- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 39
Canım kan testi yaptirdinmi merak ettim
Yaptırmadım
Sanki kan verince kötü.bise öğrencem die korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kan testi yaptirdinmi merak ettim
Amin inşallahHayırlı olsun gayet net varım diyor,sağlıkla ilerler inşallah![]()
Hadi inşallah,güzel sonuçlar olsun bizede yaz sonucuAmin inşallahBugün kan vereceğim her şey iyi gider umarım
![]()
bence h-kan verme zamanı gelmiş hayırlısı olsun inşallah canım sağlıkla al kucağınaBugün bat günüm ve test artık baya koyulasti❤
bence h-kan verme zamanı gelmiş hayırlısı olsun inşallah canım sağlıkla al kucağına
Canım ben ikinci oğlumda bundan daha silik çizgiyle kan testi yaptım 73 değerle hamile olduğumu öğrendim sonrasında da çizgi koyulaşana kadar 2 günde bir evde test yaptım 2 hafta sonra da kadın doğuma gidip keseyi gördüm darısı başına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bariz hamilesin❤
Amin inşallahBugün kan vereceğim her şey iyi gider umarım
![]()
ben kızımda 7 8 gün kala kanda 10 olarak öğrenmiştim sonra arttımı artmadımı adet tarihi geldi ah adetmi oluyorum korkuları :) kızım 3 yaşında. 1 yıldır istiyoruz ama kısmet martta tam adet günü kan verdim 90 dı ama artış sağlıklı değildi dış gebelikmi kimyasalmı çok sıkıntılı geçti bı hafta sonrada kanamayla düştü gitti. o yüzden suan korkuyorum kan vermeye
Temmuz annelerinden hatırlıyorum seni canımen hayırlısı neyse o olsun içini ferah tut pozitif düşün
![]()
Temmuz annelerinden hatırlıyorum seni canımen hayırlısı neyse o olsun içini ferah tut pozitif düşün
![]()
11.30 da kan verdim e nabız a baktım daha sonuç açıklanmamış. Bekliyoruz bakalım buraya yazarım sonucuinşallah güzel haberlerle gel.
Amin inşallah . Bugün kan testi yaptırdım bakalım sonucu bekliyoruz hayırlısı olsun inşallahHayırlı olsun gayet net varım diyor,sağlıkla ilerler inşallah![]()
Bence kan testi zamanınız gelmiş, umarım güzel sonuçlanırBugün bat günüm ve test artık baya koyulasti❤
Güzel haberler olsun inşallahAmin inşallah . Bugün kan testi yaptırdım bakalım sonucu bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah![]()
Beta 604 cıktı :) Geçen bir düşük yaşadığım için biraz korkuyorum aynısı olacak diye umarım bu sefer sağlıkla buyur kucağıma alırım . Allah isteyen herkese nasip etsinGüzel haberler olsun inşallah![]()
Çok sevındım saplıvakla kavuş. batın ne zamandı bende versemmıkı :)Beta 604 cıktı :) Geçen bir düşük yaşadığım için biraz korkuyorum aynısı olacak diye umarım bu sefer sağlıkla buyur kucağıma alırım . Allah isteyen herkese nasip etsin