- 25 Nisan 2022
- 1.663
- 2.022
-
- Konu Sahibi cehennet06
Ben ikna oldumHaklısın aslında iyi düşünmek gerek, ben bir hesap kitap yapayım bugün.
Çünkü malum Ferrariye hevesim var biraz kullanırım sonra olmadı satarım, zarar etmez hiç.
Garajada çocukların bisikletini koyarım, eşimin çim biçme makinasını falan koyar her türlü değerlendiririm.
Neredeyse uykusuz o kadar çalışıp karşılığında alo diyen bir telefon mu alacaksın ? E bu moturun bakımı,kaskosu, benzini falan da olacak ? Onun yerine vadeli hesaba yatir ,altın al bir şey yap.Biliyorsunuz eski eşimle ayrıldık bana borç yıktı vs. Şimdi yıktığı borclar bitmek üzere. Ben gece bir işte çalışıyorum fabrikada 8 ile 2 arası. , birde gündüz işi buldum sabah 7 den 9 a kadar 2 saat. Öğlen 2 den 5 e kadar 3 saat.. Servis ablaligi okul başına 4.500 tl ayda 9 yada 12 de ordan alicam.. ailemle yaşıyorum eve 1 ekmek bile almıyorum babam sagolsun cocugumun herseyini karşılıyor. Banada birikim yap diyor.. bende diyorum ki bu ay borcum bitince servisten alan para ile cocugumun ve kendi ihtiyaçlarımı karsilayip normal çalıştığım işte ki para mı biriktireyim.. Bi motor hayalim var belliniler 75 bin falan ya onu alayım yada iphonelar zarar ermiyor iphone 15 falan alayım sizce ne yapayım?
Tesekkur ederim güzel kalbinizden öpüyorumO değil de siz ne ara uyuyorsunuz? Gerçekten aşırı çalışıyorsunuz üzüldüm durumunuza bir yandan. Fakat baba açısından da şanslisiniz.
Ben çoğunluğun aksine haksız bulmadım sizi. Resmen köle gibi çalışıyorsunuz o kadar lüksünüz olsun. Belki size motivasyon olur. Benim telefon merakım yok istesem iPhone alırım ama kullandığım telefon Samsung onu da iki sene önce aldım. Ama merakı olanlari da anlıyorum. Motor alırdım yerinizde olsam.
Kazandığımiz her kuruşu biriktireceksek, nefes alamayacaksak biz yaşama motivasyonunu enerjiyi nerden bulacağız. Kendini mezara koymaya gerek yok. iPhone dediğiniz 60-70 bin. O parayı telefona verdi diye kimse de geleceğini mahvetmez. Zaten yan gelip yatmıyor o kadarcik hovardaliği da olsun kadının.
Bence hangisini istiyorsanız onu alın. Yatırım olarak düşünmeyin.
Ya tüm hevesim kursağımda kaldı gram altın ve motorda karar kıldım fjejeiphone a dünya para bayıldıktan sonra kendimi teselli etme şeklim
Sen babanin uzerinden yukunu al bosver iphone falan belliki becerimiycen sen ytirim işinden anladigin yokBiliyorsunuz eski eşimle ayrıldık bana borç yıktı vs. Şimdi yıktığı borclar bitmek üzere. Ben gece bir işte çalışıyorum fabrikada 8 ile 2 arası. , birde gündüz işi buldum sabah 7 den 9 a kadar 2 saat. Öğlen 2 den 5 e kadar 3 saat.. Servis ablaligi okul başına 4.500 tl ayda 9 yada 12 de ordan alicam.. ailemle yaşıyorum eve 1 ekmek bile almıyorum babam sagolsun cocugumun herseyini karşılıyor. Banada birikim yap diyor.. bende diyorum ki bu ay borcum bitince servisten alan para ile cocugumun ve kendi ihtiyaçlarımı karsilayip normal çalıştığım işte ki para mı biriktireyim.. Bi motor hayalim var belliniler 75 bin falan ya onu alayım yada iphonelar zarar ermiyor iphone 15 falan alayım sizce ne yapayım?
Ona kalırsa en büyük zenginlik sevdiklerinle anı biriktirmek derler, burdan yola çıkarak tatile de çıkabilirlerMantıklı. Prada çanta da alabilirsin yatırımlık.
derdi. ondan duydugum bir laf bu.iphonelar zarar etmiyor