2 oğlu olanlar ...

cnm allah bağışlasın inşllah .erkek olur seninde..ne zaman yapmayı düşünürsün peki.

senn ilk doğumun normal doğummu??

yok benim sezeryan ilki...
ama çok memnunum hiç sıkıntı olmadı.zemuszemus
kııss 2 kızı nasıl yaptın hele bi formül ver bana.yumurtlama günündemi oldu senin hamileliklerin, yoksa yumurtlama gününe gelmeden mi.hatırlıyormusun?CADIARZU
benim ikiside tam yumurtlama günümde oldu.delikafadulden:tomato:

sütlü gAYFEMMM sabah kızımı süslü fırfırlı eteğini giydırdım bana da toka getirmiş anneciğim bunu tak dedi taktım koşa koşa aynaya gider döner aynanın önünde sonra kahvaltı yapan babasına koşar babacığım güzel olmuş muyum diye sorar....Babası da ooyyy oyyy dünyalar güzelim diye kaynaşırlar...SABAH hallerini bir görsen...Kreşe hazırlanırken çok süslenir püslenir...Bu sabah hazırlanırken sen aklıma geldin sütlü kayfe dedim ki sütlü gayfe görse hiç sormazdı 3,yapayım mı kız istiyorum diye...yerimseniben

oooyy yerim ben onun fırfırısınıııı:asigim:hihoyyyt

hele 2.bi doğsunda,sanırım yapacağım.ama ya kıs olmazsaaadelikafaduldendelikafaduldenakannehir

valla sende bana ver formülünü kız yapmak kolay:):):):)ben ilk kızımda yumurtlama günü falan hesapladım öyle oldu ama ikincide gün saydım resmen yumurtlama günüme denk gelsin die adetimin başladıgı günden itibaren 14 gün saydım ama o zaman tutmadı:kafamçokkarıştı sonra aman dedim boşver ne günü ne sayması sonra yine tutmuşum X i sen o kadat Y yi bırak.kaydirigubbakcemile3
benimde ilk doğumun sezeryan benim ilk kızım 2005 ikinci allahım izin verirse 2010 üçücüyüde 2015 düşünüyorum.tam nasıl hesaplıyorsun yumurtlama gününü.

oooyy yerim ben onun fırfırısınıııı:asigim:hihoyyyt

hele 2.bi doğsunda,sanırım yapacağım.ama ya kıs olmazsaaadelikafaduldendelikafaduldenakannehir

olur inşallah sen düşündüğünde üçüncüyü yapmayı doktora git hemen onlar sana yumurtlama gününe göre tarih veriyor işde en fazla x yada y kapma ihtimaline göre ben 3, de teyzemin kızına gidicem oda kadın doğum uzmanı ama başka şehirde onda görmüşdüm ben elinde bi cetvel bakıyo yazıyo.

evet cnm eğer tam karar verirsem dr gidecem.
kııss asıl erkek yapmak çok kolay.ilkini tam yumurtlama günüme denk getirdim.
ilkini hep erkek istedim ben öylede oldu.edetin 14,15,16,17,18 günleri erkek bebek için en yüksek günler.sanırım 17.günde tuttu öyle hesapladık eşimle.2.de göya yumurtlama günümde yapmayacaktım yumurtlama günüm gelmeden yapacaktık.ama o gün tamda yumurtlama günümdü adetimin 16.günüydü.kesin tutarsa erkek olur dedim üstün körü korunmaydı o gün.ama hamile kaldım işte.kesin erkek olacak dedim tutarsa.eşimede okadaar dedim iyi korun bak heeee:mymeka:.sağlık olsun 3.inşallah kızım olur seninde oğlun olur.

benim ilki kasım 2006 doğumlu
ikinci oğlusun 2010 nisan
3.karar verirsem sanırım 2013 doğumlu olur çok açmak istemem aralarını

Son düzenleme:
SÜTLÜ GAYFECıĞıM BENıM 2 KIZIM VAR ASLINDA KIZ YAPMAK DAHA KOLAY 3,DE KIZ ERKEK farketmez ama eşim erkek olmasını ümid ediypr gibi...Birşeyde diyemiyorda....ama erkek yapmak çok zor....B enim son zamanlarda adet günlerim şaştı hep düzenliyken işte karıştırdım o yüzden yumurtlama dönemini buna da kız diye bakıyorum hep...Erkek düşünüpte
hayal kırıklığına uğratmamak için daha 3 aylık ...Ama karın aşağı doğru olursa erkek olurmuş öyle mi??Benim karnım yine yukarı doğruu...

3, bebeğini 4 yaşına gelsin doğacak olan öyle başla bence..Az nefes al..BEBEK bakmaya mı geldik dünyaya...kız yapmak istiyorum de tiyoların hazırkaydirigubbakcemile3 HEPsini sunarım sana..Bu arada eşin kaç yaşında ??Sigara kullanıyor mu??*

SÜTLÜ GAYFEDE AYnı düşünüyor maddi zorluğu olur mu diye ama bence bebekken maddi zorluğu olmaz 3,çocuk herşeyleri oluyor 2 çocuk önden olunca...yemek sandalyesi,araba koltuğu,banyo küveti,battaniyeler yataklar yorganlar hepsi var hatta bebekleri büyüyen arkadaşlar bebeklerin eşyalarını toplamış anneme bırakmış hepsi de bir kere giyilmiş yeni yeni...İşte yazarken aklıma geldi sadece eğitimde dershanelerde zorlanırsak zorlanırız ona da ALLAH güç versin bereket versin yarıdm etsin YARARBBİ CÜMLEMİZE...:dance:

yok cnm sigara kullanmaz eşim ben içiyordum ama bıraktım.eşim 34 yaşında.valla benim ikisinde de karnım yukardaydı.yok oyle bişi yok aşağıda erkek yok yukarda kız.tüyoları yaz kız hele.delikafadulden

cnm beni de düşündüren gelecekleri,eğitimleri.yoksa bebekken masrafı olmaz ki.allah yardımcımız olıur inşallahkaydirigubbakcemile5

bacılar :):)bebekken olmaz tabi ama ilerisini çok iyi düşünmek lazım bazen bakyorum şöyle çevreye aslında 1 bile çok hem maddi hem manevi şuan allaha şükür kızımın her istedigini yapabiliyoruz ne istese eger mantıklıysa almaya gayret ediyoruz.şimdi ikiye bölüncek şimdiden başladık ona bunu alıyosun banada şunu al demelere ben çok korkuyorum geleceklerini garantileyemeceğim diye yaşadıgımız dünya bayagı bi bozuldu yoksa bebekken çok kolay annem hep çocuklar küçükken birikim yapılır derdi ne kadar haklıymış.umarım evlatlarımız iyi insanlarla karşılaşır hep ve iyi insan olurlar..:Saruboceq:

AMMMııNNN ....SÜTLÜ GAYFE senden bir ricam var bana çizelge yapar mısın okudum ettim ama yapamadım işyerindeyim bir yandan müşteriler bir yandan telefonlr kafamı toplayıpta beceremedim ama bende çizelge istiyorumbu arada kız tüyolarını ilerde vereyim unutursun benim heriften mi ne erkek çıkmıyor ondan hiç ...kaydirigubbakcemile3 ama bunun cinsiyetine baktırmakta içimden gelmiyor heralde 9 ay sormayacağım...sen bana keşke erkek tiyosu verseydin

kııss tüyo verdim yaa okumadınmı.adetin 14,15,16,17,18 günleri erkek bebek.çok kolay kııss.bide seyrek ilişki olacak ama bu dediğim günlerde paso yapacan:jeyyar:
kalan diğer günler olursa kız oluyormuş.bende daa yeni öğrendim:umursamaz:
cnm sen kaç aylıksın şimdi.kızların kaç yaşlarında,bu hamileliğin diğerlerine göre nasıl?farklımı.benim ikisinde de aynıydı hiç bişeye aşermedim,bulantım çok olmadı,istafrada etmedim.cnm çizelgeyi kendime yaptım ama sana nasıl yaparım ki?onu bilmiyorum bilsem seve seve yaparım.bi öğreneyim sorayım da sana haber vereyim oan göre bilgilerini alıp yaparıma.s.

benim ilk kızımla ikinci kızım çok farklıydı belirtileri ... ıLK KIZImda kız belirtileriydi ikinci kızımda herşey herşey erkek belirtileri oldu ve ben 2, kızımı yumurtlama dönemi yaptım aralıksız yine kız oldu .. Göğüs uçlarım kapkaraydı karnımda çizgi vardı yüzüm ikisinde de öyle oldu ama ikinci de daha güzeldi .. Hani derler ya kız çocuğunda anne çirkinleşir diye...... 7 aya kadar doktor erkek dedi
kordonumu gördü ne? şimdi 3 aylık hamileyim ...ama erkek diye ümitlendirmek istemiyorum eşimi ...sürekli tatlı yiyorum.... bana sorsalar 10 kızım olsa offf demem .... benim şifremi alman gerekmiş benim rumuzla şifreyle girip yaparsan sevinirim .... sen hee de ben veririm şifremi? Seni de hamile hamile yoracağım ama ...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlarım biri 9 biri 4 yaşında......ama erkek çocuk çok ağır geçermiş diyorlar maaşallaah sen iyisin ...ALLAH HAYIRLI DOĞUMLAR VERSıN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…