Hanımlarımız çok hamarat her seferinde çıta arşa çıkıyorÖyle gerçekten
Valla kendi en sevdiğim tatlaara gitti chescake ve ağlayan kek
Hepsi çok güzel herkesin eline sağlık ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlarımız çok hamarat her seferinde çıta arşa çıkıyorÖyle gerçekten
Valla kendi en sevdiğim tatlaara gitti chescake ve ağlayan kek
Hepsi çok güzel herkesin eline sağlık ❤
O millet kim acabaYa varya millet profiterol yapiyo birinci oluyo ben yapiyorum sonunculuga yarisiyorum bende bir ugursuzlukmu var beceriksizlikmi ne cozemedim![]()
Sana lafim yok biliyosun dimi :)O millet kim acaba![]()
Ama tüm bombalar aynı kategoriye toplandı dur bakalım:)Mesela Güllaç ilk defa yarışıyor:)Sana lafim yok biliyosun dimi :)
enişte kaç yaşında?He birde hediye imiş bedava imiş hayatta öyle şeylere el uzatmaz![]()
Ama gullacin tam zamani ramazan disinda gullac yapildigini hic gormedim su anda en populer doneminde oldugu icin kazanma ihtimali yuksek bence :)Ama tüm bombalar aynı kategoriye toplandı dur bakalım:)Mesela Güllaç ilk defa yarışıyor:)
Aynen canım bu olabilir.Dediğin gibi ben sadece Ramazanda güllaç yaparım çok nadir diğer dönemlerde:)Ama gullacin tam zamani ramazan disinda gullac yapildigini hic gormedim su anda en populer doneminde oldugu icin kazanma ihtimali yuksek bence :)
Hadi bakalım sizi görelim ama bu saatte bildirim zor:)El ele tutuşup kazen kazen diye enerji mi yollasak?
Ama nedeen herkes sahura kadar buraalrda aslında iyi olurdu.Hadi bakalım sizi görelim ama bu saatte bildirim zor:)
Alınmadım canım takılıyorum:)Sana lafim yok biliyosun dimi :)
Çağırın ses verecek mi:)Ama nedeen herkes sahura kadar buraalrda aslında iyi olurdu.![]()
Eloş'tan kurtulmak lazımAlınmadım canım takılıyorum:)
Gelmişken güllaca da oy versin de kazanamasınKazen bildirim gitmeyecek mi?
Bence ona verecekGelmişken güllaca da oy versin de kazanamasın![]()
Eloş'tan kurtulmak lazım![]()
yemin içüyrümGelmişken güllaca da oy versin de kazanamasın![]()
Aaaa ben iyi bir şey söyledim 1. olsun gitsin dedimyemin içüyrümüstünüzde