2 gündür uyuyamıyorum

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar 2 gece önce esimin arkdası geldi bize yemek yendikten sonra cay iciyoduk falan arkadas dediki sizin evde birimi var dedik yooo
biri gecti sanki mutfaga dedi bi gölge gördüm dedi korktum

sonra nette baktım siyah gölge diye bi sürü kisi görmüs aranızda böyle bisey yasayan varmı

dua okuyun diyen sirkeyle evi silin diyen olucak onları zatan hep yaparm
benim merak ettigim böyle bisey yasayan varmı ...
siyah gölge ...

bu sefer konunun kocanla ilgili olmaması beni şok etti şekerim birşey değildir ya yanlış görmüştür korkma sen

Böyle şeylere inanmayın ne kadar inanırsanız o kadar başınıza gelir. Muhtemelen göz yapılmasıdır zaten.

4 sene önce böyle bisey basımıza geldi mutfakta yazmak isemiyorum kı konum kapanmasın 1 ay sürdü sonra llahın izniyle mevlut okttuk falan gitti
o yüzden birazda korkum

yokmu aranızda siyha gölge gören yada tanıdıgı biri yasayan falan ...

bizim eski evimizde gölge değildi oda kapılarının önünden küçük çocuk geçiyordu gerçekten

ben inanmazdım böyle şeylere gerçekten ama dalga geçecek boyuta bile gelmişliğim olmuştur. Ancak geçen yıl yatak odasında uyurken birden uyandım karşımda makyaj masam vardı onun önünde yan dönmüş siyah bir siluet gördüm ..Bağırmadım çağırmadım tekrar yatıp gözümü iki sn kapattım tekrar açtım ve yoktu ..Nedir ne değildir bilmem bir kaç kere daha değişik versiyonlarıyla karşılaştım ..İşin ehlini bulup sordum o da maneviyatını yükselt ,işte evi kırkla gibi şeyler söyledi ..

Göz yanılması.Her insan da olabilir.

Hanımlar,
bu tip konular yasak, neden yasak olduğunu da defalarca söylemiştim ama birkez daha vurgulayayım, bu sitede gebeler, gece eşi nöbete kalanlar, evde yalnız yaşayanlar, psikolojik olarak böyle gizemliymiş gibi olan konulardan etkilenen üyeler çok.
Ne zaman Büyü, öcü Konuları açılsa Peşine okudum çok etkilendim, gece uyuyamadım Konuları Açılıyor.
Lütfen yasaklara uyalım, ki bizde kapatmak zorunda kalmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…