Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??
magiclowe çok sağol.nişanım umarım olur.çünkü 15 ay sözlü kalıcam tekrar nişan teleşı çıkmasın diyebilir bizimkiler.belki direk düğün olur.ozamanda kına gecesinde daha şık bir abiye giyerim artık.bide kızlar saçımıda yandan yarım toplatmayı düşünyorum.toplanan yerede küçük topuz tokaları oluyo ya bi kaç tane onlardan takayım diyorum.olurmuki?
olsun yaa hayırlısıyla sorunsuz olsunda düğününüz gerisi haloulur fıstık takmaopuyorumnanaktan cnm süper olur öle saçç, zaten çok moda.. graceminde fawori saçlarındandır buarada kaydirigubbakcemile3 süper fotolar ekler nişan hazırlığında ya o daha ii araştırma yapıo yerimsenibenyerimseniben
ekledim vallaa melise bende öyle yaptrıacağım canlarım ama hem doğal hem de çok hoş duruyor bence öyle kuş yuvası topuzlardan enfret ediyorum ben çünkü :roflol:
amanın çok tanelermişkaydirigubbakcemile3 ozaman şöle değişti yorumlar 1 hariç çok hoş duruoolar. en güzel olarak gamzenin saçı, 4. we 5. arası karasızmmCADIARZU