- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
geçmişini bilmem de artık türk oğlu türkBu labne italyan yada fransiz peynirimi acaba butun gelenekselimize kattik ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmişini bilmem de artık türk oğlu türkBu labne italyan yada fransiz peynirimi acaba butun gelenekselimize kattik ama
ya zaten tadı nötr.kaymak gibi tereyağı gibi.çok fazla etkilemiyor.oluru var nevoş düşün bi senHamuruna süt yoğurt yerine labne koyarım
Emin misiniz kocam bayram ederya zaten tadı nötr.kaymak gibi tereyağı gibi.çok fazla etkilemiyor.oluru var nevoş düşün bi sen
havuç dilim baklava gibi küçük bişeyde dene bence :)Emin misiniz kocam bayram eder
Bir tarifte vardı geçen kategorilerde,hazır baklava yufkasıyla yapılmıştı sanırsamBiride baklavaya kabne koysunda rahatlayalim
Kazen labneli künefe yapmazsa ben yine açayım baklavaHamuruna süt yoğurt yerine labne koyarım
Tarifimi niye alıyorsunBir tarifte vardı geçen kategorilerde,hazır baklava yufkasıyla yapılmıştı sanırsam
Kazen labneli künefe yapmazsa ben yine açayım baklava
Devsirdikmi diyosungeçmişini bilmem de artık türk oğlu türk
Tamam sen aç,verdim gittiTarifimi niye alıyorsun
Hey maşallahTatlım hazırrr 1 gece dolapta dinlenecek kendisi çok yoruldu çünkü mıncırdım durdum anca kendine gelir
Tam bir kahve yanı tatlısı oldu inşallah sunumu güzel yapar fotoğraflarım yarın bakalımHey maşallah
BekliyoruzTam bir kahve yanı tatlısı oldu inşallah sunumu güzel yapar fotoğraflarım yarın bakalım
kuzumm can
Kız benim yemek sayfam var ya.. kaç kere yaptım ekledim tarifini.. o soruyu da ben 2 gün önce sordum bi kereCee ee diye geldin ,yine de senden şüphelenmediler
Yapamayacağını sanıyorlar galiba
Bugün Sebastian konusuna gidip kelepçeli kalıbın cmsini sordun Elalis e, gördüm ama aramızda söylemem
Ayy sen baklava açamıyor musun? Ben hem baklava hem su böreği hem mantı açarım kihavuç dilim baklava gibi küçük bişeyde dene bence :)
açabilseydim ben vallahi yapardım
Şahitsin dimi nevroşumAyy sen baklava açamıyor musun? Ben hem baklava hem su böreği hem mantı açarım ki
Şahidim tabi
Şahidim tabi
eeeeeAyy sen baklava açamıyor musun? Ben hem baklava hem su böreği hem mantı açarım ki