Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav yok degil tabi urfada diyince sakasina yazdim ama gorumcem iyidir ayni yastayiz zaten arkadas gibi takiliriz biz cok sukur nazar degmesin kiz zaten 4 senedir urfada evlendim bi sene sonra gitti tatillerde geliyo bizde bazen yanina gezmeye gidiyoruzÖv tabi ne olur ne olmaz birde gerçekten gorumcen çıkar özlem yada Esra mi adı gorumcenin
Bende saymayim olur muKomplo
Geceleri saymadın değil mi?
Hepimiz biliyoruz elbet oda öğrenecekKomplo
Geceleri saymadın değil mi?
Aynen canım benim teker teker geliyorlarEvet tarifler ve sunumlar geliyor ne güzel
Saymayınca ne güzel 20,5 yaşındayımBende saymayim olur mu
Sayar miyim hiç...Abla geceleri saymıyoruz değil mi
Gelsinler bakalım rekabet iyi oluyorAynen canım benim teker teker geliyorlar
Ben 14.5Saymayınca ne güzel 20,5 yaşındayım
Ablam bende sabah 6 gibi uyuyorum bence saymayalım ben 39 a ne kadar geç girsem o kadar iyiSayar miyim hiç...
Bu Ramazan saysam mi saymasam mi tereddutteyim kuzum ya...sabaha kadar gözüm açık alo fetvayı arasam mi acaba
Tabi ki kural böyle...Kırktan sonra sayılmaz.Saymayınca ne güzel 20,5 yaşındayım
Geleceği varsa göreceği var mı diyorsunGelsinler bakalım rekabet iyi oluyor
Ergenliğe bile girmemişsindir belkiBen 14.5
Aynen canım hodri meydan diyorum benGeleceği varsa göreceği var mı diyorsun
Görürsün sen
Aynen canım rakiplerin teker teker geleceklerGelsinler bakalım rekabet iyi oluyor
Seninki olmuyor maalesef...Ben 14.5
Yollarına Gül seriyom bendeAynen canım rakiplerin teker teker gelecekler
Şimdiden böyle yaparsanız 40 sonrası düşünemiyorumBende geceleri es gecersem 12.5 yasındayım yeni ergenliğe giricem
Kullanıcı ismim uyuyorsa neden olmasın28 yasinda urfada ogretmen iki ksii taniyorum acaba onlardan birimisin biri gorumcem biri cocukluk arkadasim
Çok teşekkür ederim29 yaşındayım evdeyim ev hanımı deniyor ya ondan bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum mesleğiniz den ötürü ayrıca tebrik ediyorum
Memnun oldum Meryem hocam benim de 5.yılım Urfa da sınıfcı olunca malum daha buralardayız Haliliyedeyim Ben de ama Ceylanpınar ı gidip gezmek nasip olmadı inşallah gideriz nasip olursaOzlemcim Urfa'da iki yıl görev yaptım ben de. Güzel anılarım var orada. Görev yerim Ceylanpınar' dı. Görevlendirme olarak Urfa Merkez' e gelmiştim.
Ben de başarılar diliyorum his geldin aramıza.
Edebiyat öğretmeniyim. Bursa'da yaşıyorum. İsmim Meryem.
Hoş buldum efendimÖğretmenim aramıza hoşgeldin