- 13 Ocak 2020
- 44.909
- 170.277
- 33
Demeyin öyle nasipse okuyor.Mucize olmuş. Ama ben bana mucize pek uğramaz diye düşünüyorum. Ümidim kırıldı iyice. Dua etmekten başka hiç bir şey gelmiyor elimden. Üstelik te amh çok iyi benim yaşıma göre. 2.45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demeyin öyle nasipse okuyor.Mucize olmuş. Ama ben bana mucize pek uğramaz diye düşünüyorum. Ümidim kırıldı iyice. Dua etmekten başka hiç bir şey gelmiyor elimden. Üstelik te amh çok iyi benim yaşıma göre. 2.45
Benm ilknde 5aa çift transfer oldm ve tek tuttu 8. Hafta düştü aradan 1 yıl geçti şimdi arkada kalan tek 1 embriyom var 5aa 17 aralıkta onu transfer olacağım bende sıfırdan tedaviyi çok düşündüm ama kalitesi iyi diye vazgeçtim şansmı denemek istedm tutsa benm tutardı hem genç hem 5aa kalite çiftti ama bak olmadı burada görüyorum ne 3. Günler tutuyor.. hakkmzda neyse o olacak inşallah bunca emek boşa gitmycekTransfer aşamasına gelip gelmeyeceği fe belli oldu 3. Gün arayacaklar söyleyecekler. İnşallah 5. Güne gider ama tek embriyo olunca da 5. Güne götürmeden 3. Günde dolduruyorlar riske atmamak için.. Sen ne durumdasın şimdi o tel embriyo nu Transfer ettirdinmi
Hayırlısı olsun cnm Rabbım bu sefer sevindirsin inşallah cnm. Yaşım genç olsa inan üzülmezdim bu kadar ama yaş geçtikçe acaba lar çoğalıyo korkular çoğalıyor. Rabbime sığındım. İnşallah bu son embriyo yaşar transfer olurum. Yaştan dolayı devlet karışamıyor maddi manevi bittik ailem veriyor artıkBenm ilknde 5aa çift transfer oldm ve tek tuttu 8. Hafta düştü aradan 1 yıl geçti şimdi arkada kalan tek 1 embriyom var 5aa 17 aralıkta onu transfer olacağım bende sıfırdan tedaviyi çok düşündüm ama kalitesi iyi diye vazgeçtim şansmı denemek istedm tutsa benm tutardı hem genç hem 5aa kalite çiftti ama bak olmadı burada görüyorum ne 3. Günler tutuyor.. hakkmzda neyse o olacak inşallah bunca emek boşa gitmycek
3. Gün 5. Gün hiç takılma yeterki Transfer aşamasına gelsn Transferini ol gerisi taktiri ilahi eşim hep şunu der tarlası bizde yeniden deneriz.. maddi manevi borç harç bisürü oldu özelde yazılan ilaçları devletten randevu alıp yalvar yakar yazdırmaya çalışıyorum bari ilaçlar ucuza gelsnn dye ama ne yapalım girdik bu yola Allah kucaklarımızı doldursun tez vakitteTransfer aşamasına gelip gelmeyeceği fe belli oldu 3. Gün arayacaklar söyleyecekler. İnşallah 5. Güne gider ama tek embriyo olunca da 5. Güne götürmeden 3. Günde dolduruyorlar riske atmamak için.. Sen ne durumdasın şimdi o tel embriyo nu Transfer ettirdinmi
Nasip işte nasibinde yoksa ne yapsan olmuyor. Rabbım sevindirsin demekten başka çare kalmadı dua etmekten başkaDemeyin öyle nasipse okuyor.
40 yaş olunca takılmamak kolay olmuyor hem zamanla hemde kendimizle savaşıyoruz. Yaş az daha gemçolsa bu kadar takmazdım cnm. Artık ailemden istedik 2. Tedaviyi.3. Gün 5. Gün hiç takılma yeterki Transfer aşamasına gelsn Transferini ol gerisi taktiri ilahi eşim hep şunu der tarlası bizde yeniden deneriz.. maddi manevi borç harç bisürü oldu özelde yazılan ilaçları devletten randevu alıp yalvar yakar yazdırmaya çalışıyorum bari ilaçlar ucuza gelsnn dye ama ne yapalım girdik bu yola Allah kucaklarımızı doldursun tez vakitte
İyi düşünelim iyi haberler gelsin ne zaman haber gelecek40 yaş olunca takılmamak kolay olmuyor hem zamanla hemde kendimizle savaşıyoruz. Yaş az daha gemçolsa bu kadar takmazdım cnm. Artık ailemden istedik 2. Tedaviyi.
İnşallah yaşar embriyom umudum tekrardan yeşerir
2gün sonra arayacağız dediler pazara denk geliyor. Genelde 2 ve altı embriyolar için riske atmamak için 3. Günde hemen donduruyorlar. 5. Güne gitmesine izin verirlermiİyi düşünelim iyi haberler gelsin ne zaman haber gelecek
Gelişimine göre belli olmaz belkim 4 te dondururlar2gün sonra arayacağız dediler pazara denk geliyor. Genelde 2 ve altı embriyolar için riske atmamak için 3. Günde hemen donduruyorlar. 5. Güne gitmesine izin verirlermi
O kadar yüksek hormona yumurtalar çürüyor boş oluyor ya da döllenmiyor…Merhaba arkadaşlar sadece dertleşmek için yazıyorum. 1. Opuda 19 yumurta dan 2 tabe 3. Gün embriyo kalmıştı. Transfer de ikiside koyuldu tutmadı. 2. Opuyı oldum dün 11 yumurta toplandığını söylediler. Ama bugün aradıklarında 3 dolu vardı ama 1inin dillendirin söylediler onunda yaşayıp yaşamayacağı meçhul çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım. O kadar yumurta dan nasıl 1 tanesi kalır aklım almıyor. Ayrıca çok iyi beslenirim. Herşeye dikkat ederim. Yaş 40 belki yaş faktör ü olduğu içindir.ama insan yine de kabullenemiyor. Üstelik te uzun protokol uygulandı 2 kat iğne oldum diyebilirim. Fazla hormon da kaliteyi bozuyor diyorlar bilmiyorum artık. Belki de kader kısmet artık. Demekki kaderimde yok çok zorluyorum. O kadar karmaşık duygular içerisindeyim ki. Biliyorum ki bzii bizden başkası anlamıyor O yüzden dertleşmek istedim. Ağlamaktan kendimi alamıyorum.
Allah bağışlasın cnm benim. Evet tek yumurta sperm yetiyor. Ama birkaç tane olsa döllenme elene elene geriye bir iki tane kalıyo. O zaman umutta oluyo. Tek döllenme olunca embriyo olacakmı yaşayacak mı derdi oluyor .sabahtan beri deli divane gibi oldum dolanıyorum8 yumurta 5 tanesi döllendi 1 tanesi 5.gune gitti ve şuan 2 yasinda. Diyeceklerim bu kadarcaninizi sikmayin hepimiz 1 tane sperm ve yumurtadan olmadik mi. Rabbim yeterki ol desin. Imkansiz degil. Allah kucağınızi saglik evlat ile doldursun.
Bende öyle düşünmeye başladım cnm. Ne yapacağımı şaşırdım artık deli gibi dolanıyorum dua ediyorum tek döllenme var o bari yaşasın diye. 1 tane olunca riske atmamak için 3.gğnde dondurma da yapıyorlarO kadar yüksek hormona yumurtalar çürüyor boş oluyor ya da döllenmiyor…
Bunu bile bile nasıl uyguluyorlar…
Deneme yapıyorlar resmen ya tutarsa…
1 tane embriyoyu 5. Güne getimriwleri iyiymiş ayrıca genelde az embriyo kaldığı döllendiüi zaman 5.güne beklemeden 3. Günde dondurma yapıyorlar riske atmamak için8 yumurta 5 tanesi döllendi 1 tanesi 5.gune gitti ve şuan 2 yasinda. Diyeceklerim bu kadarcaninizi sikmayin hepimiz 1 tane sperm ve yumurtadan olmadik mi. Rabbim yeterki ol desin. Imkansiz degil. Allah kucağınızi saglik evlat ile doldursun.
Vallahi analiz yapmaktan beynim durdu. Allah a bıraktım nasipten öte yol yokGelişimine göre belli olmaz belkim 4 te dondururlar
Sağol canm bende irenbe ümit hanımı düşünüyordum Bi arada vazgecmistm geri Bi soruyum dedm. Allah gönlündekinden daha güzellerini yaşatsn boy boy evlatların olsunAlper bey irenbe. Aydın kadın doğum da Alper bey
Seninde olsun inşallah cnm isteyen herkesin olsun. Nereye ķarar verdin pekiSağol canm bende irenbe ümit hanımı düşünüyordum Bi arada vazgecmistm geri Bi soruyum dedm. Allah gönlündekinden daha güzellerini yaşatsn boy boy evlatların olsun
Medical point canm 2 kez negatif aldm aslnda amaSeninde olsun inşallah cnm isteyen herkesin olsun. Nereye ķarar verdin peki
Değiiştir merkezini sende cnm. Ben ilkinde negatif alınca hemen değiltirdimMedical point canm 2 kez negatif aldm aslnda ama