-
- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
sütlügayfe canım bencede yap allahım sabrını verir.inşallah birde kızın olur benimde bir kızım var şuan hamileyim yine kızım olucak bende bi oğlum olsun isterdim. bende 3, yapcam 3 çocuk çok başka geliyor bana maddi manevi biraz zor ama allahım yardım edicekdir buna eminim.
senn ilk doğumun normal doğummu??
sütlü gAYFEMMM sabah kızımı süslü fırfırlı eteğini giydırdım bana da toka getirmiş anneciğim bunu tak dedi taktım koşa koşa aynaya gider döner aynanın önünde sonra kahvaltı yapan babasına koşar babacığım güzel olmuş muyum diye sorar....Babası da ooyyy oyyy dünyalar güzelim diye kaynaşırlar...SABAH hallerini bir görsen...Kreşe hazırlanırken çok süslenir püslenir...Bu sabah hazırlanırken sen aklıma geldin sütlü kayfe dedim ki sütlü gayfe görse hiç sormazdı 3,yapayım mı kız istiyorum diye...yerimseniben
yok benim sezeryan ilki...
ama çok memnunum hiç sıkıntı olmadı.zemuszemus
kııss 2 kızı nasıl yaptın hele bi formül ver bana.yumurtlama günündemi oldu senin hamileliklerin, yoksa yumurtlama gününe gelmeden mi.hatırlıyormusun?CADIARZU
benim ikiside tam yumurtlama günümde oldu.delikafadulden:tomato:
oooyy yerim ben onun fırfırısınıııı:asigim:hihoyyyt
hele 2.bi doğsunda,sanırım yapacağım.ama ya kıs olmazsaaadelikafaduldendelikafaduldenakannehir
olur inşallah sen düşündüğünde üçüncüyü yapmayı doktora git hemen onlar sana yumurtlama gününe göre tarih veriyor işde en fazla x yada y kapma ihtimaline göre ben 3, de teyzemin kızına gidicem oda kadın doğum uzmanı ama başka şehirde onda görmüşdüm ben elinde bi cetvel bakıyo yazıyo.
sütlügayfe canım bencede yap allahım sabrını verir.inşallah birde kızın olur benimde bir kızım var şuan hamileyim yine kızım olucak bende bi oğlum olsun isterdim. bende 3, yapcam 3 çocuk çok başka geliyor bana maddi manevi biraz zor ama allahım yardım edicekdir buna eminim.
3, bebeğini 4 yaşına gelsin doğacak olan öyle başla bence..Az nefes al..BEBEK bakmaya mı geldik dünyaya...kız yapmak istiyorum de tiyoların hazırkaydirigubbakcemile3 HEPsini sunarım sana..Bu arada eşin kaç yaşında ??Sigara kullanıyor mu??*
SÜTLÜ GAYFEDE AYnı düşünüyor maddi zorluğu olur mu diye ama bence bebekken maddi zorluğu olmaz 3,çocuk herşeyleri oluyor 2 çocuk önden olunca...yemek sandalyesi,araba koltuğu,banyo küveti,battaniyeler yataklar yorganlar hepsi var hatta bebekleri büyüyen arkadaşlar bebeklerin eşyalarını toplamış anneme bırakmış hepsi de bir kere giyilmiş yeni yeni...İşte yazarken aklıma geldi sadece eğitimde dershanelerde zorlanırsak zorlanırız ona da ALLAH güç versin bereket versin yarıdm etsin YARARBBİ CÜMLEMİZE...:dance:
AMMMİİNNN ....SÜTLÜ GAYFE senden bir ricam var bana çizelge yapar mısın okudum ettim ama yapamadım işyerindeyim bir yandan müşteriler bir yandan telefonlr kafamı toplayıpta beceremedim ama bende çizelge istiyorumbu arada kız tüyolarını ilerde vereyim unutursun benim heriften mi ne erkek çıkmıyor ondan hiç ...kaydirigubbakcemile3 ama bunun cinsiyetine baktırmakta içimden gelmiyor heralde 9 ay sormayacağım...sen bana keşke erkek tiyosu verseydin