İnşallah bir hafta olur bir haftaya raziyimİyi yapmışsın bir hafta idare edeceksin mecburen:)
olsun sakın bunalıp takma geri :)Bugün bir çılgınlık yaptım oğlumun bezini çıkardım evi mok götürür artık tuvaleti öğrenene kadar
sevinsem mi bilemedim :)Sana verebilir canım:)
Sonra kaçamaklar olur ama ilk hafta zor:)İnşallah bir hafta olur bir haftaya raziyim
Göreceğiz bakalım:)sevinsem mi bilemedim :)
Az Bir umudum vardi sağolun ya bari bildirim yollasinda 1oyu geçeyimİyi öyle olsun ama sana oy vermez eminim
of yaaaa kıskanıyorum seniKolay gelsin canımEllerine sağlık benim beyim yok:)Ondan rahatım Kızın biri çorba diğeri pilav yapacak dünden kalan taze fasulye var.Ohhh keyfim yerinde
kesinlikle çok değişecek hepsi :)İşin zor canım bildirim sonrası farklılıklar olabilir:)
Eloş'un dediği gibi gelenekçi:)Bak çorbalarda bildim vereceği tarifleri:)Ne bileyim portakal seviyor sandım
Sağol canım madem okul yok hayat eğitimide alalım değil mi:)of yaaaa kıskanıyorum seni
Hadi inşallah ya ,hazır halilari koltukları yikaticaktim o iş aradan çıksın dedimolsun sakın bunalıp takma geri :)
tam mevsimi inşallah çabucak söylemeye başlar
Çok değişmeye bilir hatta 4-5 tarif arasına gidip gelme olabilir:)Ama birinciyi kestiremiyorum:)kesinlikle çok değişecek hepsi :)
aynen ben de çözdüm artıkEloş'un dediği gibi gelenekçi:)Bak çorbalarda bildim vereceği tarifleri:)
O zaman zamanı gelmiş:)Hadi inşallah ya ,hazır halilari koltukları yikaticaktim o iş aradan çıksın dedim
Kaç gündür kendisi çıkarıp atiyor bezi iki dk yalnız bırakıyorum bez anya da oğlan konyada buluyorum
Ondan bana hiç oy vermiyorEloş'un dediği gibi gelenekçi:)Bak çorbalarda bildim vereceği tarifleri:)
keşke bunu bi 5 sene önce söyleseydin nevoşSağol canım madem okul yok hayat eğitimide alalım değil mi:)
Aynen canım sevmiyor:)Yada çok farklı olana veriyor:)aynen ben de çözdüm artık
bide fazla antin kuntin süs sevmiyo
işte onu demek istedim bende hepsi derken :) benim güllaç bunları geçebilir mi şüpheliÇok değişmeye bilir hatta 4-5 tarif arasına gidip gelme olabilir:)Ama birinciyi kestiremiyorum:)
Bende erkenmi diye teredsutteyim aslinda iki pakette bez var evde bitirince mi gecseydim acabaO zaman zamanı gelmiş:)
Benimki 2 yaşında öğrenemedi.Babam o dönem hastaydı yazları Malatya'ya geliyorduk.Kışın zor oluyordu.Sonraki yıl kendi çıkarıp bana verdi.Bunu başka bebeklere verelim ben istemiyorum dedi:)
Geç kalmışsın tabikeşke bunu bi 5 sene önce söyleseydin nevoş
benimki iftara 5 dk kala uyandırsana beni anne diye yatıyo
bünyesine ters çocuğun,hele bide oruçlu ya vay anam su almıyo