2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

kızlarrrr günaydınnnnnn nasılsınız bakalım.. bir gün daha geçti ve sevdilerimize bir gün daha yaklaştık:asigim:

günaydın gracemmmm.... mutlulğa 1 adım daha :))) sana 18 gün kaldı yaaa:1shok:delikafadulden

yapma stress yaaa nekadar mutlu olcağını düşün ogün peri kızlaarı gibi olucaksın kıyafetin saçın, yanında sewdiğin adam olucak. ya bunları düşünopuyorumnanaktan

adszrde.png
adsz2taw.png

show_img.asp

gracemmm çok güzel bu cnm yaaa, mutfak we banyo takıntılı biri olarak çokçok beğendimmmm walaa..

bende banyoya çok öenm veriyorum canım yaaa kesinlikle banyom çok güzel olmalı ve dekorasyon yapmam lazım çok öenmli ...

inş oturcağımız ewlerde bunları uygulayabilcek imkanımız olur yaa:Saruboceq:

niye olmasın ki kuşum kendi zevkimize bağlı herşey lüxle ilgili değil bir mum bile bazen değiştriyor bir odayo bir havlu bir örtü bir şamdan vs..

orası ölede kuzum bide eski banyo olursa banyo taşları böle eski model olursa falan değiştirme imkanımızda olmazsa onda zorlanırız işte.. düz beyaz olsun bana gerisini hallederimdekaydirigubbakcemile3
yaw gracem şu takwimi nası yapıosun bende istiommkaydirigubbakcemile3

işteeeeeeeee nişanım geldi geçtiii ben de artık nişanlandım.... nişan telaşı geldi geçti derken zaman akıyor...şimdi hayırlsı ile düğün gününün gelmesine beklemek... kızlar takvimimden görüldüğü üzere işte 2 seneye yakın bir süreç beni bekliyor... inş bu süreç su gibi akar gider ... benim gibi olan kim varsa birbirmize destek olalım ... hazırlıklarımızı paylaşalım.... heyecanımızı paylaşaım... kaydirigubbakcemile5

Back