- Konu Sahibi cehennet06
-
Ben buna katılmıyorum, telefon ihtiyaçtır fakat yatırım aracı değildir. Durumu kötü biri iphone 15 alma derdine düşerse bu akılsızlık olur, daha düşük modellerde aynı işlev ve ihtiyacı karşılar. Amaç yatırımsa bunlar saçma şeçenekler insanlarda bu yüzden bu tepkileri veriyor. Bizim ülke ekonomimiz bu şekilde, herkes istediğini alabilsin, ev araba gıda bu seviyede değiliz. Eğer sorumluluklar varsa ki hepimiz çalışıyoruz buna göre hareket etmek zorundayız. Bende memurum ama tutup maaşım kat kat üstü almak istediğim bir şeyi yatırım olarak almam, bunun için borca girmem çünkü öncelikli sorumluluklarım var. Hayat böyle bir şey özellikle anneysen çocuğunun geleceği ve ferahını düşünüyosun.Her ikisi de bir insanın ulaşabilmesi kolay olması gereken istekler , ihtiyaçlar.
Kadın bir taraftan gönlünü eylemek bir taraftan da yine çocuğu olduğu için yatırım da mı olsa ilerisi için gibi düşünmüş olabilir.
Aptalsın ahmaksın gibi yorumlar doğru mu?
herkes çok akıllı çok iyi de hayatında sanki diğerine aptal diyor.
Altın alın atın köşeye, bugünün yarını var elinizde birikim olsunBiliyorsunuz eski eşimle ayrıldık bana borç yıktı vs. Şimdi yıktığı borclar bitmek üzere. Ben gece bir işte çalışıyorum fabrikada 8 ile 2 arası. , birde gündüz işi buldum sabah 7 den 9 a kadar 2 saat. Öğlen 2 den 5 e kadar 3 saat.. Servis ablaligi okul başına 4.500 tl ayda 9 yada 12 de ordan alicam.. ailemle yaşıyorum eve 1 ekmek bile almıyorum babam sagolsun cocugumun herseyini karşılıyor. Banada birikim yap diyor.. bende diyorum ki bu ay borcum bitince servisten alan para ile cocugumun ve kendi ihtiyaçlarımı karsilayip normal çalıştığım işte ki para mı biriktireyim.. Bi motor hayalim var belliniler 75 bin falan ya onu alayım yada iphonelar zarar ermiyor iphone 15 falan alayım sizce ne yapayım?
Evet bunda karar kıldım sayısı arttikca oda beni motive eder diye düşündümAltın alın atın köşeye, bugünün yarını var elinizde birikim olsun
Dogru yolu bulmuşsunuz..Ben altın biriktiriyorum, aldıkça, arttıkça alasım geliyorEvet bunda karar kıldım sayısı arttikca oda beni motive eder diye düşündüm
Hangisi daha karlı acaba gram almak mıDogru yolu bulmuşsunuz..Ben altın biriktiriyorum, aldıkça, arttıkça alasım geliyorSarı kız kaybettirmez, kazandırır derler
Ben kuyumcuya sorduğumda gram demişti, siz de bir danışırsınız.. Aslında banka hesabında altın almak daha güvenli ama alış satış açısından karlı olmuyor,Altını da güvenli yerde saklamak şart ve belli bir değere yükseldiğinde ise güvenilir, büyük bir bankanın kiralık kasasına konulmali bana göreHangisi daha karlı acaba gram almak mı
Bildim; zengin kocaKonu yatırım yapmak istiyorumdan ben Iphone15i haketmiyormuyuma nasıl evrildi, inanılmaz.
Bende Ferrariyi hakkediyorum, hevesimde var ama bilin bakalım almam için neyim eksik
Koyacak garajimBildim; zengin koca
Ferrari ve garaj masrafını ileriye dönük bir yatırım olarak düşün ve harekete geç bence ... Ben de insanım, Ferrari benim de hakkım kısmını belki yedirirsin de yatırım kısmını çok şeyapma ama etrafa karşı , içinden içinden yatırKoyacak garajim
Haklısın aslında iyi düşünmek gerek, ben bir hesap kitap yapayım bugün.Ferrari ve garaj masrafını ileriye dönük bir yatırım olarak düşün ve harekete geç bence ... Ben de insanım, Ferrari benim de hakkım kısmını belki yedirirsin de yatırım kısmını çok şeyapma ama etrafa karşı , içinden içinden yatır
Bende de garaj var ama ferrari alacak para yokKoyacak garajim
Sinerjilerimizi birleştirelim derimBende de garaj var ama ferrari alacak para yok
Ferrari sizden garaj benden olsa haftada bir iki tur atsam yeter
Çeyrek veya tam almayın. Her zaman gram alın.Hangisi daha karlı acaba gram almak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?