tanelermişkaydirigubbakcemile3 ozaman şöle değişti yorumlar 1 hariç çok hoş duruoolar. en güzel olarak gamzenin saçı, 4. we 5. arası karasızmmCADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
Back