- 15 Aralık 2022
- 451
- 399
19 yaşındayım. Mezuna kaldim bu sene ama tembelliğim yüzünden doğru düzgün çalışmadım. Çok kızgınım kendime. Ve çok üzgünüm. O kadar derece yapacağım dedim elaleme. Şimdi arkamdan konuşacaklar. Arkadaşlarım üniversiteye gitti . Benim hakkımda konuşurlar diye çok üzülüyorum. Ha hepsi gitmedi Cook yakın arkadaşımla kaldik mezuna. Ailem çok bir sorun çıkarmaz ama annemden emin değilim. Sen de gideceksin bu sene okumaya diyip duruyor . O böyle diyince daha çok sinirleniyorum kendime. Sanki dünyanın en büyük derdine sahipmişim gibi geliyor bana. Ne yapacağımı bilmiyorum. 19 yaşıma geldim hala yapacağım mesleği bile seçemedim.. Ea bölümündeyim. Acaba seneye sayısaldan mi hazirlansam diyorum bir yandan da gözüm korkuyor .Gastronomi istiyordum babam ne yapacaksın bulaşık mi yikayacaksin, akşama kadar sürünürsün otellerde dedi.Cevremdeki insanlar bana sürekli filancının kızı doktor olmuş araba almış sende ol , şunun oğlu öğretmen olmuş sende ol diye baski yapıyorlar. Sanki atanmak, tip okumak çok kolaymış gibi. Ne yapacağım bilmiyorum. İyi veya kötü bütün yorumlara açığım.