- 19 Mart 2007
- 3.207
- 24
-
- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
canım ben 33 yaşındayım.benimde 13 yaşında bir oğlum var 17 haftalık hamileyim bebek erkek.aslına bakarsan bende senin gibi 1 kız 1 oğlan olsun isterdim. fakat oğlum kardeşinin erkek olmasını çok istemişti (herhalde canı yürekten istemiş). ama bana sorarsan iki kardeşin anlaşmasıda bi o kadar önemli. ayrıca sana bir sorum olacak domuz gribi aşısı oldunmu bugün olmaya gidecektim 20 haftalıktan önce imzalı izin gerekiyormuş kafam karıştı. senin aşı konusunda tutumun nasıl.sevgiler
valla bende isterdimki bi oğlum olsun ama benımde bi kızım var ikinci kızıma hamileyim şuan bu ay doğumum var.allah isteyenın gönlündekini verse ne güzel olurdu hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda.bende üçüncüye cesaret edemıyorum senın gibi
.
ya bide bişey soracam belirtilerin aynımı ilk çocuğunla bulantılar aşermeler felan nasıl farklımı yoksa
Allah gonlune gore versin canim. benim 10 yasinda oglum 7 yasinda kiizm var 3. kiz olur diye istemistik ama oglan oldu. iyiki de oldu ogluma arkadas:) 2. oglum buyusun kizima kiz kardes istiyorurum hayirlisi ile Allah'tan :) 3. neden cesaret edemiyorsun canim?
kızlar tekrar merhaba,
yorumlarınız içinöncelikle teşekkürler. sizlerle okuduğum bilimsel bir bilgiyi paylaşmak istedim.
''Bebeğinizin cinsiyetini belirleyen erkeğin spermleridir.Erkek genleri taşıyan spermlerin dişi gen taşıyanlara göre daha hızlı hareket ettikleri, ancak daha kısa süre canlı kaldıkları saptanmıştır. Döllenme şansının en yüksek olduğu günlerde (yumurtlama zamanı; adetin 13.-17. günleri arası)ilişkide bulunduğumuzda erkek bebek sahibi olma şansınız artabilir.Yumurtlama zamanından üç gün öncesine dek yapılan ilişkide bebeğin kız olma şansı daha yüksektir.'' yazıyordu. ben polikistik over sendromu yaşadığım için böyle bir lüksüm yoktu zaten bu işlemi yapabilmek için düzenli adet görmek şart. ama olasılık payı çok yüksek. çevremde bunu deneyenler mutlu sona ulaşıyorlar darısı başınıza herkese sevgiler Allahım herkesin gölündeki muradı versin.bebişlerinizle mutlu sağlıklı günler.........
sütlü gayfeciğiiimm nasılsın ????benim 2 kızım var şuan bende 3, plansız da olsa hamileyim ama alıştım hamilelik hissine artık ilk başta şok olmuştum da...KIZ istemekte çok haklısın inanılmaz hayat kaynağı oluyorlar...Bıcır bıcır oluyorlar oğlum olmadığından ı ne arkadaşlarımın oğullarını görünce kaynayaamıyorum sevemiyorum korkuyorum erkek çocuğunda gördükleirm çok yaramaz çünkü...Piknikte bile huzur yok onlardan ...Ama kızlar eteğini giydirin otutturun eteğim kırışacak diye kalkmıyor yerinden benim kızlarım öyle en azından...Ev toka dükkanı gibi oluyor fırfırlı süslü kıyafetleri giydirip saçlarını süslüyorsunuz ya tatmanı isterim gerçekten....2 abili olan kızlarda yetişmeye bağlı tabii çok sahipleniyorlar kız kardeşlerini...Bu küçüğünü de büyüt ilerde kız yap yaşın küçük sanırsam insan nefes alamıyor çocuk bakmaktan zor iş annelik biliyorum ama kız ühjdeni gerçekleştir derim.Hem çin takvimine falan da güvenme onlar doğru değilki....Benim sana tavsiyem ya bebek cinsiyet belirleme takvimi diey girip oraya üye ol orası doğru tahmin ettiriyor...Yada yumurtlama dönemin geçince hamilelğe çalış o zaman kızın oluyor...Neyse o zaman gelince daha iyi bilgi veririm inşallah. ALLAH HAYIRLI DOĞUMLAR VERSİN