- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.881
esilla dua et bize yavru inşallah bizde senin gibi kavuşuruz yavrumuza:))
tek olsunda şimdilik olursa ikiz başımın üstünde yeri var:))
blast ne oluyo melisim
okudum cevap yazdım canım
bu gün ilaç ve iğnelere başladım bakalım ne zaman hayırlısıyla haber gelicek
Meri tedavin hayırlı olsun kuşum
Nasılsın canım oğluşumuz nasıl?
Ceylaaan benim oğlanla bugün oralardaydık kız , geç kaldın :)kazııımmmm ben rüyamda bilgemi gördügüm yere gidiyorum hem bi ayakkabılara bakacam hemde belki bilgemi görürüm bellimi olur:86::86::86::86:
akşama görüşürüzzz
Seni çok sevdiğimi söylesem moralin yerine gelir mi ki?bugün topik sessiz sakin...
bende uğrayamadım çok..
yatma,dinlenme vaziyetindeyim şikayetlerim geçmedi bugünde(
moralimi düzeltecek bişeylere ihtiyacım var....
Ay canım inşallah , rabbim büyük , ol demişse olmuştur ..İnşallahta olmuştur ..kızlar adetim gecikti dedim ya.. birde şundan olabilir mi.. geçen ay tüp bebek tedavisine başlayacaktım..merkezden ginera verdiler..bir tane içtim...sonra şubat tatiline bıraktık. bende hapı bıraktım..benim adetim hiç şaşmaz normalde..ama böyle olması normal mi sizce.. bu haptan dolayı gecikir mi?
bebeğim olsun lütfen....hayırlı sağlıklı bebeklere kavuşalım insallah...
Cnaım çok üzüldüm , bu yaşadığın son acı olsun inşallah ..dun deger 40 kusur cıktı bugun dr gıttım kanamam basladı ve bebegımı kaybettım malesef hemen tahlıl yapıldı ve 28 cıktı kızlar mucızem olucaktı yıne olmadı 2.meleğim oldu malesef rabbım saglıkla kucagımıza bebekler nasıp etsın yarın tekrar gıdıcem dr tutunamadı galıba demı kızlar..
Yağmur'ummmmm canımın içi, nasıl mutlu oldum , nasıl heyecanlandım anlatamam .. Topiğe essahtan bir hareket geldi..kızlar size güzel haberlerle geldim ,nurtopu gibi 3 tane yumoşum olmuş ,boyutları 18,17 ve 14 gibi ve benim bugün 9.günüm :))
aşılamam cumartesi gini olacak kızlar:)
inşallah eşimin değerleri iyi çıkar da bebeşim hep benimle kalır:)))
dua edin neolur:))))
meri de burda tatlım toplandım ıyumurtaların???
inşallah ronyam
bu gün topladılar şükür 17 tane çıktı
bakalım kaliteleri nasıl henüz haber yok
dondurucam kalırsa eğer
bu arada bu topiği açan boncukboncuk başardımı. ne durumda merak ettim. ama topik çok uzun. hepsini okuyamadım.
ronya işe gidiyormusun?
dinlenebiliyorsundur umarım.....
daha çabuk iyileşirdin...
bu arada bu topiği açan boncukboncuk başardımı. ne durumda merak ettim. ama topik çok uzun. hepsini okuyamadım.
iyiyiz diyelim iyi olalım mues.....
sen de iyisindir umarım
slm kızlar iyi akşamlar. bizde artık aşılama yoluna gideceğiz. eşim test yaptırdıktan sonra bakacak dr. tamam derse aşılama aşamasına geçeceğiz. bayramdan sonra ancak başlarız sanırım. nasıl oluyor, bilmiyorum. tecrübelerinize ihtiyacım var. netten baktım biraz ama yaşandan dinlemekdaha önemli benim için. cumartesi aşılama yaptıracak olan arkadaşım sanırım ismi meri allah yardımcınız olsun. hayırlısıyla gerçekleşir inşallah döllenir yumurtaların.
Seni çok sevdiğimi söylesem moralin yerine gelir mi ki?
Oğluşunun sağlıklı ve hiçbirşeyi olmadığını , bu aylarda durumunun normal olduğunu söylesem peki?
Senin tedirgin olmanı anlasam ve hak versem , çünkü anne olmak bu demek desem ?
Rabbime dua etsem senin için ve oğlun için olmaz mı ? Moralin düzelmez mi?
hmmm sanki bir yerde göbekten bir iğne yapıldığını duymuştum. öyle kalmış aklımda. demek yanlış biliyormuşum.
hmmm sanki bir yerde göbekten bir iğne yapıldığını duymuştum. öyle kalmış aklımda. demek yanlış biliyormuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?