Yöresel Tarif 2.Hafta İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz "İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı" hangididir?

• Ankete Katılan
    494
  • Anket Kapalı .
olsun sakın bunalıp takma geri :)
tam mevsimi inşallah çabucak söylemeye başlar 😍
Hadi inşallah ya ,hazır halilari koltukları yikaticaktim o iş aradan çıksın dedim
Kaç gündür kendisi çıkarıp atiyor bezi iki dk yalnız bırakıyorum bez anya da oğlan konyada buluyorum 🙊

Hadi inşallah ya ,hazır halilari koltukları yikaticaktim o iş aradan çıksın dedim
Kaç gündür kendisi çıkarıp atiyor bezi iki dk yalnız bırakıyorum bez anya da oğlan konyada buluyorum 🙊
O zaman zamanı gelmiş:)
Benimki 2 yaşında öğrenemedi.Babam o dönem hastaydı yazları Malatya'ya geliyorduk.Kışın zor oluyordu.Sonraki yıl kendi çıkarıp bana verdi.Bunu başka bebeklere verelim ben istemiyorum dedi:)

O zaman zamanı gelmiş:)
Benimki 2 yaşında öğrenemedi.Babam o dönem hastaydı yazları Malatya'ya geliyorduk.Kışın zor oluyordu.Sonraki yıl kendi çıkarıp bana verdi.Bunu başka bebeklere verelim ben istemiyorum dedi:)
Bende erkenmi diye teredsutteyim aslinda iki pakette bez var evde bitirince mi gecseydim acaba🤔

keşke bunu bi 5 sene önce söyleseydin nevoş :KK70:
benimki iftara 5 dk kala uyandırsana beni anne diye yatıyo :KK70:
bünyesine ters çocuğun,hele bide oruçlu ya vay anam su almıyo :confused:
Geç kalmışsın tabi:KK70:
Benim kızlardan biride zorlanıyor ama alıştı birkaç gündür:)
Bana çok benziyor.Kafasına koyduğunu yapacak yaptığında beni mutfağa sokmuyor.Ramazan boyu hiç tatlı yapmadım sırayla yapıyorlar.Geçen bir gittim profiterol yapmış :KK70:Yalnız dün bir kaza oldu.Aynı kızım kadayıflı muhallebi yaptı.Tereyağını tatlı koyacağına tuzludan koymuş:KK70:Çok belli değil ama bende az buçuk gurmelik var kimse anlamadı ben çaktım:KK70:Sonra sorunca ayyyy dedi:KK70:

X