Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba perşembe 4 yumurtam toplandı. Sabah görüştüm yarın transfere çağırdılar. Yumurtaların kaçı döllendi, ya da kaliteleri nedir bilgi vermediler. Yarın yüz yüze söyleyeceklermiş.
2. Gün transfer olup gebeliği oluşan ve sağlıklı devam edem var mı. Çok endişeliyim.
Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin. 2. Gün transferi olan örnekler okudum burda. Siz normal akisina birakin kendinizi dua edin bugün sadaka verin bir de
Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin. 2. Gün transferi olan örnekler okudum burda. Siz normal akisina birakin kendinizi dua edin bugün sadaka verin bir de
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah.. Allah ol dedikten sonra 2. Gün 5. Gün yok.. Rabbim kucağını doldursun emek veren herkese yardım etsin.. Hiç korkma dua et canım..
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah.. Allah ol dedikten sonra 2. Gün 5. Gün yok.. Rabbim kucağını doldursun emek veren herkese yardım etsin.. Hiç korkma dua et canım..
Amin canım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın rabbim. Bir komşum var hep bana dua ederken Allah kimseyi o boklu beşiğe muhtaç etmesin der. İnşallah bizlere de nasip eder.
Gercekten2. Gun 5.gun farketmıyor Ilk denememde benım 3 tane 5 gun hemde dr dedıgı cok kalıtelı embriyo tutmadı 2 denememde cok sukur kızım oldu Inlh darısı basına