Merhaba. 5 yıllık evliyim.ilk hamileliğim kimyasal gebelik oldu. Sonrasında 2 kere üst üste Boş gebelik yaşadım. Bi çok doktora gittik ama hiç birisinden bir sebep yada bir çözüm yada açıklayıcı rahatlatıcı bir cümle duyamadık. Hepsi ayrı bişey söyledi. Her biri farklı konuştu. Kimisi kan pıhtılaşması var dedi. Kimisi spermleri kalitesiz aşılama yaptırın dedi. Kimisi bu bir şans işi bidaha deneyin boş gebelik olmayana kadar tekrar deneyin dedi. Boş gebelik oldukca kürtaj olun dedi. Hiç bir hamilelikde kalp atışını duyana kadar sevinme hamileyim deme kürtaja hep hazırlıklı ol dedi. Kürtaj artık eskisi gibi değil 10 kere de olsan bişey olmaz dedi. Bunu diyen bir doktor. Şansıma sıçıym bir tane iyi doktorla karşılaşmadım. bu doktorlara git gel kürtaj ol. Smir testi ol. Rahim filmi çektir derken ve daha bisürü şey, bedenimde de ruhumda da hal kalmadı.buna ragmen pes etmedim. Ama onca doktora gittim yine bi boka yaramadı. En sonunda eşim bıktı. Bide virüs patlak verdi. Adam virüsü bahane etmeye başladı. Bıktım artık doktorlara gitmekten sen ne meraklısın bu virüste doktor doktor sürünmeye diye benimle kavga etti. Sonra da ben seni düşünüyorum her doktora gidince ağlıyorsun canını yakıyorlar diye kıvırdı. Ben her gittiğimde ağlamıyorum. Canımı yaktıklarında bir kere ağlamıştım. Yaşım otuz oldu. Ben beklemek istemiyorum. Anne olmak istiyorum ama adam beni anlamıyo. Virüs bitsin öyle diyo. Virüs bitmeden çocuk mocuk yapmıcam diye tutturdu. Bide öyle kavga etmiştik.siz söyleyin bu virüs biter mi. Asla bitmez. Bitse de ben yaşlanmış olurum . Aylardır korunuyor. Bende sabrediyorum. Kavga ettiği için lafını açmıyorum. Gururum kaldırmıyor. Adam çocuk istemiyorsa zorlamaya yalvarmaya gerek yok diye gurur yapıyorum. O korundukca ben cinsel ilişkiden nefret ediyorum. İğreniyorum. O prezervatif taktıkca ve dışarı boşaldıkca yani korundukca ondan iğreniyorum. Ben anne olmak istiyorum her gece ağlıyorum. Hayalim hep genç anne olmaktı. Ama olmadı. Ailemden uzakdayım. Onları ve yiğenlerim özlüyorum. Bari çocugum olsa yanlızlıgım az bucuk diner diyorum. Ama adam beklemeye halen daha kararlı. İyice sogudum. Sırf bu sebeple ayrılmayı düşünüyorum.