2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

evt graceful yaa kimseden ses çıkmıyo.ama ben sizi nişanlanacak kızlar topiğinden takip ediyorum kaydirigubbakcemile3
malesef benim nişanıma daha var.sözümde kesinleşti ağustos bir.nisanyağmurununda nişanı var galiba o gün.ayy biraz haycanlandım sanırımdelikafadulden

yakın takipçilerimizde warmışşşkaydirigubbakcemile3 nbr melisimm nasılsınn??

sizde kız tarafı neler yapar çeyiz için var mıdır öyle töre adet ?

yakın takipçilerimizde warmışşşkaydirigubbakcemile3 nbr melisimm nasılsınn??

çok sağol cnm iyi olmaya çalışıyorum.ama yorgunum temizlik yap.eksikleri tamamla çok ayrıntılı işlermiş bunlar.servis edilcek tepsiye kadar düşünmek gerekiyomuş.bi yandan saçımı nasıl yaptırsam nasıl makyaj yapsam nasıl bi yüzük seçsem diye düşünüyorum.offff -tatlicadiarzu-

oyy kuşum benim ne zor şimdi senin ilk heyecanın kaç kişi misafir edeceksiniz ? neler düşünüyorsunuz bakalım ?

yok cnm yaa, yani belki yöresel adetler wardır ama biz uygulamıoz öle.. nişanlımın tarafta istemedi şu olmalı bu olmalı demedi hiç saolsunlar.. buzdolabı hariç bütün mutfak bize ait, bunun haricinde halı süpürge ws we yatak odası alıncak düğün zamanı. yemek odası we oturma odasınıda erkek tarafı alcak..
sizde warmı öle adt töre??

canım benmki buzdolabı+çamaşır+bulaşık aldı.. üç beş ıvır zıvırı varmış robot filan ...
yatak odasını kız tarafı yapar herşeyini
salon takımı vs.. erkek tarfı alır.. belki ben lcd yi alcağım inş.. halıları ortak yada erkek tarafı alır.. bizde de pek konuşulmadı yani dedğin gibi ama çok eksik var ya mafoldumben

oyy kuşum benim ne zor şimdi senin ilk heyecanın kaç kişi misafir edeceksiniz ? neler düşünüyorsunuz bakalım ?

evt cnm ya gerçekten zormuş.onlar çok kalabalıklar tam olarak bilemiyorum ama 20,25 kişi gelicekler söze.bi kaç gün sonra tanışmaya gelicekler ozamanda ailcek olucaz.
ilk geldiklerinde bi tatlı bi tuzlu yapıcaz.bide dondurma olabilir sonrasında.ama sözde baya bi çeşit yapıp uğraşmamız lazım.sz neler yaptınız,neler önerisiniz?

canım benmki buzdolabı+çamaşır+bulaşık aldı.. üç beş ıvır zıvırı varmış robot filan ...
yatak odasını kız tarafı yapar herşeyini
salon takımı vs.. erkek tarfı alır.. belki ben lcd yi alcağım inş.. halıları ortak yada erkek tarafı alır.. bizde de pek konuşulmadı yani dedğin gibi ama çok eksik var ya mafoldumben
siz baya yol almışınız kzum yaa beyaz eşyalar tamam ne güzell.. gerçekten eksik çok yaa bakalım napcaz
evt cnm ya gerçekten zormuş.onlar çok kalabalıklar tam olarak bilemiyorum ama 20,25 kişi gelicekler söze.bi kaç gün sonra tanışmaya gelicekler ozamanda ailcek olucaz.
ilk geldiklerinde bi tatlı bi tuzlu yapıcaz.bide dondurma olabilir sonrasında.ama sözde baya bi çeşit yapıp uğraşmamız lazım.sz neler yaptınız,neler önerisiniz?

hayırlı olsun cnm şimdiden.. wala bizimkler uzak yoldan geldikleri için yemekli ağırladık cnm biz, tabi onun yanında sonrası için sigara böreği makarna salatası,kurabiye, cewizli yoğurtlu kabak-hawuç salatası, kedidilli tawukgöğsü falan yapmıştık.. yaz olduğu için daha çok yoğurtlu slatalar we sütlü tatlılar tercih ettik..

evet canım bizde 45-50 kişiydik valla sözde.. nişan gibi oldu... gelenlere çay meyvesuyu vs ikramı yapıldı.. yanında börekler çörekler annem döktürdü .. yüzükler takıldı sohbet muhabbett herkes çok memnun ayrıldı...

evett melissssssssss inş allah bana nasip eder izmirde yaşamak istiyorum magicimde gelecek belki ama o antalyada olacak büyük ithimal

Back