- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi denizliligenc1995
teksas eyaletinin houston şehrinde değilmiy di o yanii teeeeee amerikadaaaaBence doktor nowzaradandan randevu almalısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teksas eyaletinin houston şehrinde değilmiy di o yanii teeeeee amerikadaaaaBence doktor nowzaradandan randevu almalısın
Canim ameliyattan once baska seyler denesen. 90 abarti degil ameliyata degmez son care olarak dusunulebilir. Psikolojik bir yeme olabilir psikiyatristler ona gore ilaclar veriyor ve gercekten istah kapatiyor. Bir insan surekli acikiyorsa ya fiziksel ya psikolojik bi problem vardir. Yaradilisimiza aykiri bir sey cunku.Herkese merhaba
4 ay önce evlendim
Öğretmenim. Okullar kapanınca eve kapandım. 20 kilo almışım. Eşim çok zayıf. Kendi babam bile dana gibi oldun diyor. Herkes kilomla dalga geçiyor. 90 kilo olmuşum. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Eşim tüp mide ameliyatı olmamı istemiyor. Mide botoksu randevusu almış. Bende tüp mide randevusu aldım. Haftaya salı günü ameliyat olacağım. Bu arada midemde hastalık var. Riskli bir durum. Ama kilomdan utanıyorum çok mutsuzum. 5 aydır fitnese gidiyorum ona rağmen yememi durduramıyorum. Gece 1 de acıkıp meyve yiyorum çok acıkıyorum. Çevrenizde 2. Kez tüp mide ameliyatı olan var mı, varsa nasıllar
Mide botoksu etki etmez diye korkuyorum tüp mide garanti diye düşünüyorum. 7 sene önce tüp mide ameliyatı ile 18 yaşındayken 55 kilo vermiştim. Şimdide 55-60 olmak istiyorum. Hergün ağlıyorum kilomdan dolayı. Ne yapayım
90 kilo bu ameliyatı olmayı gerektirecek bir kilo değil bence.Herkese merhaba
4 ay önce evlendim
Öğretmenim. Okullar kapanınca eve kapandım. 20 kilo almışım. Eşim çok zayıf. Kendi babam bile dana gibi oldun diyor. Herkes kilomla dalga geçiyor. 90 kilo olmuşum. Psikolojik olarak çok kötüyüm. Eşim tüp mide ameliyatı olmamı istemiyor. Mide botoksu randevusu almış. Bende tüp mide randevusu aldım. Haftaya salı günü ameliyat olacağım. Bu arada midemde hastalık var. Riskli bir durum. Ama kilomdan utanıyorum çok mutsuzum. 5 aydır fitnese gidiyorum ona rağmen yememi durduramıyorum. Gece 1 de acıkıp meyve yiyorum çok acıkıyorum. Çevrenizde 2. Kez tüp mide ameliyatı olan var mı, varsa nasıllar
Mide botoksu etki etmez diye korkuyorum tüp mide garanti diye düşünüyorum. 7 sene önce tüp mide ameliyatı ile 18 yaşındayken 55 kilo vermiştim. Şimdide 55-60 olmak istiyorum. Hergün ağlıyorum kilomdan dolayı. Ne yapayım
Dana nedir ya kuzum olma ameliyat uzman esliginde saglikli kilo verirsin riske atma simdi kilodan baska bir sey gozune gorunmuyor ama sagligin giderse kiloyu ararsinHerkese merhaba
4 ay önce evlendim
Dolar 7,51 olmuşBence doktor nowzaradandan randevu almalısın
Ben o programı izleyen biri olarak hastaların problemi doktorun dediği şeylere uymamak perhize dikkat etmemek doktorun dediği amelyat olunca mucize olmasını beklemeyin diyorDolar 7,51 olmuş
Biliyorum programı ben de çok izledim, seviyorum da. Size takılmak istemiştim sadece :)Ben o programı izleyen biri olarak hastaların problemi doktorun dediği şeylere uymamak perhize dikkat etmemek doktorun dediği amelyat olunca mucize olmasını beklemeyin diyor
O yüzden sağlıklı kilo vermek lazım.İstedigimiz kadar ugrasalim hic bir diyet bir ogundr 2 yemek kasihi yemek vermez bunda cok enerji az yemek olayi var enerjinizidr zaten protrin tozu ve yoyeceklerden aliyorsun bu olay cok farkli
Kilonuz metobolojık bir problemden kaynaklanmıyorsa ben sizin yerinizde olsam hiçbir işlem yaptırmazdım ne amelıyat ne de mide botoxu. İkinci kez bu ameliyatın yapılabıldığını bılmıyordum,dolayısıyla böyle bir tanıdığımda yok.Kilo hiç sevmem ben de kiloluydum iki yıl öncesine kadar o yüzden sizi anlıyorum ama kendimi fazla seviyorum ben galiba :) Hayati riskten hep kaçarım.İyi bir diyetisyen ve spor deneyin.Artık böyle yaşayacağıma ölümü de göze alıyorum noktasında düşünün ameliyatı ki bence o aşamaya gelmezsiniz zaten.Herkese merhaba
4 ay önce evlendim
Nasıl yani operasyonu geçirdi mide küçüldü ve tekrarmı ameliyat olduğu kiloya döndübenim babam da sizin gibi tüp mide ameliyatı oldu. fiziki gereksinim olarak tabii ki bir 15-20 kg verdi ancak iş kafada bittiğinden sonra o kiloları geri aldı, daha da veremedi. sizin kendi iradenize sahip çıkmanız gerekiyor, yoksa ne yazık ki 10 ameliyat da olsanız sonuç aynı olacak