Ama diğer yarışmada Kazen'in oy verdiği birinci olduBari kazen bana en oy versin de tatlimin gururunu kurtarayım ,oyuzden sonuncu oldum derim
Hayat insana neler istetiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama diğer yarışmada Kazen'in oy verdiği birinci olduBari kazen bana en oy versin de tatlimin gururunu kurtarayım ,oyuzden sonuncu oldum derim
Geldim buradayımNerde bu millet![]()
yemek yapıyorum :)Nerde bu millet![]()
Ne yapıyorsunyemek yapıyorum :)
menü zor bugün
ızgara tarzı :)Ne yapıyorsun![]()
sorma yaaa peşimdekilere baksanaBu hafta yine çekişme olacak![]()
O sayılmaz sofra oAma diğer yarışmada Kazen'in oy verdiği birinci oldu![]()
sana oy gelmez bacım bu kategoride patrondan :)Bari kazen bana en oy versin de tatlimin gururunu kurtarayım ,oyuzden sonuncu oldum derim
Kolay gelsin canımızgara tarzı :)
beğendi yatağında istedi beyim
acılı ezme
közlenmiş biber
fırın sütlaç
cacık
daha ezana var bakalım neler ekleyecek
2 gün yeter bunlar bize,yarın rahatım![]()
Ne bileyim portakal seviyor sandımsana oy gelmez bacım bu kategoride patrondan :)
geleneksel tatçı o :)
bu kadar süslemeseydim bana da verebilirdi ama süslülere de vermiyo o![]()
İşin zor canım bildirim sonrası farklılıklar olabilir:)sorma yaaa peşimdekilere baksana
bi nefes arkamdalar
süpersinElalis
Minik Duduklu Tencere recelimi yaptim kivami mutis oldu hazir gibi ne kati ne sivi cok gururluyum
dediginiz gibi kontrol ettim :)
İyi yapmışsın bir hafta idare edeceksin mecburen:)Bugün bir çılgınlık yaptım oğlumun bezini çıkardım evi mok götürür artık tuvaleti öğrenene kadar![]()
İyi öyle olsun ama sana oy vermez eminimO sayılmaz sofra o![]()
olsun sakın bunalıp takma geri :)Bugün bir çılgınlık yaptım oğlumun bezini çıkardım evi mok götürür artık tuvaleti öğrenene kadar![]()
Sana verebilir canım:)sana oy gelmez bacım bu kategoride patrondan :)
geleneksel tatçı o :)
bu kadar süslemeseydim bana da verebilirdi ama süslülere de vermiyo o![]()