- 17 Nisan 2024
- 88
- 14
- 8
- 25
- Konu Sahibi gullll34xq
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki var yalancı pozitif böyle bir şey değilArtı med yaptım çoğu yalancı pozitif demiş çok moralim bozuldu. Yarın adet günüm iki testim 1 dakika geçmeden çift çizgi gösterdi var mıdır
Ya inşallah yorumları okudum çoğunun çift çıkmış ama kanda çıkmamış bu markayla yarın kan vericem ama çok merak ediyorumTabi ki var yalancı pozitif böyle bir şey değilhayırlı olsun
![]()
Artımed değil ama albi ile yapmıştım ben de önceki gün böyle koyu çıkmıştı ben de yalancı mı acaba falan derken beta 558 çıktı :) bu koyulukta betanın yüksek olması gerek
Benimde artı Med hemen silik te olsa çift çizgi verdi bende yalancı pozitif çıkarıyor diye sevinememistim dün kan sonucum 148 çıktı yani doğruymuş sizde bı kan verin derim ben hayırlı olsun inşallahArtı med yaptım çoğu yalancı pozitif demiş çok moralim bozuldu. Yarın adet günüm iki testim 1 dakika geçmeden çift çizgi gösterdi var mıdır
Bence pozitifArtı med yaptım çoğu yalancı pozitif demiş çok moralim bozuldu. Yarın adet günüm iki testim 1 dakika geçmeden çift çizgi gösterdi var mıdır
Peki belirtileriniz neydi bu arada sağlıkla gelsin inşallahBenimde artı Med hemen silik te olsa çift çizgi verdi bende yalancı pozitif çıkarıyor diye sevinememistim dün kan sonucum 148 çıktı yani doğruymuş sizde bı kan verin derim ben hayırlı olsun inşallah
Göğüslerimde ağrı uçlarında sizi ve dolgunluk kasik ağrısı ve bicak saplanir gibi batma özellikle solda ve 1 hafta öncesinde uyku normalde öğlen uyumam ama 3 4 gün sürekli uykum geldi eşim de oradan suphelenmisti ve ara da koku hassasiyeti ve tipik regl gecikmesi inşallah sende hamilesindir ben artı Med e guvenmemistim farklı markanın testini yaptım direk çıktı bence hem kan verin hemde farklı marka deneyinPeki belirtileriniz neydi bu arada sağlıkla gelsin inşallah
Bence baya baya hamilesiniz hayırlı olsunArtı med yaptım çoğu yalancı pozitif demiş çok moralim bozuldu. Yarın adet günüm iki testim 1 dakika geçmeden çift çizgi gösterdi var mıdır
Olmadı normalde bugün adet olmam lazım ama 2 gündür adet ağrım var oldum diye WC ye gidiyorum ve yok baş dönmem ve vücudumda sıcaklık var ordan şüphelenip yaptım ama keşke bu markayı almasaydımBence baya baya hamilesiniz hayırlı olsunbu kadar net çıkıyorsa beta da yüksektir kaç gün gecikmeniz oldu
Evet aynısı bende de var sağ kasıkta batma baş dönmesi halsizlik ve ateşim var gibi yanıyorum ama ateşim yok bide sık idrara çıkıyorum ama bu teste kafam takıldı yorumları okuyunca haliyle inşallah vardır ilkinde dış gebelikti çok korkuyorum uyuyamadım şimdi uyumaya çalışıp akşam kan vericemGöğüslerimde ağrı uçlarında sizi ve dolgunluk kasik ağrısı ve bicak saplanir gibi batma özellikle solda ve 1 hafta öncesinde uyku normalde öğlen uyumam ama 3 4 gün sürekli uykum geldi eşim de oradan suphelenmisti ve ara da koku hassasiyeti ve tipik regl gecikmesi inşallah sende hamilesindir ben artı Med e guvenmemistim farklı markanın testini yaptım direk çıktı bence hem kan verin hemde farklı marka deneyin![]()
Evet olabiliyor ama bu derece değil sizinki net pozitifYa inşallah yorumları okudum çoğunun çift çıkmış ama kanda çıkmamış bu markayla yarın kan vericem ama çok merak ediyorum
Benimde beta 380 çıktı iyi mi? Sağ kasığımda ağrı varArtımed değil ama albi ile yapmıştım ben de önceki gün böyle koyu çıkmıştı ben de yalancı mı acaba falan derken beta 558 çıktı :) bu koyulukta betanın yüksek olması gerekir
İyi iyi artışı kontrol için iki gün sonra baktırın kasık ağrısı çok normal kanama vs olmadığı sürece korkmayınBenimde beta 380 çıktı iyi mi? Sağ kasığımda ağrı var
Adetin gecikti mi çok silik var gibi ya bence tekrarla testiniNegatif mi kizlar
Eki Görüntüle 3582079