- 21 Ocak 2018
- 8.261
- 20.411
- 32
28 yasinda urfada ogretmen iki ksii taniyorum acaba onlardan birimisin biri gorumcem biri cocukluk arkadasim28 yaşındayım, sınıf öğretmeniyim, Urfa da yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. peki ya siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 yasinda urfada ogretmen iki ksii taniyorum acaba onlardan birimisin biri gorumcem biri cocukluk arkadasim28 yaşındayım, sınıf öğretmeniyim, Urfa da yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. peki ya siz
aynen öyle canımElacim ben de...
Allah cezaevindekilere yardım etsin. Ki bizim yaşadığımız onlar için bile büyük özgürlük.
29 yaşındayım evdeyim ev hanımı deniyor ya ondan bende yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum mesleğiniz den ötürü ayrıca tebrik ediyorum28 yaşındayım, sınıf öğretmeniyim, Urfa da yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. peki ya siz
Gorumcen olsa söyler mi28 yasinda urfada ogretmen iki ksii taniyorum acaba onlardan birimisin biri gorumcem biri cocukluk arkadasim
yapıyorum yapıyorum,hem sütten hem yoğurttan :)Tereyağı yap canım çok güzel oluyor:)
Gorumcen olsa söyler mi28 yasinda urfada ogretmen iki ksii taniyorum acaba onlardan birimisin biri gorumcem biri cocukluk arkadasim
yapıyorum yapıyorum,hem sütten hem yoğurttan :)Tereyağı yap canım çok güzel oluyor:)
Afiyet şifa olsun:)yapıyorum yapıyorum,hem sütten hem yoğurttan :)
Ozlemcim Urfa'da iki yıl görev yaptım ben de. Güzel anılarım var orada. Görev yerim Ceylanpınar' dı. Görevlendirme olarak Urfa Merkez' e gelmiştim.28 yaşındayım, sınıf öğretmeniyim, Urfa da yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. peki ya siz
Yaşını söylemedinOzlemcim Urfa'da iki yıl görev yaptım ben de. Güzel anılarım var orada. Görev yerim Ceylanpınar' dı. Görevlendirme olarak Urfa Merkez' e gelmiştim.
Ben de başarılar diliyorum his geldin aramıza.
Edebiyat öğretmeniyim. Bursa'da yaşıyorum. İsmim Meryem.
Öğretmenim aramıza hoşgeldin28 yaşındayım, sınıf öğretmeniyim, Urfa da yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. peki ya siz
Önce sen söyleYaşını söylemedin
41Önce sen söyle
Tamam gördük
Soyler o bildiginiz gorumcelerden degilGorumcen olsa söyler mi
WunderLost tatlım 25.5 yaşındayım. Kendinizi kötü hissetmeyin diye yazmadiydim madem istedin yazayım deynebim.Yaşını söylemedin
Abla geceleri saymıyoruz değil miWunderLost tatlım 25.5 yaşındayım. Kendinizi kötü hissetmeyin diye yazmadiydim madem istedin yazayım deynebim.
Öv tabi ne olur ne olmaz birde gerçekten gorumcen çıkar özlem yada Esra mi adı gorumceninSoyler o bildiginiz gorumcelerden degil
KomploTamam gördük
Geceleri saymadın değil mi?WunderLost tatlım 25.5 yaşındayım. Kendinizi kötü hissetmeyin diye yazmadiydim madem istedin yazayım deynebim.