• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gundur silik cikan idrar testi

Hemen doktora gittinmi ne yaptım adet gununumu bekledin. Elim ayağıma dolandı suan
Ertesi gün gidip kan testi verdim, 3 haftalık çıktı. 370 gibi bir değerle öğrenmiş oldum.
Siz de gecikmeden kan testi verin.
Adet gününü beklemeyin, geç döllenmedir belki.

1 hafta falan bekleme al evine 3-4 tane test daha yine yap. aslında en yakın zamanda git kan ver. çünkü bence var 👶🏻

Ertesi gün gidip kan testi verdim, 3 haftalık çıktı. 370 gibi bir değerle öğrenmiş oldum.
Merhaba hanımlar mart ayında tüp bebek yaptırdım negatif sonuc aldım. Bidahada doktora gitmedim şuan kasiklarimda acayip bir batma var ama aniden giriyo sonra kesiliyo adetimin üstünden bugünle birlikte 3 gün geçti acaba doğal yoldan hamile kalmış olabilirmiyim sizce?

Kizlar batim cumartesi 2 3 gün var yani dayanamdim test yaptım biri dün biri bugünün testi. 2 ay önce kimyasal düşük oldu. Sizce bu defa varmi. Göğüslerinde çok Aciyor. Eczaneci kadın adetin1 hafta geçince yap testi dedi. Meraktan mahvolurum o zaman nasıl bekleyim😊 sizce durumum nedir.
Ben bundan da silik bir testle öğrendm adete 1 kala.. ve o gün kan değerim 13 tü.. iki gün sonra 36 iki gün sonra 109 , 306 vs diye ilerledi.. şu an kızımi bekliyorum inşallah 💕 hemen git özel hastane acilde test yaptır 300 civarı bişey çıkar bu test koyulugunda.. bana da haber ver canım 🤗

Olumsuz bisey çıkmasından korkuyorum

Ben bundan da silik bir testle öğrendm adete 1 kala.. ve o gün kan değerim 13 tü.. iki gün sonra 36 iki gün sonra 109 , 306 vs diye ilerledi.. şu an kızımi bekliyorum inşallah 💕 hemen git özel hastane acilde test yaptır 300 civarı bişey çıkar bu test koyulugunda.. bana da haber ver canım 🤗
Yaa insallahhh❤

Ben de şu an aynı durumdayım. Adetimin gelme günü Bugün ve ikinci çizgi bende baya koyu. Bundan 4 ay önce malesef ben de sağlıksız bir gebelik geçirdim ve bebeğim düştü. Ben gitmek istiyorum ama eşim temkinli davranıyor biraz daha bekle diyor. Folik asitimi kullanıyorum 3 gündür de baya sağlıklı besleniyorum . 4 test yaptım hepsi çift çizgi çıktı benim ama yine de eşim moralimiz bozulmasın biraz daha bekleyelim diyor. Umarım isteyen herkese nasip olur. Bu da benim gebelik testim 15605147274509025145784726743001.jpg

Ben de şu an aynı durumdayım. Adetimin gelme günü Bugün ve ikinci çizgi bende baya koyu. Bundan 4 ay önce malesef ben de sağlıksız bir gebelik geçirdim ve bebeğim düştü. Ben gitmek istiyorum ama eşim temkinli davranıyor biraz daha bekle diyor. Folik asitimi kullanıyorum 3 gündür de baya sağlıklı besleniyorum . 4 test yaptım hepsi çift çizgi çıktı benim ama yine de eşim moralimiz bozulmasın biraz daha bekleyelim diyor. Umarım isteyen herkese nasip olur. Bu da benim gebelik testimEki Görüntüle 2278809
Hayırlı olsun gayet net varım diyor,sağlıkla ilerler inşallah🤗

ben adetime 4 gün varken kan testin de ögrendim sonuc 25 idi giderek arttı.

Artmamasindan korktuğum için erken yapamıyorum. Önceki adet günü beta 94 ile.ogrendim sonra düzenli artmadı bi dış.gebelik dediler bi kimyasal zor süreç yaşadım.

Back