- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #86.721
kız masallah deyın bakayım nazarınıza gelecem vallaaman sorma ne hamarat ne hamarat lorke varken atom karınca hamaratlık kim ben kim
kızlar sağolunn çok teşekkür ederim
doktor şuan sadece parol verdi
vicdan azabı çeke çeke içtim biraz düştü ateşim
hepinizi öpüyorum iyi geceler
gel ben sana balığın her türlüsüü yapayım ...
fırında ,tavada ..ohh mis gibi ye..:060:
ALLAH hayırlısı ile doğurmak nasip etsin inş. darısı başımıza inş..sen de bize dua et
ateş ölçme sağlıklı değilmiş geçen nette uzman tvde izledim ,doktor açıklıyordu ,her zaman ateş yöntemi işe yaramaz ,bazı insanlar düşük ateşle de hamile kalır diyordu ..ben de denedim bunu bir ay ..ateşim yüksekti hep kesin hamileyim dedim ama fos çıktı(((
bu arada herkese günaydın ..ula siz niye bana hiç cevap vermiyorsunuz :)))
attırmayın laz damarımı heee :))))))))
gel ben sana balığın her türlüsüü yapayım ...
fırında ,tavada ..ohh mis gibi ye..:060:
ALLAH hayırlısı ile doğurmak nasip etsin inş. darısı başımıza inş..sen de bize dua et
ateş ölçme sağlıklı değilmiş geçen nette uzman tvde izledim ,doktor açıklıyordu ,her zaman ateş yöntemi işe yaramaz ,bazı insanlar düşük ateşle de hamile kalır diyordu ..ben de denedim bunu bir ay ..ateşim yüksekti hep kesin hamileyim dedim ama fos çıktı(((
bu arada herkese günaydın ..ula siz niye bana hiç cevap vermiyorsunuz :)))
attırmayın laz damarımı heee :))))))))
günaydın herkese
ronyacım geçmiş olsun nasıl oldun ?
ekintos dediğin gibi bu haftalarda aşağıda olabiliyormuş inşallah bişey olmadan yukarı çıkıverir
fatma oğlunun ismini çok beğendin rabbim ismiyle yaşlandırsın
kris ne büyük aksilik umarım en kısa zamanda o iğne ordan çıkar
lorkem maşallah Allah senin gibi gelin nasip etin herkese yemekler cabası herşeyden anlıosun kız a dan z ye
sanada günaydın atmasın laz damarın...
gunaydın delı kız hosgeldın nasılsın korktum bıseyler yazayım dedım
ates olcemyı 8 aydır yapan bırı olarak sunu dıyebılrıım zaten ates olcme hamılelık varmı dıye degıl yumurtlamayı anlamak ıcın yapılır
asıl amac o yanı
yoksa dedıgın gıbı yuksek atesle regl olan da var dusuk atesle hamıle kalan da
ama herkesın az cok vucudu heray bırbrıne yakın tepkı verınce tahmın de bulunuyo sadece regle yakın o kadar
Allah razı olsun adam sagolasın ...
valla anlamıyosam bıle anlıyomus gıbı rolunu ıyı yapabılırım
sız ısım dusundunuzmu bu arada pekı
hee yaa korkuom valla sızın nazarınız degmez canım saka yapıom da ben nazarı cekıom cabuk sanırımmlorkeme 41 kere maşallah maşallah maşallah
kız nazar etmeyelim sonra tam ben yazmışım sende yukarıda yazmışın
korktum sonra nazaar olur diye
hb..tabi haklısın benim demek istediğim de o .herkes kendini bilir sonuçta ama ben ateş yöntemine güvenmiyorum nedense..bir de her gün stres yapıyor insan ateşim düştümü acaba diye :))
ay bakalım bende kaç yumurta oldu bu ay ..kasıklarım ağrıyor ..genekinde 4 tane olmuştu ama bu sefer bakalım kaç olacak..
bende ıkı ısım sevıyorum enes ısmıde guzelaslında anlasan bile anlamamış rolü yapacanki iş başa kalmasın :)))
canım bizim ismin birisi belli Allah nasip ederse Enes düşünüyoruz
belki kararsızız yanına Talha yıda ekleyebiliriz
ama annem tek isim diye ısrar ediyor ona göre kişilik bölünmesi oluyormuş iki isim annem işte :)
hee yaa korkuom valla sızın nazarınız degmez canım saka yapıom da ben nazarı cekıom cabuk sanırımm
dıyorum ya kısının yapısına baglı bende ılk 2 ay en fazla stres olmustum ama sımdı alıskanlık oldu dırek saat calınca ates olcerı agzıma alıyorum
bu ay mesela olcmeseydım suan hastanedeydım reglım 2 gun gecıktı zannederek
sen suan ıgnelı asılamamı yaptıracaksın
ne kullanıyorsun kacıncı gunun doktora ne zamna gıdeceksın
nerde yasıyorsun
bende ıkı ısım sevıyorum enes ısmıde guzel
ama ılk bastan berı heerkese 2 sınıde soyletmeye zorlayacaksınız
ole olunca sorun olmuyo
benım yegenım halıt hamza bız ayrı kullanamıoz mesela suan
alsıtık bebeklıkten berı
ama dıer 2 yegenımde 2 ısımlı ama kendı anne babası da solemedıgı ıcın bızde solemıyoz
evet aşılama yaptıracağım ama yumurtlamam klomenle ..çünkü yumurtlama sorunum yok .iğneye para vermek istemedim ..250 tl tutuyor iğneler bi de rapor çıkartacaksın gidip de hastanede uğraşacaksın o yüzden istemedim..ama tutmazsa bir dahakine iğne denerim belki..klomenle yumurtluyorum ..pazartesi doktora gideceğim yumurtalara bakacak ..çatlatma iğnesi vuracak ..iğne vurulduktan sonra , 24.saat ve 36.saat 2 kere aşılama yapılacak ..hayırlısı artık ..hee yaa korkuom valla sızın nazarınız degmez canım saka yapıom da ben nazarı cekıom cabuk sanırımm
dıyorum ya kısının yapısına baglı bende ılk 2 ay en fazla stres olmustum ama sımdı alıskanlık oldu dırek saat calınca ates olcerı agzıma alıyorum
bu ay mesela olcmeseydım suan hastanedeydım reglım 2 gun gecıktı zannederek
sen suan ıgnelı asılamamı yaptıracaksın
ne kullanıyorsun kacıncı gunun doktora ne zamna gıdeceksın
nerde yasıyorsun
kızlarrr dularınıza çok ihtiyacım var ateşim çıktı 37.8 çok yüksek değildi ama vücudum feci yanıyordu
ılık duş aldım şuan şimdi 36.9 a düştü ama şuan bile sanki çıkıyor
düşmezse parol içmeyi düşünüyorum
evet aşılama yaptıracağım ama yumurtlamam klomenle ..çünkü yumurtlama sorunum yok .iğneye para vermek istemedim ..250 tl tutuyor iğneler bi de rapor çıkartacaksın gidip de hastanede uğraşacaksın o yüzden istemedim..ama tutmazsa bir dahakine iğne denerim belki..klomenle yumurtluyorum ..pazartesi doktora gideceğim yumurtalara bakacak ..çatlatma iğnesi vuracak ..iğne vurulduktan sonra , 24.saat ve 36.saat 2 kere aşılama yapılacak ..hayırlısı artık ..
canim minoset icsene ben kutu kutu icmistim
cok gecmis olsun
benimde basima ne geldi
Dun dis doktoruna gittim kanal tedavisi yapilirken alet in ucu kirildi ve dr cikaramadi disimin icinde kaldi ignesi
cikarma sansi da yokmus
uzerini dolgu ile kapatacakmis(
bayagida igne
onun orada oldugunu bilmek cok kotu ve cikarilamayacagini bilmek daha kotu
enfensiyon yapmazsa sorun yokmus yaparsa once dis cekilecekmis sonrada o alet cikarilacakmis
evet evet ıkısınıde soleyın mutlaka ama soyad uzunsa zor hakkaten bzıızm soyad 3 harflıydı kolay oluyo o yuzdenvalla çok sevincede nazar değiyor illa kötü gözle bakmaya gerek yok ondan neme lazım biz maşallahımızı çekelimde zaten topiğimiz hasta hep sanada bişey olmasın
evet bende ondan terettüt ediyorum iki isim konuyorsa ikisinide söylemek gerek yoksa kagıt üzerinde kalmasın
bide bizim soyisimde uzun söle söle bitmez
hayrılısı bakaluın ınsallah tutar bı dahakıne gerek kalmazevet aşılama yaptıracağım ama yumurtlamam klomenle ..çünkü yumurtlama sorunum yok .iğneye para vermek istemedim ..250 tl tutuyor iğneler bi de rapor çıkartacaksın gidip de hastanede uğraşacaksın o yüzden istemedim..ama tutmazsa bir dahakine iğne denerim belki..klomenle yumurtluyorum ..pazartesi doktora gideceğim yumurtalara bakacak ..çatlatma iğnesi vuracak ..iğne vurulduktan sonra , 24.saat ve 36.saat 2 kere aşılama yapılacak ..hayırlısı artık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?