- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 39
Benim böyleyken 3 haftalıkmış gebeliğim.
Umarım güzel haberler alır, sağlıkla kavuşursunız.
Hemen doktora gittinmi ne yaptım adet gununumu bekledin. Elim ayağıma dolandı suan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim böyleyken 3 haftalıkmış gebeliğim.
Umarım güzel haberler alır, sağlıkla kavuşursunız.
Genelde olumlu oluyor inşallah bizimkilerle olumlu olup sağlıcakla ilerler ❤Ben de bugün test yaptım çok hafif silik bi çizgi çıktı kafamı karıştırdı açıkçası bata da 4 gün var
Kizlar batim cumartesi 2 3 gün var yani dayanamdim test yaptım biri dün biri bugünün testi. 2 ay önce kimyasal düşük oldu. Sizce bu defa varmi. Göğüslerinde çok Aciyor. Eczaneci kadın adetin1 hafta geçince yap testi dedi. Meraktan mahvolurum o zaman nasıl bekleyimsizce durumum nedir.
Insallah 5 ay once dusugum oldu bi yanim da korkuyo acikcasi.Genelde olumlu oluyor inşallah bizimkilerle olumlu olup sağlıcakla ilerler ❤
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin. Suan benim de arkadasin testinden daha da silik bi ikinci cizgim var endiseliyim acikcasi sizin nasil olmustuBende bundan daha silik bi cizgiyle ogrendim ertesi gunde cok belirmemisti 62ydi betainsallah guzel haber alirsin ama bence kan vermelisin
Insallah 5 ay once dusugum oldu bi yanim da korkuyo acikcasi.
evet gebelik var gibi gözüküyor hayırlısı olsun :)Kizlar batim cumartesi 2 3 gün var yani dayanamdim test yaptım biri dün biri bugünün testi. 2 ay önce kimyasal düşük oldu. Sizce bu defa varmi. Göğüslerinde çok Aciyor. Eczaneci kadın adetin1 hafta geçince yap testi dedi. Meraktan mahvolurum o zaman nasıl bekleyimsizce durumum nedir.
Bende bundan daha silik bi cizgiyle ogrendim ertesi gunde cok belirmemisti 62ydi betainsallah guzel haber alirsin ama bence kan vermelisin
Inşallah olursa doğum aynı ayamı denk gelecekevet gebelik var gibi gözüküyor hayırlısı olsun :)
aynen sizinde şubat olcak sanırımInşallah olursa doğum aynı ayamı denk gelecek![]()
Allah bir daha yasatmasin cok zor gercekten. Insallah bizimle ve sagliklilardir tek dilegim buBenim aynı 2 3 ay önce biokimyasal var sıkıntılı bi surecti
aynen sizinde şubat olcak sanırım![]()
Allah bir daha yasatmasin cok zor gercekten. Insallah bizimle ve sagliklilardir tek dilegim bu![]()
ben şuan 5+6 günlüğüm doktor vajinal bakmak istemedi hiç o yüzden karından 5+2 de keseyi gördük ama net değildi idrara sıkışık olmadıgım içinInşallah. Kalp atışı duydunuzmu ne zaman duyulur acab
ben şuan 5+6 günlüğüm doktor vajinal bakmak istemedi hiç o yüzden karından 5+2 de keseyi gördük ama net değildi idrara sıkışık olmadıgım için
dün gittim 5+5 te keseyi çok net gördük büyümüştüde seçim günüde kalp atışı için çağırıc o günde 7+2 oluyor :)
ama doktor izne çıkcakmış o yüzden o gün çağırdı belki daha erkende duyulur zaten ben o kdr bekelyemez arada bi başka dr a giderim o gelene kadar
kan vercekmisiniz ?
Hemen de cikmamisti canim testte ama ilk idrar diildi daha silikti 5 dk icinde cikti hatta. Sabah tekrarla ve kan ver benceRabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin. Suan benim de arkadasin testinden daha da silik bi ikinci cizgim var endiseliyim acikcasi sizin nasil olmustu