Ama diğer yarışmada Kazen'in oy verdiği birinci olduBari kazen bana en oy versin de tatlimin gururunu kurtarayım ,oyuzden sonuncu oldum derim
Hayat insana neler istetiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama diğer yarışmada Kazen'in oy verdiği birinci olduBari kazen bana en oy versin de tatlimin gururunu kurtarayım ,oyuzden sonuncu oldum derim
Geldim buradayımNerde bu millet
yemek yapıyorum :)Nerde bu millet
Ne yapıyorsunyemek yapıyorum :)
menü zor bugün
ızgara tarzı :)Ne yapıyorsun
sorma yaaa peşimdekilere baksanaBu hafta yine çekişme olacak
O sayılmaz sofra oAma diğer yarışmada Kazen'in oy verdiği birinci oldu
sana oy gelmez bacım bu kategoride patrondan :)Bari kazen bana en oy versin de tatlimin gururunu kurtarayım ,oyuzden sonuncu oldum derim
Kolay gelsin canım Ellerine sağlık benim beyim yok:)Ondan rahatım Kızın biri çorba diğeri pilav yapacak dünden kalan taze fasulye var.Ohhh keyfim yerindeızgara tarzı :)
beğendi yatağında istedi beyim
acılı ezme
közlenmiş biber
fırın sütlaç
cacık
daha ezana var bakalım neler ekleyecek
2 gün yeter bunlar bize,yarın rahatım
Ne bileyim portakal seviyor sandımsana oy gelmez bacım bu kategoride patrondan :)
geleneksel tatçı o :)
bu kadar süslemeseydim bana da verebilirdi ama süslülere de vermiyo o
İşin zor canım bildirim sonrası farklılıklar olabilir:)sorma yaaa peşimdekilere baksana
bi nefes arkamdalar
süpersinElalis Tenceresiz kaldim anne recelimi yaptim kivami mutis oldu hazir gibi ne kati ne sivi cok gururluyum dediginiz gibi kontrol ettim :)
İyi yapmışsın bir hafta idare edeceksin mecburen:)Bugün bir çılgınlık yaptım oğlumun bezini çıkardım evi mok götürür artık tuvaleti öğrenene kadar
İyi öyle olsun ama sana oy vermez eminimO sayılmaz sofra o
olsun sakın bunalıp takma geri :)Bugün bir çılgınlık yaptım oğlumun bezini çıkardım evi mok götürür artık tuvaleti öğrenene kadar
Sana verebilir canım:)sana oy gelmez bacım bu kategoride patrondan :)
geleneksel tatçı o :)
bu kadar süslemeseydim bana da verebilirdi ama süslülere de vermiyo o