- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
geçmişini bilmem de artık türk oğlu türkBu labne italyan yada fransiz peynirimi acaba butun gelenekselimize kattik ama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişini bilmem de artık türk oğlu türkBu labne italyan yada fransiz peynirimi acaba butun gelenekselimize kattik ama![]()
ya zaten tadı nötr.kaymak gibi tereyağı gibi.çok fazla etkilemiyor.oluru var nevoş düşün bi senHamuruna süt yoğurt yerine labne koyarım![]()
Emin misiniz kocam bayram ederya zaten tadı nötr.kaymak gibi tereyağı gibi.çok fazla etkilemiyor.oluru var nevoş düşün bi sen![]()
havuç dilim baklava gibi küçük bişeyde dene bence :)Emin misiniz kocam bayram eder![]()
Bir tarifte vardı geçen kategorilerde,hazır baklava yufkasıyla yapılmıştı sanırsamBiride baklavaya kabne koysunda rahatlayalim![]()
Kazen labneli künefe yapmazsa ben yine açayım baklavaHamuruna süt yoğurt yerine labne koyarım![]()
Tarifimi niye alıyorsunBir tarifte vardı geçen kategorilerde,hazır baklava yufkasıyla yapılmıştı sanırsam
Kazen labneli künefe yapmazsa ben yine açayım baklava![]()
![]()
![]()
Devsirdikmi diyosungeçmişini bilmem de artık türk oğlu türk![]()
Tamam sen aç,verdim gittiTarifimi niye alıyorsun![]()
Hey maşallahTatlım hazırrr 1 gece dolapta dinlenecek kendisi çok yoruldu çünkü mıncırdım durdum anca kendine gelir![]()
Tam bir kahve yanı tatlısı oldu inşallah sunumu güzel yapar fotoğraflarım yarın bakalımHey maşallah![]()
BekliyoruzTam bir kahve yanı tatlısı oldu inşallah sunumu güzel yapar fotoğraflarım yarın bakalım![]()
kuzumm can
Kız benim yemek sayfam var ya.. kaç kere yaptım ekledim tarifini.. o soruyu da ben 2 gün önce sordum bi kereCee ee diye geldin ,yine de senden şüphelenmediler
Yapamayacağını sanıyorlar galiba
Bugün Sebastian konusuna gidip kelepçeli kalıbın cmsini sordunElalis e, gördüm ama aramızda söylemem
![]()
Ayy sen baklava açamıyor musun? Ben hem baklava hem su böreği hem mantı açarım kihavuç dilim baklava gibi küçük bişeyde dene bence :)
açabilseydim ben vallahi yapardım
Şahitsin dimi nevroşumAyy sen baklava açamıyor musun? Ben hem baklava hem su böreği hem mantı açarım ki![]()
Şahidim tabi
eeeeeAyy sen baklava açamıyor musun? Ben hem baklava hem su böreği hem mantı açarım ki![]()