2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

34.jpg

bride1ak2.jpg

2.fotodaki gayet güzel duruo kuşum işte aynı öle maşalı we açık olcak ama duvak okadar yukardan olmıcak tam arkadan olcak,,. bu taçlar güzel olurmu bu modllere sence yoksa hem nikahta hemdüğünde çiçekmi kullanim??

kaydirigubbakcemile5

haydii cicim ben yatıyorum artık... iyi geceler tatlımmm

valla canım herşey hazır çok şükür... mekanı çoktan ayarladık zaten.. müzik+pasta herşey orda hazır olacak zaten.. davetiyemi bastrdm ufak ufak dağıtmaya başladım...elbisemin ayın sonunda son provası var...
ben nişan alışverişene çıkmadım canım istemedim .. gerekli görmedim nişan laışveirşini elbisem zaten dikiliyor...o yüzden alışveriş olayı olmadı.. geçenlerde kayınvalidem bohça getirdi kedindne göre adet yerini bulsun diye birşeyler almış getirdi... alyanslarımızıda ay başında alacağız....işte böyle canım son günler böyle geçiyor...

hmmm merakla bekliyorum tatlım yaa resimlerini herşey istediğin gibi olur inşallah Allah tamamına erdirsin darfısı gelinlikli halini düğün gününü görmeye inşallah..

sağol canımm amin hepimiz inşallah gelinlik giyeriz hayırlsyla tez zmandaopuyorumnanaktan

kızlar bende aranıza katıldım.sevgilimle 5buçuk senedir beraberiz.10gün içinde aile arasında sözleniyoruz.o askere gidicek gelince nişan sonra düğün.yada gelir işini bulur direk düğün hazırlıklarına başlarız.inşallah bu dönem güzel geçer.Allah hepimizin gönlüne göre versin.haa buarada askerliği uzun dönem mafoldumben

hoşgeldin canımmmmcımmm senden bizim gibisn hadi hayrlısı canım... bizde nişanlılık sürecine girdik yada gireceğiz yakında kimilerimzde sözlü... bakalım bu uzun süreç bizim için inşallah çok güzl geçer...

sözün için hazırlıklar ne alemde elbisen vs..:?

hoşbulduk cnm.evde hazırlıklar çok yoğun temizlik vs.ama bunun dışında fazla bir hazırlık yapmadım elbisem ayakkabım vardı o yüzden tekrar almadım.pembe saten bi elbise giyicem.saçıma falan daha karar vermedim.umarım herşey içime siner.sizin durumlar ne alemde?

kızlar bende aranıza katıldım.sevgilimle 5buçuk senedir beraberiz.10gün içinde aile arasında sözleniyoruz.o askere gidicek gelince nişan sonra düğün.yada gelir işini bulur direk düğün hazırlıklarına başlarız.inşallah bu dönem güzel geçer.Allah hepimizin gönlüne göre versin.haa buarada askerliği uzun dönem mafoldumben

aramıza hoşgeldin canım.
hayırlı olsun.

hoşgeldin cnmmma.s.

nye kimse buyraya uğramıyoırrrr ne oldu millet sıcaklar yaramadı bizezemuszemus

evt graceful yaa kimseden ses çıkmıyo.ama ben sizi nişanlanacak kızlar topiğinden takip ediyorum kaydirigubbakcemile3
malesef benim nişanıma daha var.sözümde kesinleşti ağustos bir.nisanyağmurununda nişanı var galiba o gün.ayy biraz haycanlandım sanırımdelikafadulden

Back