• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hepınıze gunaydın kızlar nasılsınız bakalım :3:
aman sorma ne hamarat ne hamarat lorke varken atom karınca hamaratlık kim ben kim :52:
kız masallah deyın bakayım nazarınıza gelecem valla :63:

kızlar sağolunn çok teşekkür ederim
doktor şuan sadece parol verdi
vicdan azabı çeke çeke içtim biraz düştü ateşim
hepinizi öpüyorum iyi geceler :16::16::16:

canım ıyı olmana sevındım
ınsallah yukselmez tekrar atesın ...

kızlar duamız yarın bıtecek ne durumdasınız bakalım benım 80 tane kaldı suan

İnnallâhe fâlikul habbi ven nevâ, yuhrıcul hayye minel meyyiti ve muhricul meyyiti
minel hayy(hayyi), zâlikumullâhu fe ennâ tu’fekun(tu’fekune).
Taneleri ve çekirdekleri çatlatıp yararak (her şeyi gelişme yoluna koyan) Allah’tır. Ölüden diriyi O çıkarır, diriden ölüyü çıkaran da O’dur. İşte gerçek İlah bunları yapandır! Artık nasıl oluyor da haktan uzaklaştırılıyorsunuz?

(14 EKİM CUMA GÜNÜNE KADAR BİTİRECEĞİZ)
1000 TANE OKUYUP LİSTEDEKİ İSİMLERE DUA EDELİM...
esra
yağmurum
aruna
mues
ekin79
bilgemmm
eneslena
ceylan
Lorke
sevser
xeda
çakır
umud
yeter
gözyaşı
gizemm79
meri
gamzelim66
gokcen44
melegım ve askım
su1838
ecrin87
gozyası
nurme
kadser
antalya2011
emine82
ahsenneva
defneelma
mellek
hstc
karden
melisdilek
azra3434
z-victory
mavikızz
eeessx
butterfly33

gel ben sana balığın her türlüsüü yapayım ...
fırında ,tavada ..ohh mis gibi ye..:060:

ALLAH hayırlısı ile doğurmak nasip etsin inş. darısı başımıza inş..sen de bize dua et :43:

ateş ölçme sağlıklı değilmiş geçen nette uzman tvde izledim ,doktor açıklıyordu ,her zaman ateş yöntemi işe yaramaz ,bazı insanlar düşük ateşle de hamile kalır diyordu ..ben de denedim bunu bir ay ..ateşim yüksekti hep kesin hamileyim dedim ama fos çıktı :((((

bu arada herkese günaydın ..ula siz niye bana hiç cevap vermiyorsunuz :)))
attırmayın laz damarımı heee :))))))))

sanada günaydın atmasın laz damarın...

gel ben sana balığın her türlüsüü yapayım ...
fırında ,tavada ..ohh mis gibi ye..:060:

ALLAH hayırlısı ile doğurmak nasip etsin inş. darısı başımıza inş..sen de bize dua et :43:

ateş ölçme sağlıklı değilmiş geçen nette uzman tvde izledim ,doktor açıklıyordu ,her zaman ateş yöntemi işe yaramaz ,bazı insanlar düşük ateşle de hamile kalır diyordu ..ben de denedim bunu bir ay ..ateşim yüksekti hep kesin hamileyim dedim ama fos çıktı :((((

bu arada herkese günaydın ..ula siz niye bana hiç cevap vermiyorsunuz :)))
attırmayın laz damarımı heee :))))))))

gunaydın delı kız hosgeldın nasılsın korktum bıseyler yazayım dedım

ates olcemyı 8 aydır yapan bırı olarak sunu dıyebılrıım zaten ates olcme hamılelık varmı dıye degıl yumurtlamayı anlamak ıcın yapılır
asıl amac o yanı
yoksa dedıgın gıbı yuksek atesle regl olan da var dusuk atesle hamıle kalan da
ama herkesın az cok vucudu heray bırbrıne yakın tepkı verınce tahmın de bulunuyo sadece regle yakın o kadar

günaydın herkese
ronyacım geçmiş olsun nasıl oldun ?
ekintos dediğin gibi bu haftalarda aşağıda olabiliyormuş inşallah bişey olmadan yukarı çıkıverir
fatma oğlunun ismini çok beğendin rabbim ismiyle yaşlandırsın
kris ne büyük aksilik umarım en kısa zamanda o iğne ordan çıkar
lorkem maşallah Allah senin gibi gelin nasip etin herkese yemekler cabası herşeyden anlıosun kız a dan z ye

ekintos sana da geçmiş olsun, ben bu doktorlardan hiç bir anlamıyorum, söylüyorlar söylüyorlar sonunda da endişelenmeyin normal diyolar, bizi endişelendiren şeyler onlara normal.. ama hatırladığım kadarıyla senin doktorun pimpirikliydi o yüzden rahat ol Allahın izniyle kötü bir şey olmaz.

lorkeme 41 kere maşallah maşallah maşallah
kız nazar etmeyelim sonra tam ben yazmışım sende yukarıda yazmışın
korktum sonra nazaar olur diye

günaydın herkese
ronyacım geçmiş olsun nasıl oldun ?
ekintos dediğin gibi bu haftalarda aşağıda olabiliyormuş inşallah bişey olmadan yukarı çıkıverir
fatma oğlunun ismini çok beğendin rabbim ismiyle yaşlandırsın
kris ne büyük aksilik umarım en kısa zamanda o iğne ordan çıkar
lorkem maşallah Allah senin gibi gelin nasip etin herkese yemekler cabası herşeyden anlıosun kız a dan z ye

Allah razı olsun adam sagolasın ...
valla anlamıyosam bıle anlıyomus gıbı rolunu ıyı yapabılırım :1:

sız ısım dusundunuzmu bu arada pekı

sanada günaydın atmasın laz damarın...
:60::60::60:
gunaydın delı kız hosgeldın nasılsın korktum bıseyler yazayım dedım

ates olcemyı 8 aydır yapan bırı olarak sunu dıyebılrıım zaten ates olcme hamılelık varmı dıye degıl yumurtlamayı anlamak ıcın yapılır
asıl amac o yanı
yoksa dedıgın gıbı yuksek atesle regl olan da var dusuk atesle hamıle kalan da
ama herkesın az cok vucudu heray bırbrıne yakın tepkı verınce tahmın de bulunuyo sadece regle yakın o kadar

hb..tabi haklısın benim demek istediğim de o .herkes kendini bilir sonuçta ama ben ateş yöntemine güvenmiyorum nedense..bir de her gün stres yapıyor insan ateşim düştümü acaba diye :))
ay bakalım bende kaç yumurta oldu bu ay ..kasıklarım ağrıyor ..genekinde 4 tane olmuştu ama bu sefer bakalım kaç olacak..

Allah razı olsun adam sagolasın ...
valla anlamıyosam bıle anlıyomus gıbı rolunu ıyı yapabılırım :1:

sız ısım dusundunuzmu bu arada pekı

aslında anlasan bile anlamamış rolü yapacanki iş başa kalmasın :)))
canım bizim ismin birisi belli Allah nasip ederse Enes düşünüyoruz
belki kararsızız yanına Talha yıda ekleyebiliriz
ama annem tek isim diye ısrar ediyor ona göre kişilik bölünmesi oluyormuş iki isim annem işte :)

lorkeme 41 kere maşallah maşallah maşallah
kız nazar etmeyelim sonra tam ben yazmışım sende yukarıda yazmışın
korktum sonra nazaar olur diye
hee yaa korkuom valla sızın nazarınız degmez canım saka yapıom da ben nazarı cekıom cabuk sanırımm
:60::60::60:

hb..tabi haklısın benim demek istediğim de o .herkes kendini bilir sonuçta ama ben ateş yöntemine güvenmiyorum nedense..bir de her gün stres yapıyor insan ateşim düştümü acaba diye :))
ay bakalım bende kaç yumurta oldu bu ay ..kasıklarım ağrıyor ..genekinde 4 tane olmuştu ama bu sefer bakalım kaç olacak..

dıyorum ya kısının yapısına baglı bende ılk 2 ay en fazla stres olmustum ama sımdı alıskanlık oldu dırek saat calınca ates olcerı agzıma alıyorum
bu ay mesela olcmeseydım suan hastanedeydım reglım 2 gun gecıktı zannederek

sen suan ıgnelı asılamamı yaptıracaksın
ne kullanıyorsun kacıncı gunun doktora ne zamna gıdeceksın
nerde yasıyorsun
aslında anlasan bile anlamamış rolü yapacanki iş başa kalmasın :)))
canım bizim ismin birisi belli Allah nasip ederse Enes düşünüyoruz
belki kararsızız yanına Talha yıda ekleyebiliriz
ama annem tek isim diye ısrar ediyor ona göre kişilik bölünmesi oluyormuş iki isim annem işte :)
bende ıkı ısım sevıyorum enes ısmıde guzel
ama ılk bastan berı heerkese 2 sınıde soyletmeye zorlayacaksınız
ole olunca sorun olmuyo
benım yegenım halıt hamza bız ayrı kullanamıoz mesela suan
alsıtık bebeklıkten berı
ama dıer 2 yegenımde 2 ısımlı ama kendı anne babası da solemedıgı ıcın bızde solemıyoz

delikız merhaba nerelisin merak ettim lazım deyince ilgimi çekti benim herüfte laz
zaten senin kandada var gibi bir delilik
ben çok severim karadenizlileri

günaydın hepinize kızlaaaaar :16::16::16::16::16:

Ronyaaa senin için açtım topigi.
iyi haberlerini okudum.sevindim canım.
korkma bişey olmaz inşallah.
Allah a emanet olun.(sen ve bebişin):nazar::emir_bebek:

hee yaa korkuom valla sızın nazarınız degmez canım saka yapıom da ben nazarı cekıom cabuk sanırımm

dıyorum ya kısının yapısına baglı bende ılk 2 ay en fazla stres olmustum ama sımdı alıskanlık oldu dırek saat calınca ates olcerı agzıma alıyorum

nerde yasıyorsun

bende ıkı ısım sevıyorum enes ısmıde guzel
ama ılk bastan berı heerkese 2 sınıde soyletmeye zorlayacaksınız
ole olunca sorun olmuyo
benım yegenım halıt hamza bız ayrı kullanamıoz mesela suan
alsıtık bebeklıkten berı
ama dıer 2 yegenımde 2 ısımlı ama kendı anne babası da solemedıgı ıcın bızde solemıyoz

valla çok sevincede nazar değiyor illa kötü gözle bakmaya gerek yok ondan neme lazım biz maşallahımızı çekelimde zaten topiğimiz hasta hep sanada bişey olmasın
evet bende ondan terettüt ediyorum iki isim konuyorsa ikisinide söylemek gerek yoksa kagıt üzerinde kalmasın
bide bizim soyisimde uzun söle söle bitmez

nerde yasıyorsun
evet aşılama yaptıracağım ama yumurtlamam klomenle ..çünkü yumurtlama sorunum yok .iğneye para vermek istemedim ..250 tl tutuyor iğneler bi de rapor çıkartacaksın gidip de hastanede uğraşacaksın o yüzden istemedim..ama tutmazsa bir dahakine iğne denerim belki..klomenle yumurtluyorum ..pazartesi doktora gideceğim yumurtalara bakacak ..çatlatma iğnesi vuracak ..iğne vurulduktan sonra , 24.saat ve 36.saat 2 kere aşılama yapılacak ..hayırlısı artık ..

kızlarrr dularınıza çok ihtiyacım var ateşim çıktı 37.8 çok yüksek değildi ama vücudum feci yanıyordu
ılık duş aldım şuan şimdi 36.9 a düştü ama şuan bile sanki çıkıyor
düşmezse parol içmeyi düşünüyorum

geçmiş olsunnn,dualarım seninle ronyacımmm.tez zamanda sağlığına kavuş inşallah.

evet aşılama yaptıracağım ama yumurtlamam klomenle ..çünkü yumurtlama sorunum yok .iğneye para vermek istemedim ..250 tl tutuyor iğneler bi de rapor çıkartacaksın gidip de hastanede uğraşacaksın o yüzden istemedim..ama tutmazsa bir dahakine iğne denerim belki..klomenle yumurtluyorum ..pazartesi doktora gideceğim yumurtalara bakacak ..çatlatma iğnesi vuracak ..iğne vurulduktan sonra , 24.saat ve 36.saat 2 kere aşılama yapılacak ..hayırlısı artık ..

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah bu ara topiğimizde bir hareket var Allahın izniyle sıra sıra müjdeleri alacaz

canim minoset icsene ben kutu kutu icmistim
cok gecmis olsun
benimde basima ne geldi
Dun dis doktoruna gittim kanal tedavisi yapilirken alet in ucu kirildi ve dr cikaramadi disimin icinde kaldi ignesi
cikarma sansi da yokmus
uzerini dolgu ile kapatacakmis:((
bayagida igne:(
onun orada oldugunu bilmek cok kotu ve cikarilamayacagini bilmek daha kotu:(
enfensiyon yapmazsa sorun yokmus yaparsa once dis cekilecekmis sonrada o alet cikarilacakmis:(

aaa çok geçmiş olsun.kriscimmm benim eşimde de olmuş aynısı ve eşimin haberi yoktu.geçen sene gittiği başka bir dişçi röntgende görmüş.o diş çekildi ve o parça çıkarıldı.kıl gibi çok ince bir şeymiş ama ileride enfeksiyon yapar diye çekildi dişi.zaten daha önce o dişe kanal tedavisi yapıldığından dişte kötüymüş çekildi.

valla çok sevincede nazar değiyor illa kötü gözle bakmaya gerek yok ondan neme lazım biz maşallahımızı çekelimde zaten topiğimiz hasta hep sanada bişey olmasın
evet bende ondan terettüt ediyorum iki isim konuyorsa ikisinide söylemek gerek yoksa kagıt üzerinde kalmasın
bide bizim soyisimde uzun söle söle bitmez
evet evet ıkısınıde soleyın mutlaka ama soyad uzunsa zor hakkaten bzıızm soyad 3 harflıydı kolay oluyo o yuzden :1:

hayrılısı bakaluın ınsallah tutar bı dahakıne gerek kalmaz
nerde yaptırıyosun pekı ozelde mı
hangı sehırdesın bıde

Back
X