2 gün önce yüzüğümü kaybettim eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum😔

gelgor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2024
98
-22
29
Hanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen

Hanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
Nerde kaybettiniz evdeyse çıkar.

Lütfen ama bu kadar basit bir şeyi eşinize söylemekten korkmayın tepkisi ne olursa olsun. Bu tarz davranışlar ileride yanlış bir çok sonuç doğuruyor.
Ben 3 defa kaybettim eşim her defasında aldı. En son kaybettiğimde gülerek yüzük olmuyor sana kolye küpe tarzı bir şeyler alalım dedi ben de hiç gerek yok dedim ne yüzük aldım ne başka bir şey. Dünyanın sonu değil yani !

Yani sinirli ve agresif diye çekinecek değiliz,kimse bile isteye kaybetmez,bijuteri bakın belki bulacaksınız bu süreçte takarsınız,bulamazsanız da söyleyin gitsin sinirliyse sinirli aa.

Yani sinirli ve agresif diye çekinecek değiliz,kimse bile isteye kaybetmez,bijuteri bakın belki bulacaksınız bu süreçte takarsınız,bulamazsanız da söyleyin gitsin sinirliyse sinirli aa.
Tabiki de kimse isteyerek kaybetmez ama nasıl kaybolduğunu anlamadım bile

Lütfen ama bu kadar basit bir şeyi eşinize söylemekten korkmayın tepkisi ne olursa olsun. Bu tarz davranışlar ileride yanlış bir çok sonuç doğuruyor.
Ben 3 defa kaybettim eşim her defasında aldı. En son kaybettiğimde gülerek yüzük olmuyor sana kolye küpe tarzı bir şeyler alalım dedi ben de hiç gerek yok dedim ne yüzük aldım ne başka bir şey. Dünyanın sonu değil yani !
Aahh ah inşallah benimkide öyle karşılar sizinki de altinmiydi

yaa cok kotu. ben de annemin gümüş bilekligini kaybettim. evden çıkarken vardi eve girdim yok.
ben de daha soylemedim zaten taktiği bir sey degil. bir benzerini bulup alinca soyleyecegim

Senin koca tam bir barzo bu vesileyle boşan.

Önceki konularında seni 10 gün hürriyetinden alı koymuş, çalıştırmıyormuş da.

İnsanlık hali yüzüğün kaybolmuş nasıl söylücem sinirli diyorsun yüzde yüz şiddet de var yani.

İnceldiği yerden kopsun.
Heralde başka biriyle karıştırdıniz beni 10 gün Ali koymadı sade çalışmıyorum

Sahtesini alın takın madem bu kadar korkuyorsunuz ya. Zaten hanzonun teki muhtemelen, fark etmez bile. Küsüp duruyormuş size. Umrunda değilsiniz gibi.

X