- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.441
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler yorumun için. O gelinlikte 2 farklı duvak denedim. süzülen çiçeksiz duvağın duruşu daha hoşuma gitmişti.mankenin üzerinde üstü tüllü olan daha güzeldi ama sana strapless olan daha güzel gitmiş. bi de bunun üstüne çok kabarık çok tüllü üstten tutturulmuş bir duvak harika olur.
ayy sagol canım ya coookk sagol iyi dileklerin için .. inşallah dedğin gibi olur gelinliğim içime siner biraz süpheliyim cunku ama görücez artık ve kesınlıkle katılıyorum gelin gelinliğin gölgesinde kalmamalı ... :)
tatlım sen kendini hangi gelinliğin içinde gerçekten mutlu hissediyorsan onu seçmeni önerebilirim ki zaten seçimini de yapmışsın :)
sıra gelinlik seçimine geldiğinde evmiş eşyaymış mobilyaymış her şey yalan oluyor, bir tek gelinlik gerçek oluyor :))
bende çok net ve kararlı bir insanım ama sıra gelinlik seçimine geldiğinde aman Allah'ım elimin ayağımın eriştiği her dükkana girip bir sürü gelinlik denemiştim.
vee seçtiğim gelinliği çook severek çook mutlulukla giymiştim.
inşallah sende çiçeğinle ayakkabınla ve diğer tüm detaylarınla hayallerindeki gelin olursun. mutluluklar.