- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
Yok canim 2 gun vardi adetimeSiz ne zaman yaptınız testi adet tarihiniz gecmismiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim 2 gun vardi adetimeSiz ne zaman yaptınız testi adet tarihiniz gecmismiydi
7 beklemenize gerek yok 6 da çok duyan var kalp atışı :) bende o doktoru beklemicem zatenPazartesi kan vereceğim sonrası Allah büyüktür. Öyle.sabirsizim nasıl gelecek 7 hafta
Benim de ilk idrar degildi bugun yapmayacaktim ama duramadim oylesine yapayim dedim sadece gorunce sok oldumHemen de cikmamisti canim testte ama ilk idrar diildi daha silikti 5 dk icinde cikti hatta. Sabah tekrarla ve kan ver bence
Yok canim 2 gun vardi adetime
Benim de ilk idrar degildi bugun yapmayacaktim ama duramadim oylesine yapayim dedim sadece gorunce sok oldum
Belirti yasiyor musun peki bi degisiklik hissediyor musun onceki regl zamanlarina goreBenim ikiside ilk idrar değil.
AminnnInşallah tez zamanda sende çok mutlu ol. Isteyen herkese nasip etsin allahım.
Insallah guzel haberi alirsincanimBenimde cumartesi olmam.lazim. normalde adet öncesi kahve akintim olurdu oda yok.
Ertesi gün gidip kan testi verdim, 3 haftalık çıktı. 370 gibi bir değerle öğrenmiş oldum.Hemen doktora gittinmi ne yaptım adet gununumu bekledin. Elim ayağıma dolandı suan
Merhaba hanımlar mart ayında tüp bebek yaptırdım negatif sonuc aldım. Bidahada doktora gitmedim şuan kasiklarimda acayip bir batma var ama aniden giriyo sonra kesiliyo adetimin üstünden bugünle birlikte 3 gün geçti acaba doğal yoldan hamile kalmış olabilirmiyim sizce?Ertesi gün gidip kan testi verdim, 3 haftalık çıktı. 370 gibi bir değerle öğrenmiş oldum.
Siz de gecikmeden kan testi verin.
Adet gününü beklemeyin, geç döllenmedir belki.
Ben bundan da silik bir testle öğrendm adete 1 kala.. ve o gün kan değerim 13 tü.. iki gün sonra 36 iki gün sonra 109 , 306 vs diye ilerledi.. şu an kızımi bekliyorum inşallahKizlar batim cumartesi 2 3 gün var yani dayanamdim test yaptım biri dün biri bugünün testi. 2 ay önce kimyasal düşük oldu. Sizce bu defa varmi. Göğüslerinde çok Aciyor. Eczaneci kadın adetin1 hafta geçince yap testi dedi. Meraktan mahvolurum o zaman nasıl bekleyimsizce durumum nedir.
Ertesi gün gidip kan testi verdim, 3 haftalık çıktı. 370 gibi bir değerle öğrenmiş oldum.
Siz de gecikmeden kan testi verin.
Adet gününü beklemeyin, geç döllenmedir belki.
Yaa insallahhh❤Ben bundan da silik bir testle öğrendm adete 1 kala.. ve o gün kan değerim 13 tü.. iki gün sonra 36 iki gün sonra 109 , 306 vs diye ilerledi.. şu an kızımi bekliyorum inşallahhemen git özel hastane acilde test yaptır 300 civarı bişey çıkar bu test koyulugunda.. bana da haber ver canım
![]()
Canım kan testi yaptirdinmi merak ettimAmin inşallah ❤
Hayırlı olsun gayet net varım diyor,sağlıkla ilerler inşallahBen de şu an aynı durumdayım. Adetimin gelme günü Bugün ve ikinci çizgi bende baya koyu. Bundan 4 ay önce malesef ben de sağlıksız bir gebelik geçirdim ve bebeğim düştü. Ben gitmek istiyorum ama eşim temkinli davranıyor biraz daha bekle diyor. Folik asitimi kullanıyorum 3 gündür de baya sağlıklı besleniyorum . 4 test yaptım hepsi çift çizgi çıktı benim ama yine de eşim moralimiz bozulmasın biraz daha bekleyelim diyor. Umarım isteyen herkese nasip olur. Bu da benim gebelik testimEki Görüntüle 2278809
ben adetime 4 gün varken kan testin de ögrendim sonuc 25 idi giderek arttı.