Yöresel Tarif 2.Hafta İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı" hangididir?

• Ankete Katılan
    494
  • Anket Kapalı .
olsun sakın bunalıp takma geri :)
tam mevsimi inşallah çabucak söylemeye başlar
Hadi inşallah ya ,hazır halilari koltukları yikaticaktim o iş aradan çıksın dedim
Kaç gündür kendisi çıkarıp atiyor bezi iki dk yalnız bırakıyorum bez anya da oğlan konyada buluyorum

Hadi inşallah ya ,hazır halilari koltukları yikaticaktim o iş aradan çıksın dedim
Kaç gündür kendisi çıkarıp atiyor bezi iki dk yalnız bırakıyorum bez anya da oğlan konyada buluyorum
O zaman zamanı gelmiş:)
Benimki 2 yaşında öğrenemedi.Babam o dönem hastaydı yazları Malatya'ya geliyorduk.Kışın zor oluyordu.Sonraki yıl kendi çıkarıp bana verdi.Bunu başka bebeklere verelim ben istemiyorum dedi:)

Bende erkenmi diye teredsutteyim aslinda iki pakette bez var evde bitirince mi gecseydim acaba

keşke bunu bi 5 sene önce söyleseydin nevoş
benimki iftara 5 dk kala uyandırsana beni anne diye yatıyo
bünyesine ters çocuğun,hele bide oruçlu ya vay anam su almıyo
Geç kalmışsın tabi
Benim kızlardan biride zorlanıyor ama alıştı birkaç gündür:)
Bana çok benziyor.Kafasına koyduğunu yapacak yaptığında beni mutfağa sokmuyor.Ramazan boyu hiç tatlı yapmadım sırayla yapıyorlar.Geçen bir gittim profiterol yapmış Yalnız dün bir kaza oldu.Aynı kızım kadayıflı muhallebi yaptı.Tereyağını tatlı koyacağına tuzludan koymuşÇok belli değil ama bende az buçuk gurmelik var kimse anlamadı ben çaktımSonra sorunca ayyyy dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…