Hanımlarımız çok hamarat her seferinde çıta arşa çıkıyorÖyle gerçekten
Valla kendi en sevdiğim tatlaara gitti chescake ve ağlayan kek
Hepsi çok güzel herkesin eline sağlık ❤
O millet kim acabaYa varya millet profiterol yapiyo birinci oluyo ben yapiyorum sonunculuga yarisiyorum bende bir ugursuzlukmu var beceriksizlikmi ne cozemedim
Sana lafim yok biliyosun dimi :)O millet kim acaba
Ama tüm bombalar aynı kategoriye toplandı dur bakalım:)Mesela Güllaç ilk defa yarışıyor:)Sana lafim yok biliyosun dimi :)
enişte kaç yaşında?He birde hediye imiş bedava imiş hayatta öyle şeylere el uzatmaz
Ama gullacin tam zamani ramazan disinda gullac yapildigini hic gormedim su anda en populer doneminde oldugu icin kazanma ihtimali yuksek bence :)Ama tüm bombalar aynı kategoriye toplandı dur bakalım:)Mesela Güllaç ilk defa yarışıyor:)
Aynen canım bu olabilir.Dediğin gibi ben sadece Ramazanda güllaç yaparım çok nadir diğer dönemlerde:)Ama gullacin tam zamani ramazan disinda gullac yapildigini hic gormedim su anda en populer doneminde oldugu icin kazanma ihtimali yuksek bence :)
Hadi bakalım sizi görelim ama bu saatte bildirim zor:)El ele tutuşup kazen kazen diye enerji mi yollasak?
Ama nedeen herkes sahura kadar buraalrda aslında iyi olurdu.Hadi bakalım sizi görelim ama bu saatte bildirim zor:)
Alınmadım canım takılıyorum:)Sana lafim yok biliyosun dimi :)
Çağırın ses verecek mi:)Ama nedeen herkes sahura kadar buraalrda aslında iyi olurdu.
Eloş'tan kurtulmak lazımAlınmadım canım takılıyorum:)
Gelmişken güllaca da oy versin de kazanamasın
Bence ona verecekGelmişken güllaca da oy versin de kazanamasın
Eloş'tan kurtulmak lazım
yemin içüyrümGelmişken güllaca da oy versin de kazanamasın
Aaaa ben iyi bir şey söyledim 1. olsun gitsin dedimyemin içüyrümüstünüzde