• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Gün transferi olanlar?

Daphnesw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
1.472
2.398
83
45
Merhaba perşembe 4 yumurtam toplandı. Sabah görüştüm yarın transfere çağırdılar. Yumurtaların kaçı döllendi, ya da kaliteleri nedir bilgi vermediler. Yarın yüz yüze söyleyeceklermiş.

2. Gün transfer olup gebeliği oluşan ve sağlıklı devam edem var mı. Çok endişeliyim.

Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin. 2. Gün transferi olan örnekler okudum burda. Siz normal akisina birakin kendinizi dua edin bugün sadaka verin bir de

Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah..
Allah ol dedikten sonra 2. Gün 5. Gün yok..
Rabbim kucağını doldursun emek veren herkese yardım etsin.. Hiç korkma dua et canım..

Canım hayırlı olsun, döllenmişler demek ki, ha iki ha üç ha beş ne fark eder, rabbim ol dedikten sonra olur inşlh🐣🐣🐣🐣🐣

Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah..
Allah ol dedikten sonra 2. Gün 5. Gün yok..
Rabbim kucağını doldursun emek veren herkese yardım etsin.. Hiç korkma dua et canım..
Amin canım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın rabbim. Bir komşum var hep bana dua ederken Allah kimseyi o boklu beşiğe muhtaç etmesin der. İnşallah bizlere de nasip eder.

Bu gün transferini gerçekleşti. 2 tane iyi kalite embriyo transfer edildi. 25 Temmuz test tarihim. Sonucu paylaşacağım.

Gercekten2. Gun 5.gun farketmıyor
Ilk denememde benım 3 tane 5 gun hemde dr dedıgı cok kalıtelı embriyo tutmadı
2 denememde cok sukur kızım oldu
Inlh darısı basına🙏🙏

Merhaba kendi sorumu kendim cevaplıyorum. İleride ihtiyac duyan olursa diye.

2. Gün embiriyosu 2 transfer
9. Gün beta 19
11. Gün beta 53
12. Gün beta 94

Şimdilik durum bu. Gelişmeleri yazacağım.

Back