Gebeliğe Hazırlık 2 kayıp sonrası gebe kalamamak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

izmirburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
812
316
103
34
2 hamilelik te kendiliğinden oldu 3.için 13 aydır bekliyorum rahim filmi hormon yumurtalıklar hepsi normal adetim de düzenli eşimde de sorun olmadığını söyledi doktor geçen ay klomen çatlatma iğne kullandım 2 yumurta ama olmadı bu ay ara verdim
Benim gibi olan var mı neler yaptınız bu süreçte?

Akışına bırakmayı öneriyorum ben. Bir sorun yoksa eğer tek sorun gebeliği erteleyen stres hormonudur. Dr unuz smylemiştir belki de. Kesinlkle akışına bırakmayı deneyin olmuyorsa olmasın diyip zamana bırakın hemen gelecek görürsünüz

Akışına bırakmayı öneriyorum ben. Bir sorun yoksa eğer tek sorun gebeliği erteleyen stres hormonudur. Dr unuz smylemiştir belki de. Kesinlkle akışına bırakmayı deneyin olmuyorsa olmasın diyip zamana bırakın hemen gelecek görürsünüz
İnanun hiç stres yok doktorda söyledi ama yumurtlama bile takip etmiyorum 4-5 aydır bu ay da artık umudumu kestiğim için yumurta takibi de bıraktım

Zamanı vardır inşallah sağlıkla gelsin bebişiniz. Bence bir kaç ay daha hiç düşğnmeden deneyin yumutta takibi yapmayın olmazsa tekrar gidersiniz dr a belki aşılama önerirler

Back