yaaaa olsa da sevsekHadi inşallah ya ,hazır halilari koltukları yikaticaktim o iş aradan çıksın dedim
Kaç gündür kendisi çıkarıp atiyor bezi iki dk yalnız bırakıyorum bez anya da oğlan konyada buluyorum
Hiç güllaç yapılmadı yani site seviyor mu bilmiyorum:)işte onu demek istedim bende hepsi derken :) benim güllaç bunları geçebilir mi şüpheli
profiterol
sebo
magnolia
cheescake
Yok yok boşver bırakıyorsa bırak:)Bende erkenmi diye teredsutteyim aslinda iki pakette bez var evde bitirince mi gecseydim acaba
maşallah benim güzel kızlarımaGeç kalmışsın tabi
Benim kızlardan biride zorlanıyor ama alıştı birkaç gündür:)
Bana çok benziyor.Kafasına koyduğunu yapacak yaptığında beni mutfağa sokmuyor.Ramazan boyu hiç tatlı yapmadım sırayla yapıyorlar.Geçen bir gittim profiterol yapmışYalnız dün bir kaza oldu.Aynı kızım kadayıflı muhallebi yaptı.Tereyağını tatlı koyacağına tuzludan koymuş Çok belli değil ama bende az buçuk gurmalik var kim se anlamadı ben çaktım Sonra sorunca ayyyy dedi
Rabbim iyi insanlar karşılarına çıkarsın canım:)Aslında becerenlerin kıymeti yok yapın kimseye göstermeyin diyorummaşallah benim güzel kızlarıma
alanlar yaşadı
o daha heyecanlı biliyor musun :)Hiç güllaç yapılmadı yani site seviyor mu bilmiyorum:)
Corona ona yaradı halalari minciramiyoyaaaa olsa da sevsek
çıplak totoşuna vura vura hemde :)
ahahahhh aynen yaaa bilmeyen daha kıymetli oluyorRabbim iyi insanlar karşılarına çıkarsın canım:)Aslında becerenlerin kıymeti yok yapın kimseye göstermeyin diyorum
Pavlova seviyorlar belkiHiç güllaç yapılmadı yani site seviyor mu bilmiyorum:)
Aynen canım çok doğru seçimde bulundun:)Ben 1. olan bir tarifin her yıl 1. olacağını düşünmüyorum:)Yapan kişi,sunum her şey değiştiriyor:)o daha heyecanlı biliyor musun :)
yapılmamış şeyler daha çok hoşuma gidiyor belli olmadığı için
Şekil A yani ben bu konuda çok sıkıntı yaşadımahahahhh aynen yaaa bilmeyen daha kıymetli oluyor
Belki severler bilmiyoruz canım bildirim önemli şimdikiler pek mühim değil:)Pavlova seviyorlar belki
Deniyorum bakalım bezleride virus kalkarda biyere gidersek gece takarım artık:)bedeni gecerse veririm birine:)Yok yok boşver bırakıyorsa bırak:)
Bezi bakkala sorar bir fiyata satarsın çok gerekirse olmadı hayrına verirsin:)Hiç bekleme dene olmadı 1-2 ay ara verir tekrar denersin:)
Bende gözleme yapicam hamur iç hazir 19:30 da başlarımhadi katya mutfağa dönüyor
çayı da hazırlaya koy diye bağırıyo içerden valla kaçıcam yasak masak dinlemeden
Bizim yasak kalktı size kolay gelsinhadi katya mutfağa dönüyor
çayı da hazırlaya koy diye bağırıyo içerden valla kaçıcam yasak masak dinlemeden
bide güllaç bizde her ramazan en az 4-5 kere yapılır çok seviyoruz.konsepte uygun olduAynen canım çok doğru seçimde bulundun:)Ben 1. olan bir tarifin her yıl 1. olacağını düşünmüyorum:)Yapan kişi,sunum her şey değiştiriyor:)
heee katya diyollaBizim yasak kalktı size kolay gelsin
Hadi katya işlere devam
Seninki sana katya mı diyor benim ki bu sıralar korina diyor
Ellerine sağlık canım kolay gelsinBende gözleme yapicam hamur iç hazir 19:30 da başlarım