2 kedi ve temizlik derdi

tuyleri kadar omurleri olsun cocuklarin 🥰 arkadaslarin yazdigi gibi dyson cok buyuk konfor sagliyo, ben ayrica robot supurge kullaniyorum. mevsim gecisinden dolayi cok tuy dokerler bu aralar bi kac ay sonra daha da artar hatta. veterinerinizden degil kendiniz arastirip takviye bakin internetten genelde veterinerler satamadiklarini vs satmaya calisiyor. bunlari yaptiktan sonra rahatlarsiniz

Hava temizleyici alın mutlaka filtrede birikiyor tüm pisliklik toz ablamda da 1 kedi 1 köpek var köpek alman kurdu tüy dökmüyor kedi turuncu sarman. Filtrede tüm tüy birikiyor. İnternette de var bir sürü video
Ya evet hava temizleyicisini de çok öneriyorlar, farklı yerlerde de okudum. Araştırıyorum onu da

tuyleri kadar omurleri olsun cocuklarin 🥰 arkadaslarin yazdigi gibi dyson cok buyuk konfor sagliyo, ben ayrica robot supurge kullaniyorum. mevsim gecisinden dolayi cok tuy dokerler bu aralar bi kac ay sonra daha da artar hatta. veterinerinizden degil kendiniz arastirip takviye bakin internetten genelde veterinerler satamadiklarini vs satmaya calisiyor. bunlari yaptiktan sonra rahatlarsiniz
Evet veterinerlere güvenmiyorum bu konuda kendim araştırıyorum. Sizlerin tavsiyesi varsa onu da değerlendirirm. Amin amin hepimizin çocuklarının uzunca ömürleri olsunn

Robot süpurgeyi kesinlikle tavsiye ederim, benimde kedilerim var, cocugu hayvani olanlara süper kokaylik.
Ayricada tüy dökme zamani düzenlibtaramalisin.

Öyle tabii :) Kısaltacağım bu hafta sonu bakalım. Tüy ve deri sağlığı için önerdiğiniz takviye vs var mı? Mama olarak ne kullanıyorsunuz?
Proplane kullanıyorum baya da memnunum seviyor oğluşum :) daha önce proline kullandım. Ara ara değiştirmek gerekiyormuş.
benifıtal macun eklem arıları için
Scottish fold benim kuzum.
Kedi çimi de yiyor :)
İştahlı baya hatta dün veterinerimiz göbüşü yağ bağlamış dedi 😂

Proplane kullanıyorum baya da memnunum seviyor oğluşum :) daha önce proline kullandım. Ara ara değiştirmek gerekiyormuş.
benifıtal macun eklem arıları için
Scottish fold benim kuzum.
Kedi çimi de yiyor :)
İştahlı baya hatta dün veterinerimiz göbüşü yağ bağlamış dedi 😂
Oy maşallah :) Bende british short ve iran chinchilla var. İkisi de kısır, british tam bi dana, şişko pattis :D proplane çok marka maması gibi düşünüyorum yanlışta düşünüyor olabilirim. Bu mama olayı da derya deniz ayrı bir dert :( temiz mamanın bonocibo kullanıyorum. Tahılı düşük, taze vs.

Robot süpurgeyi kesinlikle tavsiye ederim, benimde kedilerim var, cocugu hayvani olanlara süper kokaylik.
Ayricada tüy dökme zamani düzenlibtaramalisin.
Robot bende de var evet bayağı kolaylaştırıyor işimi, tarıyorum da bayağı moralim bozuk bu ara cidden her yer tüy

Evet veterinerlere güvenmiyorum bu konuda kendim araştırıyorum. Sizlerin tavsiyesi varsa onu da değerlendirirm. Amin amin hepimizin çocuklarının uzunca ömürleri olsunn
aslinda ilk etken mama. tavuklu kullaniyorsaniz cok dokerler, biftekli mama tercih edebilirsiniz ben oyle yapiyorum ve su anda cok fazla sahte mama,malt dolasiyor bunada dikkat etmeniz gerekiyor. hills kullaniyoruz biz, vitamin olarak gimcat aliyoruz ama hepsinin sahtesi var dikkat etmekte fayda var dedigim gibi. bazi zamanlar vitaminlerini alamiyoruz gucumuz yetmiyor haftada 1 kere yumurta haslayip veriyoruz zaten bayila bayila yiyorlar. ufak bi bonus sizde belki muzdarip olmussunuzdur eger kiyafetlerinizde cok fazla tuy oluyorsa camasir makinasinin icerisine bir tane islak mendil atip oyle yikayin.

aslinda ilk etken mama. tavuklu kullaniyorsaniz cok dokerler, biftekli mama tercih edebilirsiniz ben oyle yapiyorum ve su anda cok fazla sahte mama,malt dolasiyor bunada dikkat etmeniz gerekiyor. hills kullaniyoruz biz, vitamin olarak gimcat aliyoruz ama hepsinin sahtesi var dikkat etmekte fayda var dedigim gibi. bazi zamanlar vitaminlerini alamiyoruz gucumuz yetmiyor haftada 1 kere yumurta haslayip veriyoruz zaten bayila bayila yiyorlar. ufak bi bonus sizde belki muzdarip olmussunuzdur eger kiyafetlerinizde cok fazla tuy oluyorsa camasir makinasinin icerisine bir tane islak mendil atip oyle yikayin.
Dostum bir tane değil 3-4 tane ıslak mendil atıyorum yok :D faydasını göremedim ben bilmiyorum bende mi sorun :D Tavuklu mama almış eşim bu sefer, değişiklik olsun diye. Bende dedim tavuklu daha çok tüy döküyor diye, yanılmamışım sizde öyle dediğinize göre doğru yani. Gimcatin maltını kullanıyorum bende. Araştırıyorum güvenilir yerlerden alıyorum dediğiniz gibi. Bir de bu tüy ve deri sağlığı için vet exerpertin kapsülü var onu öneriyorlar da bilemedim

Araştırıyorum, dediğiniz gibi kedili evler bayağı rahat ettiğini söylüyor. Biraz daha araştırıp alacağım muhtemelen. Çok teşekkür ederim. Robotu haftada bir çalıştırıyorum ben orada hatalıyım galiba.
Robotu her gün çalıştırmazsanız yetmez ki gücü. Ben çocuklu evde her gün çalıştırıyorum. Bazen günde 2 kez 😅

Dostum bir tane değil 3-4 tane ıslak mendil atıyorum yok :D faydasını göremedim ben bilmiyorum bende mi sorun :D Tavuklu mama almış eşim bu sefer, değişiklik olsun diye. Bende dedim tavuklu daha çok tüy döküyor diye, yanılmamışım sizde öyle dediğinize göre doğru yani. Gimcatin maltını kullanıyorum bende. Araştırıyorum güvenilir yerlerden alıyorum dediğiniz gibi. Bir de bu tüy ve deri sağlığı için vet exerpertin kapsülü var onu öneriyorlar da bilemedim
aa ben bayagi faydasini gordum islak mendilin sasirdim 😂 evet tavuklu cok dokturur ve nedendir bilmiyorum ama eskiden tavuklu mama alirdik hep cocugum mantar olurdu o yuzden asla almiyorum daha. ben kapsul ilac hic almadim, sanki ilac bagimlisi yapicakmis gibi hissediyorum yani hasta edecekmis gibi o yuzden bulasmadim hic. bu dediklerim ve duzenli tarama bayagi azaltir ama mama markaniz neydi

Hemen yazayım, beko km 91b. Burada beko kurutmadan memnun olmayan okumadım varsa da. Mükemmel bi alet. Nemli falan çıkmıyor doğru programa atmak lazım. Ben her şeyimi mix ya da sentetikte kurutuyorum ne çekme ne nemli çıkma yok öyle bi şey. Eşiniz teknolojiye direnmesin yavv, tek bir parça kıyafet asmıyorum neredeyse yaz kış kurutma kullanıyorum.
Nevresim takımlarını da kurutuyor musunuz? Bazı kişiler önermiyor çekiyor vs diyordu.

Ya evet hava temizleyicisini de çok öneriyorlar, farklı yerlerde de okudum. Araştırıyorum onu da
Güzel süpürge en önemlisi ve sizde o da yokmuş kablosuz süpürgeden önce iyi çeken güçlü bir süpürge alın robot her gün çalışsın dyson miele Philips vs bakın kablolu olsun. Dyson v15 kullandığım halde asla bi kablolu etmez. Temizliği de yukwrıdan aşağı yapın. Ben olsam ayda bir temizlikçi alırdım. En kötü büyük bir temizlik yapın. Fazla eşyayı vs atın. Eve gelince robotu her gün çalıştırın. Gerçekten haftada 1 temizlik çok az. Hele de süpürge o süpürge ne kadar çekebilir

Tavuklu mama almayın
Sağlıklı tüy ve kısırlaştırmış kediler için olan mamalardan alın
Hergün tarayın
Eldivenler var ya tüy toplayan onlardan kullanın
Robot hergün çalıştırın
Dyson gerçekten çok işe yarıyor
Kurutma makinesi de şart
Bebek olunca da büyük kolaylık olur
Onların göbüşünü öpün yerime❤️❤️

Back
X