- 24 Haziran 2011
- 23.273
- 48.209
Davul fırın falan atsalardı makineye az olmuş oen son eşim koca tepsiyi bulaşık makinesine tıkılmış şekilde görünce cinnet geçirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Davul fırın falan atsalardı makineye az olmuş oen son eşim koca tepsiyi bulaşık makinesine tıkılmış şekilde görünce cinnet geçirdi
Bu emaye beyaz orta boy tepsiler varya çiçekli olanlardan Ben de hasta yatıyorum, eşim gidip makineyi dizmek için açıyor bir de ne görsün koca tepsi dimdik sıkıştırılmış makine fırıldakları dönmemiş ve bütün bulaşıklar iç içe hınca hınç basılmış vaziyette ve temizlenmemiş, eşim de yüksek sesle bu neee diye söylenmeye başladı dayanamadı artık, konu sadece makine de değildi evimde her yer her yerdeydi kimse arkasını toplamıyordu, ben de hasta olduğum için kalkmama da izin vermiyorlardı İçten içe çok bunalmıştım gitsinler diye kapıya baktım resmen , zaten bu olaydan sonra bir daha bu şekilde bir olay yaşanmadı, kimseyi gereksiz yere başıma toplamıyorum, kızım prematüre doğdu o bahane ile de kimseyi kabul etmedik zatenDavul fırın falan atsalardı makineye az olmuş o
Benim annem de ilk dogumumda çok zorlamisti beni.gecen ay yine doğum yaptım ve gelmesine izin vermedim.defalarca gelicem dedi hayir sen yorulursun eşim halleder diyerek istemedim.tabi dinlemedi arada geldi ama kalmadı Allah'tan.tabi o kaldığı sürede yine beni üzecek şeyler söyledi.yerinizde olsam bı yolunu bulur izin vermezdim çok rahat edersinizAyy ben çağırmadım
İkizlerimde doğumum erken oldu yanımda olmadı diye
Şimdi illa ben olacağım dedi
Hergün arar sorar ne zaman olacak kesinleşsin geleyim diyor
Gıtmez o abla gıtmezGeldimi kayınvaliden gittimi ablan Mrs-cicek merak ettim
Gittiler ancak annemi arayıp doğuma kadar kalırdım ama istemiyordu bizi falan demiş o kadar emek ver yine suçlu oldum ama açıklama yapmam ne düşünüyorsa düşünsünKonu sahibi ne yaptı ablanız! Kayınvalideniz geldi mi?
Ayyy sinir oldum ablanıza. Bencil insan. Anneniz de işe yarayacağına ondan ona laf taşıyo anca. Kusura bakmayın çok gıcık oldum ikisine deGittiler ancak annemi arayıp doğuma kadar kalırdım ama istemiyordu bizi falan demiş o kadar emek ver yine suçlu oldum ama açıklama yapmam ne düşünüyorsa düşünsün
Şimdi sıra kayınvalideyi göndermekte.Gittiler ancak annemi arayıp doğuma kadar kalırdım ama istemiyordu bizi falan demiş o kadar emek ver yine suçlu oldum ama açıklama yapmam ne düşünüyorsa düşünsün
Biraz kibar olsanız keşke..Konu sahıbı akıllanmassınız. Sıze sayfalarca yazıldı. Istemıyırum yarın gıt duyıp otogara bırakıo gelıceksınız. Konu kibarlığı gectı coktan
Yok onları aradım iyi hissetmiyorum dedim tamam kalsın dedilerŞimdi sıra kayınvalideyi göndermekte.
İstenmediğini biliyordun da şimdiye kadar niye gitmedin kadınGittiler ancak annemi arayıp doğuma kadar kalırdım ama istemiyordu bizi falan demiş o kadar emek ver yine suçlu oldum ama açıklama yapmam ne düşünüyorsa düşünsün
Nasıl, gelmeyin mi dediniz direkt? Tebrik ederim sizi ama kv de çok anlayışlıymış.Yok onları aradım iyi hissetmiyorum dedim tamam kalsın dediler
Sizce mesaj atıp ne diye böyle dedin desem miİstenmediğini biliyordun da şimdiye kadar niye gitmedin kadın
Bu şekilde algılamaz, istenmediğini düşünmezse bir sonraki tatili daha uzun olur. Bence bırakın dağınık kalsın.Sizce mesaj atıp ne diye böyle dedin desem mi
Ben olsam derim. Madem istemediğimi anladın niye gitmedin de anneme şikayet ediyorsun?Sizce mesaj atıp ne diye böyle dedin desem mi
Hayır hiç muhatap olmayınSizce mesaj atıp ne diye böyle dedin desem mi