2 oğlu olanlar ...

sxuxtlxux gayfe

prenslerim
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
3.207
24
merhaba arkadaşlar;
3 yaşında oğlum var,5 aylık da hamileyim.bunun kız olmasını çok istedim ama buda oğlan.
hep bi kızım olmasını istiyorum.3 çocuğu aslında hiç düşünmüyorum,buna cesaret edemiyorum.ama gönlümde de hep bi kız çocuğu var.3.yapsam mı ki diye düşünüyorum bazen.siz neler düşünüyorsunuz 2 oğlanla kalmayımı?yoksa ....... bir kızınız olsun istermisiniz?

valla bende isterdimki bi oğlum olsun ama benımde bi kızım var ikinci kızıma hamileyim şuan bu ay doğumum var.allah isteyenın gönlündekini verse ne güzel olurdu hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda.bende üçüncüye cesaret edemıyorum senın gibi
.

canım ben 33 yaşındayım.benimde 13 yaşında bir oğlum var 17 haftalık hamileyim bebek erkek.aslına bakarsan bende senin gibi 1 kız 1 oğlan olsun isterdim. fakat oğlum kardeşinin erkek olmasını çok istemişti (herhalde canı yürekten istemiş). ama bana sorarsan iki kardeşin anlaşmasıda bi o kadar önemli. ayrıca sana bir sorum olacak domuz gribi aşısı oldunmu bugün olmaya gidecektim 20 haftalıktan önce imzalı izin gerekiyormuş kafam karıştı. senin aşı konusunda tutumun nasıl.sevgiler

allah bağışlasın cnm evlatlarını.iki erkek yada 2 kız anlaşmasına çok iyi anlaşıyorlarda.
ama benim içimdeki o kız özlemi nolcaaakk:sinifsinif:domuz diripi aşısını vurdurmayı düşünmüyorum,bu aşı türkiyedfe yapılsaydı ozaman yaptırabilirdim.denek olarak kullanıldığımızı düşünüuorum.dr bana bıraktı aşıyı ister ol ister olma dedi...kesinlikle olmayacağım oğlumada vurdurmayacağım.zemuszemus

allah bağışlasın cnm kızlarını.peki 3 .düşünürmüsün yaa erkek olursa diye.
aslında benim ilk oğlum çin takvimine göre uyuyor.2.de çin takviöine göre yapmak istedim.ama 1 ay erken hamile kalınca erkeğe denk geldi.bir ay sonrayaydı aslında planım yani çin takvimine göre kıza denk geliyordu.2 sinde de tutu çin takvimi olayı yanii.3.çin takvimine göremi yapsam acepkafamçokkarıştıama cesaretim yooooookkk:mymeka:

bende ilkinde tutmadı erkek gösteriyodu.bu kız gösteriyo .valla üçüncünün erkek olcanı bilsem yapardım heralde bilmiyorum teknoloj brazdaha gelişsin bakalım yapaız ozaman

ya bide bişey soracam belirtilerin aynımı ilk çocuğunla bulantılar aşermeler felan nasıl farklımı yoksa

Allah gonlune gore versin canim. benim 10 yasinda oglum 7 yasinda kiizm var 3. kiz olur diye istemistik ama oglan oldu. iyiki de oldu ogluma arkadas:) 2. oglum buyusun kizima kiz kardes istiyorurum hayirlisi ile Allah'tan :) 3. neden cesaret edemiyorsun canim?

ya bide bişey soracam belirtilerin aynımı ilk çocuğunla bulantılar aşermeler felan nasıl farklımı yoksa

cnm belirtilerim ilk hamileliğimle aynı.
hiç bişeye aşermedim,tatlı tuzlu,ekşi ayırımı yapmadım.
bulantım çok çok az oldu toplasan 4 kez istifra ettim.
iştahım gayet yerinde.ikizinde de bu belirtiler mevcut.
dr 12 haftalık kıza benziyor demişti.aman allahım ne sevinmiştim ne sevinmiştiim.ama bir türlü inanasım gelmiyordu.belirtilerim ilkinde apaaynıydı çünkü.içimede erkek doğuyordu.kısa süreli bi sevinç yaşadım.15 haftada tekrar gittiğimde erkek olduğunu söyledi.ama hiç üzülmedim sadece kısa süreli bi burukluk yaşadım.

ooooyy oyy maaşallah sana seni gönülden kutlarım.alkisalkisalkis

benim bi oğlum bi kızım olsaydı 3.asla düşünmezdim.ben çok cesaretsizim kııss.
2 side oğlan olunca 3.gidip geliyom.dahada doğmadım 2.oğlum tabii.ama seni gerçekten kutluyorum.2 kız 2 erkek çok güzel olur.inşallah gönlüne göre olur.

3.cesaret edemiyorum çünkü;
ilk oğlum çok yaramaz bi çocuk ama bi okadar da sevimli.
inatcı,hareketli aşırı.oğlumu büyütürken çok zorlandım.

2 bile düşünmedim hiiç aslında. oğlumun yaramazlığı,hareketliliği 2.çocuğu yapmaktan soğuttu resmen.ama tek kalmasınıda hiç istemedim.cesaretimi toplayıp 2.yapmaya karar verdim.şimdi 2 oğlum olacak öncelikle sağlıklı,uzun ömürlü olmaları tabiki.ama inşallah 2.oğlum abisi kadar yaramaz olmaz.:1hug:

3 tane çocuğa yeterli gelecek verememek beni endişelendiriyor.
çocuklarıma iyi eğitim aldırmak isterim.
eşim devlet memuru asıl cesaret edememmin diğer bi sebebi de bu.
3 çocuğa yetişememk.

Son düzenleme:
kızlar tekrar merhaba,
yorumlarınız içinöncelikle teşekkürler. sizlerle okuduğum bilimsel bir bilgiyi paylaşmak istedim.
''Bebeğinizin cinsiyetini belirleyen erkeğin spermleridir.Erkek genleri taşıyan spermlerin dişi gen taşıyanlara göre daha hızlı hareket ettikleri, ancak daha kısa süre canlı kaldıkları saptanmıştır. Döllenme şansının en yüksek olduğu günlerde (yumurtlama zamanı; adetin 13.-17. günleri arası)ilişkide bulunduğumuzda erkek bebek sahibi olma şansınız artabilir.Yumurtlama zamanından üç gün öncesine dek yapılan ilişkide bebeğin kız olma şansı daha yüksektir.'' yazıyordu. ben polikistik over sendromu yaşadığım için böyle bir lüksüm yoktu zaten bu işlemi yapabilmek için düzenli adet görmek şart. ama olasılık payı çok yüksek. çevremde bunu deneyenler mutlu sona ulaşıyorlar darısı başınıza herkese sevgiler Allahım herkesin gölündeki muradı versin.bebişlerinizle mutlu sağlıklı günler.........

şuan düşünmüyorum 3. yü belki ilerde fikrim değişir. bendede aynı belirtiler mide bulantısı felan aynıydı bide diyolar sağda olunca erkek benımkide sağda hcg değerimde 50 ın altında yüzük testi yapıyorum erkek gösteriyo hepsi yalanmış dmemkki hiç inanmıyorum.

evet bu yöntemi çok duydum.benim ikiside yumurtlama günüme denk geldi.
ama öbür türlüde yumurtlama olmadan nasıl hamile kalınırki.3.bu yönteme göremi yapsam neeezemuszemus

sütlü gayfeciğiiimm nasılsın ????benim 2 kızım var şuan bende 3, plansız da olsa hamileyim ama alıştım hamilelik hissine artık ilk başta şok olmuştum da...KIZ istemekte çok haklısın inanılmaz hayat kaynağı oluyorlar...Bıcır bıcır oluyorlar oğlum olmadığından ı ne arkadaşlarımın oğullarını görünce kaynayaamıyorum sevemiyorum korkuyorum erkek çocuğunda gördükleirm çok yaramaz çünkü...Piknikte bile huzur yok onlardan ...Ama kızlar eteğini giydirin otutturun eteğim kırışacak diye kalkmıyor yerinden benim kızlarım öyle en azından...Ev toka dükkanı gibi oluyor fırfırlı süslü kıyafetleri giydirip saçlarını süslüyorsunuz ya tatmanı isterim gerçekten....2 abili olan kızlarda yetişmeye bağlı tabii çok sahipleniyorlar kız kardeşlerini...Bu küçüğünü de büyüt ilerde kız yap yaşın küçük sanırsam insan nefes alamıyor çocuk bakmaktan zor iş annelik biliyorum ama kız ühjdeni gerçekleştir derim.Hem çin takvimine falan da güvenme onlar doğru değilki....Benim sana tavsiyem ya bebek cinsiyet belirleme takvimi diey girip oraya üye ol orası doğru tahmin ettiriyor...Yada yumurtlama dönemin geçince hamilelğe çalış o zaman kızın oluyor...Neyse o zaman gelince daha iyi bilgi veririm inşallah. ALLAH HAYIRLI DOĞUMLAR VERSİN

cnm 3.demi kız senin allah bağışlasın.:sm_cool:
bak böyle anlatarak beni daha bi heves ettirdin yaa.delikafaduldendelikafadulden
zaten kız çocuklarının eteğine,tokasına,fırfırına aşığım , bide uysallığına.
yaşım 26 yaparsamda 28 yaşımda yapmayı düşünürüm.bakalım kısmet bi kızım olsun çok istiyorum.sanada hayırlı doğumlar Şeniz

bence 3.yu COCUK istiyorsan yap, kiz ya da oglan istiyorsan degil. tercih etmedigin bir cinsiyet olursa hayalkirikligi yasama. hem dedigin gibi cinsiyetten once cocuga yetip yetemeyecegin hesaplamak lazim. hem maddi hem manevi acidan.

bir de erkek kardeslerin veya kiz kardeslerin daha iyi arkadas olduklarina katilmiyorum. arkadaslik sozkonusu olunca uyum cinsiyetten daha onemli. bir erkek de kiz kardesiyle pekala cok iyi arkadas olabilir. hatta bazi durumlarda daha bile iyi olur.

sütlügayfe canım bencede yap allahım sabrını verir.inşallah birde kızın olur benimde bir kızım var şuan hamileyim yine kızım olucak bende bi oğlum olsun isterdim. bende 3, yapcam 3 çocuk çok başka geliyor bana maddi manevi biraz zor ama allahım yardım edicekdir buna eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…