- 21 Ocak 2018
- 8.266
- 20.425
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben beğenmezsem suratım düşüyo anlıyo hemenÇocuklarının anasıyım
Benimki bana tek başına hiç hediye almaz illa ben beğeneceğim o zaman hediye mi olur yaÇiçek getirir sadece:)Oda arada:)
Ellerine sağlık.. sufle olduğuna emin miyiz kek olmasınEki Görüntüle 2633302 bakin bunlarda benim anneler gunu suflelerim eşim ilk defa tatli yapti
vaaaayyyyu ellerine sağlık damadınEki Görüntüle 2633302 bakin bunlarda benim anneler gunu suflelerim eşim ilk defa tatli yapti
Bu laflar kime acaba...Kimin oy verdiği belli olması daha iyi bence
Teşekkür etiketi yapmaya mı üşeniyorsun yoksa
Ama fairy gibi kimin tarifi yarışma sonuna kadar belli olmasa iyi olabilir
Enişteye hürmetlerEki Görüntüle 2633302 bakin bunlarda benim anneler gunu suflelerim eşim ilk defa tatli yapti
Herkese nasıl yani kimeBu laflar kime acaba...
Benim eşim o konuda gıcık ya kendim pek bir şey alamam illa bir kulp bulur ve soğurum boşa gider beraber bakacağız:)ben beğenmezsem suratım düşüyo anlıyo hemen
ilk yıllar rol yapıyordum da artık yapamıyorum
versin kartı ben alırım sorun değil
Onu ben dedim de.. o yüzdenHerkese nasıl yani kime
kız yarışmacıları karıştırdın,deşme yarasınıEnişteye hürmetler
Tabii sevindi kerata 1.oldun diye
Ben aldım kendimeben beğenmezsem suratım düşüyo anlıyo hemen
ilk yıllar rol yapıyordum da artık yapamıyorum
versin kartı ben alırım sorun değil
Sofrası öyle olacak labnenin zaten kim olduğu belli olmayacak ama detaylı tarifte bu mümkün değil:)Kimin oy verdiği belli olması daha iyi bence
Teşekkür etiketi yapmaya mı üşeniyorsun yoksa
Ama fairy gibi kimin tarifi yarışma sonuna kadar belli olmasa iyi olabilir
temiz işBen aldım kendime
Ben Pazar diye hatırlıyorum acaba yanlış mı yazdımNevreste kız fairy 12siymiş ya
ben dedim sizeNevreste kız fairy 12siymiş ya
Bana bir yerden tanıdık geldi bu durum Sevindim tek olmadığıma. Hem ne istiyorsan git al beni uğraştırma derler, hem de aldığına kulp bulurlarBenim eşim o konuda gıcık ya kendim pek bir şey alamam illa bir kulp bulur ve soğurum boşa gider beraber bakacağız:)
Acaba ben mi yanlış yazdım bekleyin öğrenelimben dedim size
ben heveslendim artık vazgeçmeyin,ayaklanma çıkarırımBen Pazar diye hatırlıyorum acaba yanlış mı yazdım