- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Bizim çilekler çiçek aşamasında hala domateslerim de çiçek açtıBenim bahçede çilek dolu keşke çıksa hemen kırmızı kırmızı olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim çilekler çiçek aşamasında hala domateslerim de çiçek açtıBenim bahçede çilek dolu keşke çıksa hemen kırmızı kırmızı olsa
Evet yeniyim sevdim buralarıWunderLost sen yenisin galiba
kızzzz komşu çıkmayak karşıdaki ev benim sankiBizim çilekler çiçek aşamasında hala domateslerim de çiçek açtı Eki Görüntüle 2629079
Ben sana göre çok kuzeyde kalıyorumkızzzz komşu çıkmayak karşıdaki ev benim sanki
cennet teyze sen misin itiraf et
tamam işte kuzey karşısıBen sana göre çok kuzeyde kalıyorum
Konum at geleyimtamam işte kuzey karşısı
kırmızı mendil salla bakalım görcem mi,balkondayım benKonum at geleyim
Nerden bulayım kırmızı mendilii bu var olur mükırmızı mendil salla bakalım görcem mi,balkondayım ben
Nerde bu millet gidelim de gelsinlercanım sıkılıyor
soldan soldan geliyorlar
Yeşil yeşil zaten aldığımızda kiminde çıkmıştı kimi cicektiBizim çilekler çiçek aşamasında hala domateslerim de çiçek açtı Eki Görüntüle 2629079
Tanışalım o zaman kac yaşındasun merak ettiim :))Evet yeniyim sevdim buraları
Neden hayirdicanım sıkılıyor
soldan soldan geliyorlar
ruhum daralıyo,içimde volkanlar patlıyoNeden hayirdi
Aynen benderuhum daralıyo,içimde volkanlar patlıyo
bitsin artık bu günler ya
dayanma gücüm tükeniyor sanki.Aynen bende
Elacim ben de...dayanma gücüm tükeniyor sanki.
Oooo süper sevindim ellerine sağlık canımPilav çok güzel olmuş beğendim tadını birdaha yaparmiyim bilmiyorum
Bahçenin anahtarını bulduk
Tereyağı yap canım çok güzel oluyor:)yoğurdun kaymağıyla lavaş var yaaaa
sütten de güzel oluyo ama çabuk bozuluyo
28 yaşındayım, sınıf öğretmeniyim, Urfa da yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. peki ya sizTanışalım o zaman kac yaşındasun merak ettiim :))