Gelinlik Modelleri 2 gelinlik arasında kaldım banada yardım eder misiniz?

Ama üzerinde gördüm şimdi fikrim değişti. Diğeri daha güzel durmuş askısız straplez olan..

şimdi manken fotoğraflarında dantel gelinlik denmişti, ama üzerimdeki fotoğraflardan sonra tam tersi fikirdeyiz kızlar :)

ikisi de güzel durmuş. yalnız kullanım açısından birinci daha iyi. hem salonda yürürken sıkıntı olmaz. ayrıca o gün bol bol foto çekilecek ve genelde üst kısmınız görülecek. gelinliğin altı çok az görülüyor salon fotolarında. dış çekimde vs belki yine ön plana çıkar da. bu bağlamda birincisi daha gösterişli. diğeri çok sade. aşırı sade. bende sade severim de hiçbirşey yok sanki. sadece alt kısımlar uçuş uçuş. bu anlamda iyice düşünün ona göre karar verin.

birde bu sene bu straplezler değilde, birinci gibi tüllü modeller moda. diğeri bu anlamda eski moda kalmış.

Yorumun için teşekkür ederim. Dikkate alıcam. Karar için son gün artık :)

mankenin üzerinde üstü tüllü olan daha güzeldi ama sana strapless olan daha güzel gitmiş. bi de bunun üstüne çok kabarık çok tüllü üstten tutturulmuş bir duvak harika olur.

mankenin üzerinde üstü tüllü olan daha güzeldi ama sana strapless olan daha güzel gitmiş. bi de bunun üstüne çok kabarık çok tüllü üstten tutturulmuş bir duvak harika olur.
Teşekkürler yorumun için. O gelinlikte 2 farklı duvak denedim. süzülen çiçeksiz duvağın duruşu daha hoşuma gitmişti.

straplez modeller çok sıradan oldu artık bana göre, herkes straplez gelinlik giyiyor, bir de straplez giyebilmek için bedenin üst kısmının ve kolların ince olması zayıf olması lazım, çoğu kişinin buna pek dikkat etmediğini görüyorum. o nedenle ben 1. gelinlik diyorum.

straplez olanı pek yakıştıramadım hani böyle üstten baya sıradan bi elbise gibi sadece altlar hareketli.sade severim ama çok basit geldi bana..
2. denediğiniz ise ilk sayfada görüncede daha şık gelmişti,onu çok yakıştırdım bel kıvrımını falan daha çok belli etmiş.
yalnız o fiyatları görünce hiç almayın diyesimde geldi yani çok pahalılar.

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim yorumlarınız için. İyi yada kötü tercihimi Asia ( çiçekli gelinlikten ) yana kullandım. Binadan içeri girdiğimde bile kararsızdım. Bugüne kadar çok kararlı olan ben bu işlere gelince çok kararsız oldum Bu işte böylece bitmiş oldu. Yardımlarınız için çok teşekkürler. İyiki varsınız.

Doğru seçim bence çok daha güzel olmuş o gelinlik. Diğerinin tülünden hoşlanmamıştım ben

ben ilk modelin kollu olanını dıktırıcem cok begenmıstım sizin sectiğinizce cok hos ve gercekten uzerınızde cok ıyı durmus boyunuz daha uzunn gorunmus dıgerındekıne gore kuğu gibi.. ama fotograf çekimlerımlerınde daha cok ust taraf gorunur ya belkı eteklerındekı ciceklerden omuzlara askı olarak faalan ekletebılırsınız yada duvagınızda bilemıyorum benım fıkrım tabıu :) sımdıden hayırlı olsun

canım altı cıceklı olan daha güzel ılk resımdekı.harıka durmus ya dıgerı bıraz dar gelmış sankı

Holly Çok teşekkür ederim. Sevindim aynı fikirde olmamıza

Panda61 sanada mutluluklar dilerim. O gelinliğide çok beğeniyorum ben. Eminim çok güzel gelinliğin olacak ve sana çok yakışacak. Kuğu gibi demişsin ya Nasıl görünmek istediğimi tarif etmişsin. Evet bende kuğu gibi olmak istiyorum. Ve çok sadelikten hoşlanan bir insanım. Bence gelinlik benim önüme geçmemeli böyle düşünüyorum. Sade olması benim için avantaj. ( aslında çok sade bir gelinlik değil. Kuş tüyü var, drape var, çiçeklerde var benim için fazla bile. )

Akman beğenin için çok teşekkür ederim. Evet dantelli gelinlik benim bedenimde değildi dar gelmişti cnm. Eğer tercihim o olsaydı bedenime göre gelecekti.

ayy sagol canım ya coookk sagol iyi dileklerin için .. inşallah dedğin gibi olur gelinliğim içime siner biraz süpheliyim cunku ama görücez artık ve kesınlıkle katılıyorum gelin gelinliğin gölgesinde kalmamalı ... :)

tatlım sen kendini hangi gelinliğin içinde gerçekten mutlu hissediyorsan onu seçmeni önerebilirim ki zaten seçimini de yapmışsın :)

sıra gelinlik seçimine geldiğinde evmiş eşyaymış mobilyaymış her şey yalan oluyor, bir tek gelinlik gerçek oluyor :))

bende çok net ve kararlı bir insanım ama sıra gelinlik seçimine geldiğinde aman Allah'ım elimin ayağımın eriştiği her dükkana girip bir sürü gelinlik denemiştim.

vee seçtiğim gelinliği çook severek çook mutlulukla giymiştim.

inşallah sende çiçeğinle ayakkabınla ve diğer tüm detaylarınla hayallerindeki gelin olursun. mutluluklar.

Şüphen varsa eğer biraz titiz olduğunu hissettir gelinlikçine. Danteline dikkat et. Bol tül olmalı ben saydım sanırım 7 kat falandı yanılmıyorsam. eteğin açılışını güzel yaparsa benzer gelinliğin şüphen olmasın. Çok teknik bilmiyorum ama eteği belden birden kabarmasın yani sen onu iste artık yapsın gelinlikçin

Canım çok teşekkür ederim. Gerçekten seçimde çok zorlandım. Annem çok itiraz etti, gelinlik şöyle olur böyle olur diye kendi hayallerini anlattı ama bu gelinlik benim yüzümü gülümsetti. İçinde gerçekten çok mutluydum ve çok severek taşıycağıma eminim. sanada çok çok mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…