- 25 Kasım 2020
- 392
- 299
- 53
- 34
- Konu Sahibi birkimsecik
-
eşin ne yapiyor o arada?Her hafta sonu yarım gün/1 gün boyunca komple süpürüp, bir toz alıp, tuvalet, banyo olarak günü tamamlıyorum.
Sahiden mi ya? Mesela, dyson koltuk üzerine yapışan tüyleri çekiyor mu? Ben 1 saat rulo ile koltukların üzerindeki tüyleri alıyorum vallahi.Her yere yazıyorum, dyson ve kurutma makinesi yeter. Tüy bitmiyor tabii ki ama çok çok azalıyor, kumundan oluşan toz da öyle.
Öyle bir alıyor ki hem de, ta kumaşın altındaki tozları çekiyor. Koltuk yatak başlığı mükk.Sahiden mi ya? Mesela, dyson koltuk üzerine yapışan tüyleri çekiyor mu? Ben 1 saat rulo ile koltukların üzerindeki tüyleri alıyorum vallahi.
O da yardım ediyor, birlikte yapıyoruz. Ben salonu yapıyorsam o yatak odasını yapıyor. İş paylaşıyoruz aramızda. Bende de çok yok koyu renk eşya da oturunca üzerinde kalıyor yine deeşin ne yapiyor o arada?
bazi isleri esine versen hem sen rahat edersin hem koca günün temizlikle gitmez.
bizde de kedi var ama cok rahatsiz olmuyoruz tuylerinden. evde siyah- koyu renkli esya yok. haliyle cok belli olmuyor tuyler:)
eve hem supurup hem silen robot supurgelerden de alabilirsiniz. isinizi kolaylar. esiniz tozlari alir, siz banyoyu ciflersiniz. oldu bitti:)
Ya şu kurutmaya benimkini bi ikna edemedimÖyle bir alıyor ki hemde, ta kumaşın altındaki tozları çekiyor. Koltuk yatak başlığı mükk.
Hemen yazayım, beko km 91b. Burada beko kurutmadan memnun olmayan okumadım varsa da. Mükemmel bi alet. Nemli falan çıkmıyor doğru programa atmak lazım. Ben her şeyimi mix ya da sentetikte kurutuyorum ne çekme ne nemli çıkma yok öyle bi şey. Eşiniz teknolojiye direnmesin yavv, tek bir parça kıyafet asmıyorum neredeyse yaz kış kurutma kullanıyorum.Ya şu kurutmaya benimkini bi ikna edemedimneymiş nemli bırakıyormuş, yeterince kurutmuyormuş muş muş. Marka önerisi serbest mi burada? Kurutma için soracaktım
Dur ya ben bunun üzerine bir düşeyim, olacak gibi değil. Bebekte düşünüyoruz bu yıl Allah nasip ederse. İşin içinden çıkılmaz bir hal alacak.. Teşekkür ederim <3Hemen yazayım, beko km 91b. Burada beko kurutmadan memnun olmayan okumadım varsa da. Mükemmel bi alet. Nemli falan çıkmıyor doğru programa atmak lazım. Ben her şeyimi mix ya da sentetikte kurutuyorum ne çekme ne nemli çıkma yok öyle bi şey. Eşiniz teknolojiye direnmesin yavv, tek bir parça kıyafet asmıyorum neredeyse yaz kış kurutma kullanıyorum.
Haftada en az 2 tarıyoruz, biri uzun tüylü, biri kısa tüylü :)Kedilerinizi tarıyor musunuz?
Aynı durumu ben de kafayı yemek üzereyim bazen diyorum ki ona seni vereceğim böyle devam edesenHanımlar selamlar,
Herkes için güzel bir gün diliyorum.
Benim 2 kedim var, 2+1 evim, bir de eşim var. Evde 4 canlı olarak yaşam sürdürüyoruz.
Her hafta sonu yarım gün/1 gün boyunca komple süpürüp, bir toz alıp, tuvalet, banyo olarak günü tamamlıyorum. Ancak 2 kediyle olunca ev çabuk batıyor haliyle, onlarsız bu kadar hızlı batıyor muydu hatırlamıyorum :) İyi ki varlar, orası tartışmasız bir konu benim için. Ancak bu ara mevsim geçişi olduğundan sanırım tüy dökmeleri çoğaldı. Bu durum, evin sürekli gözüme pis gelmesi beni mental olarak, fiziksel olarak yoruyor.
Tüy dökümü için mama, ek takviye vs tavsiyesi olan, temizlik ile ilgili püf noktaları olan, tecrübeli hanımlardan destek rica ederim. Evi sürekli tertemiz olan var mı yabiri söylesin açık açık. Her temizlikte söyleniyorum bu ev mi çok çabuk batıyor herkes mi böyle diyorum kendi kendime.
ya komik olsun diye öyle girdim2 kedim 1 kocam kocam var nxjxj
Aynı durumu ben de kafayı yemek üzereyim bazen diyorum ki ona seni vereceğim böyle devam edesengelip sürtünce yelkenler iniyor tabi :) Biz dün traş ettirdik yılda 1 defa yapıyorum havalar ısınmaya başlayınca gerçi şuan küs ama en azından 3-4 ay o da biz de rahat ediyoruz.
Onun yerine iyi bir süpürge alayım diyorum ya yukarıda bir arkadaş tavsiye etmiş, yorumlara bakıyorum bayağı iyi görünüyor. Bunu da düşündüm de verimli olup olmamasından emin olamadım..Supurgenin ucuna takilan evcil tarama basliklari var gunluk onunla tuylerini tarayabilirsiniz dokulmeden supuruluyor. Birde evciliniz varsa o tüy muhakkak olacak hele 2 kedi ile tuysuz bir ev mumkun degil kendinizi hirpalamayin sonucta dolasan canlilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?