Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar iyi akşamlar. bizde artık aşılama yoluna gideceğiz. eşim test yaptırdıktan sonra bakacak dr. tamam derse aşılama aşamasına geçeceğiz. bayramdan sonra ancak başlarız sanırım. nasıl oluyor, bilmiyorum. tecrübelerinize ihtiyacım var. netten baktım biraz ama yaşandan dinlemekdaha önemli benim için. cumartesi aşılama yaptıracak olan arkadaşım sanırım ismi meri allah yardımcınız olsun. hayırlısıyla gerçekleşir inşallah döllenir yumurtaların.

Selam güzeller ben geldim :)

kazııımmmm ben rüyamda bilgemi gördügüm yere gidiyorum hem bi ayakkabılara bakacam hemde belki bilgemi görürüm bellimi olur:86::86::86::86:
akşama görüşürüzzz
Ceylaaan benim oğlanla bugün oralardaydık kız , geç kaldın :)
bugün topik sessiz sakin...
bende uğrayamadım çok..
yatma,dinlenme vaziyetindeyim şikayetlerim geçmedi bugünde(
moralimi düzeltecek bişeylere ihtiyacım var....
Seni çok sevdiğimi söylesem moralin yerine gelir mi ki?
Oğluşunun sağlıklı ve hiçbirşeyi olmadığını , bu aylarda durumunun normal olduğunu söylesem peki?
Senin tedirgin olmanı anlasam ve hak versem , çünkü anne olmak bu demek desem ?
Rabbime dua etsem senin için ve oğlun için olmaz mı ? Moralin düzelmez mi?
Ay canım inşallah , rabbim büyük , ol demişse olmuştur ..İnşallahta olmuştur ..
Cnaım çok üzüldüm , bu yaşadığın son acı olsun inşallah ..
Ne denir ki, insallah 3. bebeğin sağlıcakla gelir..
Yağmur'ummmmm canımın içi, nasıl mutlu oldum , nasıl heyecanlandım anlatamam .. Topiğe essahtan bir hareket geldi..
Haydi inşallah bebeğin konar göbüşüne :)
inşallah ronyam
bu gün topladılar şükür 17 tane çıktı
bakalım kaliteleri nasıl henüz haber yok
dondurucam kalırsa eğer

Maşllah meri'm , çok güzel bir sayı 17 tane yumoş..
İnşallah güzel güzel döllenirler ..
Ben çok umutlyum senden , içimden bir ses olacak bebeğin geleck diyor ..
Hadi inşallah ..

Mues'immmm hoşgeldin canım arkadaşım benim :)
Tüp bebeğe başladım , çok heyecanlıyımmmmm :)
Sanki bu sefer olacak

ronya işe gidiyormusun?
dinlenebiliyorsundur umarım.....
daha çabuk iyileşirdin...

ekıntosum nasılsın canını sıkma yahuu gelıp gecıcı sıkıntılar bunlar ınsallah
eglencelı bıseyler falan ızleseydın evdeyken bence
ben mesela dızı ızlemeyı severım cnbc e dızılerınden ole geyık ızleıdklerım var mesela canım sıkılınca

ronyam bugun ızınlıydı bu arada yarın gıdermı bılmıom grıp yatmadan gecmıyo malesef
bu arada bu topiği açan boncukboncuk başardımı. ne durumda merak ettim. ama topik çok uzun. hepsini okuyamadım.

canım hosgeldın
boncuk 29 eylulde bebegını kucagına aldı bıle cok sukur
darısı hepımzıjn basına
asılama da yurmöutalar ılac veya ıgne ıle uyarılıyo ve gelısmesı tamamlandıgı gun catlatma ıgnesı yapılıyo sana
sonra da 36 saat gecınce esın sperm ornegı verıyo ve bu spermler ıslemden gecırılerek bı kac saat sonra sana uzun sırınga gıbı bıseyle rahıme enjekte edılıyo o kaadra

iyiyiz diyelim iyi olalım mues.....
sen de iyisindir umarım

İyiliğin daim olsun canım.....
İyidir çok şükür canım ne olsun bu aralar koşturmam çok kardeşimin nişanı var 20 gün sonra alışverişe verdim kendimi

Son düzenleme:

merhaba.. 8 gun once asilama yaptirdim.. tabi oncesinde klomen ve catlatma ignesi verdi doktorum.. 3 gunluk perhiz dedi ve ucuncu gunun sabahi esimin spermi alindi yikandi :) 2 saat kadar surdu yikanmis spermleri almamiz.. termos icinde veriyorlar.. sonra doktoruma goturduk.. 5 dakikalik bi islem sonucu spermler bana nakledildi.. muayene pozisyonunda yatiyorsun iceri plastik bi boru yerlestiriyorlar ve spermler yavas yavas buradan gonderiliyor.. asla bi agri hissetmedim.. canim hic yanmadi.. 15 dakika oyle yatirdi doktorum sonra kalktim ve giyindim 15 dakikada sedyede yattim.. 19 ekime kadar bekle sonra gel dedi.. korkulacak hicbisey yok yani.. insallah tutar demekten baska biseyde gelmiyor zaten elimizden.. umarim yardimci olmustur.. hayirlisi olsun insallah..

muesım hsogeldın canım okul basladımı nası gıdıyo neler yapıyosun kac gun gıdıyosun
ama sen cok guzel bı ınsansın hem bende kıskandım

hmmm sanki bir yerde göbekten bir iğne yapıldığını duymuştum. öyle kalmış aklımda. demek yanlış biliyormuşum.

onu bende duydum ama saanirim o daha cok tup bebek asamasinda uygulaniyor.. klomen bitiminde yeterli catlama olmadigi icin bana ignede verildi.. istersen gobekten istersen koldan yaptir dedi doktorum.. ben kolu sectim :)

Son düzenleme:
hmmm sanki bir yerde göbekten bir iğne yapıldığını duymuştum. öyle kalmış aklımda. demek yanlış biliyormuşum.

kısının ve doktorun tercıhıne gore degısıyo
gobekten yapılan ıgnelerle de oluyo yumurta gelısımı
klomenlede
hatta ıgnesız ılacsız takıple de asılama yaptıranlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…