Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt graceful yaa kimseden ses çıkmıyo.ama ben sizi nişanlanacak kızlar topiğinden takip ediyorum kaydirigubbakcemile3
malesef benim nişanıma daha var.sözümde kesinleşti ağustos bir.nisanyağmurununda nişanı var galiba o gün.ayy biraz haycanlandım sanırımdelikafadulden
yakın takipçilerimizde warmışşşkaydirigubbakcemile3 nbr melisimm nasılsınn??
oyy kuşum benim ne zor şimdi senin ilk heyecanın kaç kişi misafir edeceksiniz ? neler düşünüyorsunuz bakalım ?
siz baya yol almışınız kzum yaa beyaz eşyalar tamam ne güzell.. gerçekten eksik çok yaa bakalım napcazcanım benmki buzdolabı+çamaşır+bulaşık aldı.. üç beş ıvır zıvırı varmış robot filan ...
yatak odasını kız tarafı yapar herşeyini
salon takımı vs.. erkek tarfı alır.. belki ben lcd yi alcağım inş.. halıları ortak yada erkek tarafı alır.. bizde de pek konuşulmadı yani dedğin gibi ama çok eksik var ya mafoldumben
evt cnm ya gerçekten zormuş.onlar çok kalabalıklar tam olarak bilemiyorum ama 20,25 kişi gelicekler söze.bi kaç gün sonra tanışmaya gelicekler ozamanda ailcek olucaz.
ilk geldiklerinde bi tatlı bi tuzlu yapıcaz.bide dondurma olabilir sonrasında.ama sözde baya bi çeşit yapıp uğraşmamız lazım.sz neler yaptınız,neler önerisiniz?
evt cnm ya gerçekten zormuş.onlar çok kalabalıklar tam olarak bilemiyorum ama 20,25 kişi gelicekler söze.bi kaç gün sonra tanışmaya gelicekler ozamanda ailcek olucaz.
ilk geldiklerinde bi tatlı bi tuzlu yapıcaz.bide dondurma olabilir sonrasında.ama sözde baya bi çeşit yapıp uğraşmamız lazım.sz neler yaptınız,neler önerisiniz?