2 Haftalık Evliyim Boşanmak İstemiyorum Yardım Edin

Merhaba .2 haftalık evlisin ama geçmişiniz var ve zamanla birbirinizi tanırsınız demek zamanla düzelir demek değil. Saygı bir kere bitti mi asla gelmez. 3 düşük yapmışsın. Bence çocuğun olmadan ayrıl ve kendini kurtar. Kolay kolay bu yorumu yapmam ama daha gençsin. Ailen sen bu kadar ısrarcıyken ne yapabilirdi ? Arkamda durmadılar yazmışsın. Eve kitleseler camdan kadar yine gidermissin, aileni suçlama sakın. Kendini de . Olan olmuş , yaşadıklarından ders çıkarmalısın kardeşim. Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah. Hayatın güzellik dolsun

Aynen canım boşanma sen daha alışma surecindesiniz ! 5 dusuk 1 cocuk yapmadan kimin evliligi oturmus sakin birakma adami. Ailen hep suclu, sen haklisin. Kimseyi dinleme kos adamin ayaklarina kapan dayak siddet kufur cocuk Allah ne verirse yasa bu adamla. Ben sizin askiniza inandim, cok kalp

Ya adam çocuklu senden kaç yaş büyük içiyor ailen uyarmış başta dinlememişsin yatak ilişkisi yaşadın diye kendini mahkum mu hissettin de evlendin bilmiyorum ama bu adamın "bizim olayımız ten uyumuydu yatakta iyiyiz sana, ayıo olmasın diye seni aldım demesi bile seni sevmediğini gösteriyor adam resmen seni sadece yatakta iyisin diye aldım denek istemiş amacına ulaşınca da soğumuş bu adamdan Bi cacık olmaz hem böylesi çocuklarına nafaka ödemekten sana bakamaz boşa gitsin

12 aralıktan beridir girmemiş ah be ablacım hayatı çok hızlı yaşamışşın ne oldu acaba çok merak ediyorum

Canim siz bosanmayin. Boşanıp başkalarının başını yakmayin. Sen bağımlı, o narsist.
Bir de foto paylaşmama sebebi annesini aldattığı çocuğu düşünmesi mi yoksa evli olduğunun bilinmesini istememesi mi? Galiba başka sevgilisi var.
Ailene de suç atma. Anladığım iki sorunlu birbirinizi bulmuşsunuz.

Adam hasta sizde normal değilsiniz. Boşanın kurtulun asla cocuk yapmayın

Birlikte yaşamış, ailesini hiç kale almamış bir evlada daha ne diyebilirler ki? Musibeti görmeden nasihati almıyorsunuz.

En iyisi boşanmak sizin ilişki toksik çünkü benimde öncede öyle bir ilişki vardır çok şans verdim değişir diye ama asla bisey olmadı... Bana kalsa bosan diyerim çünkü bir zmn sonra şiddet başlar şimdi de sana psikolojik şiddet yapıyor yarın o bir gün fiziksel şiddet başlar ben yaşadım onu için biliyorum .... seni sevseydi o adam seni küçük düşürmez ailesine karşı seni savunur yada ne bilim ailesini yanına seni küçük düşürmez.... tamam En başta sana zor gelecek çünkü sen onu seviyorsun ama zmn alışırsın ve daha iyi hissedeceksin unutma En baştan kendine düşün çünkü senden başka düşünen olmaz o defalarca şans verdin için adam onu asla bırakmasın düşünüyor onu için sana kötü davranıyor... Ben yaşadım için ne kadar zor ve ağır olduğunu biliyorum üzgünüm ama bu ilişki sürmez ikinizde zarar görürsünüz hemde sen daha çok görürsün onu için en yakın zmn git boşanma davası aç ve hayatına devam et ...

yazının tamamını okudum o zaman cocuk 9 yaşın da olmuyormu ya aklıma takıldı ya

Konuyu okudum, ne oldu akıbetiniz kurtulun böyle insanlardan daha yasınız kucuk.

Foto paylaşım demişsiniz. Yok evlilik falan öyle bir shop yapmış paylaşmaya zorladı mecbur kaldım diyin insanlara

Hepsini okudum. Neden kendine bunu layık görüyorsun ya? Neden ona mecburmussun düzeltmek zorundaymışsin gibi hissediyorsun? Evi terkettiginde ailesine senin hakkında dedikleri bile boşanmaya yeter. Ya bırak değer mi hayatını mahvetmeye başka Bi düzen kur işine git gel ailenle aranı düzelt psikolojik olarak kendini toparla yenile geliştir, sonra karşına uygun biri çıkarsa yolunu çizersin. Neden kendine bunu yapiyosun o pisliği de yuceltiyosun o da ona güvenerek böyle davranıyor

Sona kadar gelemedim hazır adam gönüllü boşan kurtar kendini gencecik kadın kastın mı var kendine

3 ay beraber yaşamışsınız anlaşamamışsınız yani neden hemen acele ettiniz ki evlenmek için Çok sorunlu bir evlilik, Azıcık değeriniz yok. Sanırım siz seviyorsunuz eşinizi ama gözünüzü açın.. Kendisi de boşanmak istiyor bu evlilik uzun vadeli bir evlilik olarak görünmüyor yeterince yıpratmış sizi ailesi de sorunlu bu yüzdendir ki ilk evliliği bitmiş Dahada geç olmadan boşanın ömrünüzün geri kalanını böyle saçma bir evliliğe harcamayın iyi ki bu adamdan çocuk olmamış..

Midem bulandı ilişkinizden.2 hafta evli ama 3 düşüğü var aman Allahım sen aldatılırsın kızım demedi deme çocuğunun anasını aldatmış seni mi aldatmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…