• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gundur silik cikan idrar testi

inşallah salı çalışıyorum anca salı verebilirim heralde. bende kımyasalda adet günü beta 94 tü çok korkuyorum gene düşük sayı ile karşılaşmaktan. İnşallah sağlıkla kavuşuruz. banada dua et nolur. salıyı nasıl beklicem bilmiyorum ama eşimde erken verme diyor kızıyor sonra çok üzülüyorum diye.

inşallah salı çalışıyorum anca salı verebilirim heralde. bende kımyasalda adet günü beta 94 tü çok korkuyorum gene düşük sayı ile karşılaşmaktan. İnşallah sağlıkla kavuşuruz. banada dua et nolur. salıyı nasıl beklicem bilmiyorum ama eşimde erken verme diyor kızıyor sonra çok üzülüyorum diye.
Canım her şey nasip . Benim 790 lardaydi düşükle sonuçlanan ilk gebeligimde . Kış ayında ayağım kaydı çok sert düştüm yere bebek de düştü malesef. Nasibinde yokmuş demek ki. Umarım hayırlı haberler verirsin bize senin için dua edeceğim .

Canım her şey nasip . Benim 790 lardaydi düşükle sonuçlanan ilk gebeligimde . Kış ayında ayağım kaydı çok sert düştüm yere bebek de düştü malesef. Nasibinde yokmuş demek ki. Umarım hayırlı haberler verirsin bize senin için dua edeceğim .

dediğin gibi nasip herşey sağlıcakla kavuşalım inşallah.

Bugun doktora gittim bır çok kan testi istedi beta ile oda açlık gerektiği için yarın sabah anca yaptırabilcem. bide 2 gün sonra yaparız 2000 üzerindeyse karından bakarız. kese bebek görmeden tabi bi yorum yapmak doğru olmaz dedi.. dün peçeteye çok çok açık pembe bi akıntı geldi. ama sonra bi daha gelmedi. korkularım başladı yine.

Aynı durum bende de var. Geçtiğimiz cumartesi beta değerim 604. 3 tu. Bugün yine olcturdum 1000 olmuş tam. Ne eksik ne de fazla. Üstünden 3.5 gün geçti ama artış çok az olmuş . Bende de sarı sarı lekelenmeler var. Sürekli bunları düşünmek ne zor ya

Aynı durum bende de var. Geçtiğimiz cumartesi beta değerim 604. 3 tu. Bugün yine olcturdum 1000 olmuş tam. Ne eksik ne de fazla. Üstünden 3.5 gün geçti ama artış çok az olmuş . Bende de sarı sarı lekelenmeler var. Sürekli bunları düşünmek ne zor ya

evet benım de martta öyle oldu 10 gün sonra kanama başlayıp düştü. inşallah düzelir sağlıcakla kavusurusun

Ben bundan da silik bir testle öğrendm adete 1 kala.. ve o gün kan değerim 13 tü.. iki gün sonra 36 iki gün sonra 109 , 306 vs diye ilerledi.. şu an kızımi bekliyorum inşallah 💕 hemen git özel hastane acilde test yaptır 300 civarı bişey çıkar bu test koyulugunda.. bana da haber ver canım 🤗
benım adetime 10 gün varken regl sancısı gibi oldu ara ara vurdu. midemde ekşilik var. sizde şimdiden yapmalımıyım yoksa beklemeliyim? gögüste herhangi bi şişme yok

benım adetime 10 gün varken regl sancısı gibi oldu ara ara vurdu. midemde ekşilik var. sizde şimdiden yapmalımıyım yoksa beklemeliyim? gögüste herhangi bi şişme yok

bence beklemelisin. benım 10 gün kala kanda çıkmadı ama 3 gün kala idrar silik çıktı

Back