Niye ya ben çok severimAllah affetsin gullac benim gozumde cok gereksiz biseydiryarismayi kazanacagini dusundugum icin seyettim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye ya ben çok severimAllah affetsin gullac benim gozumde cok gereksiz biseydiryarismayi kazanacagini dusundugum icin seyettim
![]()
ben koyarım valla o kadar çaresizimAşure demişken aşureye labne konulursa yapayım ben![]()
Az kaldı onuda yapacağım
ben de bayılırımNiye ya ben çok severim![]()
Rabbim şifa versin canım iyiyim çok şükürÇok şükür canım,ilaca,pansumana devam. Sen nasılsın?![]()
Ramazanın en önemli tatlısı ,bilmiyorlar kategoriye uygunluk oyu etkiliyorben de bayılırım![]()
Belki de yapmıştır bilegidip 30 cm diyeyim bariincecik olur bişeye benzemez
![]()
Cogu seviyo zaten biz sevmeyiz ailecekNiye ya ben çok severim![]()
Olabilir beklerimAz kaldı onuda yapacağım![]()
alan var mı gerçekten güllacı :)Ramazanın en önemli tatlısı ,bilmiyorlar kategoriye uygunluk oyu etkiliyor![]()
Bende eskiden sevmezdim ama yıllar önce şimdi seviyorum:)Cogu seviyo zaten biz sevmeyiz ailecek![]()
Var tabi olmaz mıalan var mı gerçekten güllacı :)
demirden korksak trene binmezdik icabındaBelki de yapmıştır bile![]()
Biride baklavaya kabne koysunda rahatlayalimVar tabi olmaz mı![]()
bence süt giren herşeye labne girer.sütlaçta tereddüt etmiştim ama çok güzel oldu :)Biride baklavaya kabne koysunda rahatlayalim![]()
Tamam ben yapayımBiride baklavaya kabne koysunda rahatlayalim![]()
Bu labne italyan yada fransiz peynirimi acaba butun gelenekselimize kattik amabence süt giren herşeye labne girer.sütlaçta tereddüt etmiştim ama çok güzel oldu :)
Tarif kalmadi diyodun yap isteTamam ben yapayım![]()
Hamuruna süt yoğurt yerine labne koyarımTarif kalmadi diyodun yap iste![]()