2 saat arayla gebelik testi böyle çıktı

gullll34xq

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
88
14
8
25
Artı med yaptım çoğu yalancı pozitif demiş çok moralim bozuldu. Yarın adet günüm iki testim 1 dakika geçmeden çift çizgi gösterdi var mıdır

Eklentiler

• IMG_974DAD6C-E05D-4B46-9DD9-8B258DF4621E.webp
    IMG_974DAD6C-E05D-4B46-9DD9-8B258DF4621E.webp
    72,1 KB · Görüntüleme: 101
Artımed değil ama albi ile yapmıştım ben de önceki gün böyle koyu çıkmıştı ben de yalancı mı acaba falan derken beta 558 çıktı :) bu koyulukta betanın yüksek olması gerekir

Tüm artı med kullananlar neredeyse çift çizgi ama kan negatif yazmışlar çok üzgünüm moralim bozuldu ama 2 test yaptım bilmiyorum

Artı med yaptım çoğu yalancı pozitif demiş çok moralim bozuldu. Yarın adet günüm iki testim 1 dakika geçmeden çift çizgi gösterdi var mıdır
Benimde artı Med hemen silik te olsa çift çizgi verdi bende yalancı pozitif çıkarıyor diye sevinememistim dün kan sonucum 148 çıktı yani doğruymuş sizde bı kan verin derim ben hayırlı olsun inşallah

Eklentiler

• IMG_20250423_054800.webp
    IMG_20250423_054800.webp
    133 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20250422_075756.webp
    IMG_20250422_075756.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 77
Peki belirtileriniz neydi bu arada sağlıkla gelsin inşallah
Göğüslerimde ağrı uçlarında sizi ve dolgunluk kasik ağrısı ve bicak saplanir gibi batma özellikle solda ve 1 hafta öncesinde uyku normalde öğlen uyumam ama 3 4 gün sürekli uykum geldi eşim de oradan suphelenmisti ve ara da koku hassasiyeti ve tipik regl gecikmesi inşallah sende hamilesindir ben artı Med e guvenmemistim farklı markanın testini yaptım direk çıktı bence hem kan verin hemde farklı marka deneyin 🌸

Bence baya baya hamilesiniz hayırlı olsun 🤗 bu kadar net çıkıyorsa beta da yüksektir kaç gün gecikmeniz oldu
Olmadı normalde bugün adet olmam lazım ama 2 gündür adet ağrım var oldum diye WC ye gidiyorum ve yok baş dönmem ve vücudumda sıcaklık var ordan şüphelenip yaptım ama keşke bu markayı almasaydım

Göğüslerimde ağrı uçlarında sizi ve dolgunluk kasik ağrısı ve bicak saplanir gibi batma özellikle solda ve 1 hafta öncesinde uyku normalde öğlen uyumam ama 3 4 gün sürekli uykum geldi eşim de oradan suphelenmisti ve ara da koku hassasiyeti ve tipik regl gecikmesi inşallah sende hamilesindir ben artı Med e guvenmemistim farklı markanın testini yaptım direk çıktı bence hem kan verin hemde farklı marka deneyin 🌸
Evet aynısı bende de var sağ kasıkta batma baş dönmesi halsizlik ve ateşim var gibi yanıyorum ama ateşim yok bide sık idrara çıkıyorum ama bu teste kafam takıldı yorumları okuyunca haliyle inşallah vardır ilkinde dış gebelikti çok korkuyorum uyuyamadım şimdi uyumaya çalışıp akşam kan vericem

Back
X