Niye ya ben çok severimAllah affetsin gullac benim gozumde cok gereksiz biseydir yarismayi kazanacagini dusundugum icin seyettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye ya ben çok severimAllah affetsin gullac benim gozumde cok gereksiz biseydir yarismayi kazanacagini dusundugum icin seyettim
ben koyarım valla o kadar çaresizimAşure demişken aşureye labne konulursa yapayım ben
Az kaldı onuda yapacağımBak sen Nevreste bizi birbirimize dusurecek ikimizede gullac vermis
Yaaaa citlenbiiiiiikiiiimTamam hadi gel
ben de bayılırımNiye ya ben çok severim
Rabbim şifa versin canım iyiyim çok şükürÇok şükür canım,ilaca,pansumana devam. Sen nasılsın?
Ramazanın en önemli tatlısı ,bilmiyorlar kategoriye uygunluk oyu etkiliyorben de bayılırım
Belki de yapmıştır bilegidip 30 cm diyeyim bari incecik olur bişeye benzemez
Cogu seviyo zaten biz sevmeyiz ailecekNiye ya ben çok severim
Olabilir beklerimAz kaldı onuda yapacağım
alan var mı gerçekten güllacı :)Ramazanın en önemli tatlısı ,bilmiyorlar kategoriye uygunluk oyu etkiliyor
Bende eskiden sevmezdim ama yıllar önce şimdi seviyorum:)Cogu seviyo zaten biz sevmeyiz ailecek
Var tabi olmaz mıalan var mı gerçekten güllacı :)
demirden korksak trene binmezdik icabındaBelki de yapmıştır bile
Biride baklavaya kabne koysunda rahatlayalimVar tabi olmaz mı
bence süt giren herşeye labne girer.sütlaçta tereddüt etmiştim ama çok güzel oldu :)Biride baklavaya kabne koysunda rahatlayalim
Tamam ben yapayımBiride baklavaya kabne koysunda rahatlayalim
Bu labne italyan yada fransiz peynirimi acaba butun gelenekselimize kattik amabence süt giren herşeye labne girer.sütlaçta tereddüt etmiştim ama çok güzel oldu :)
Tarif kalmadi diyodun yap isteTamam ben yapayım
Hamuruna süt yoğurt yerine labne koyarımTarif kalmadi diyodun yap iste