• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 2 gelinlik arasında kaldım banada yardım eder misiniz?

Soldaki gelinliğin tülü hiç hoş durmuyor bence ama diğer kısımlar güzel.
Sağdaki gelinlik ise çok daha şık olmasına rağmen mankenin sıskalığı sebebiyle kötü duruyor.
Ama eteğindeki çiçeklerde sıkıntı olmazsa ben sağdakini tercih ederdim.

HAdi ya bende 1. modeli o tülü yüzünden seçmiştim. Biraz gizemli diye, 2. gelinlik eteği çok yoğun çiçekli. Dans ederken bir araya toplanıp çok kötü görüntü oluşturur endişesi yaşamıyor değilim.Çok teşekkür ederim yorumun için.

bence 1. daha güzel giydiğin için rahatlığını da bir düşün ona göre kararını ver ben de bu tarz düşündüğüm için sakıncası yoksa markasını ve fiyatını öğrnebilir miyim?

Bir ara vaktin olursa üzerine giydiğin fotolarını at buraya ona göre yorum yapalım daha sağlıklı olur. Giyilince farklı durabiliyor çoğu zaman senin vücuduna en uygun olanı tercih edersen daha şık ve zarif bir görüntü yakalamış olursun.

bunlarda üzerimdeki halleri :) $2013-03-31 14.08.25.jpg $2013-04-28 14.30.22.jpg $2013-03-31 14.55.19.jpg $2013-03-31 14.56.58.jpg

bence 1. daha güzel giydiğin için rahatlığını da bir düşün ona göre kararını ver ben de bu tarz düşündüğüm için sakıncası yoksa markasını ve fiyatını öğrnebilir miyim?

canım 1. gelinlik pronovias 5150 TL 2. gelinlik SAn patrick 5700 TL . TEşekkürler yorumun için.Sanada mutluluklar dilerim :)

Bence sağ taraftaki yani 2. fotoğraftaki gelinlik çok hoş ve zarif bir gelinlik. Ben size 2. gelinliği daha çok yakıştırdım. Şimdiden mutluluklar dilerim.

Çok teşekkürler kızlar.çok model denedim aslında ne bileyim bunlara daha sıcak baktım. Diğer denediğim gelinlikleri eklemedim.

Fotoğrafları eklemen daha iyi oldu şimdi. Mesela bu fotoğrafları ekleyene kadar ben kesinlikle 2. üstü tül olan gelinlik derdim ama inan üzerinde 1.si daha güzel durmuş ve fiziğinle uyumlu seni de daha zayıf ve uzun göstermiş gibi. hazır gelinlik almanın bu avantajı var işte bazen beğeniyoruz böyle gelinlikleri mankenin üzerinde, dergide, internette çok güzel görünüyor ama dikildiğinde veya giyildiğinde aslında hiç de o kişinin bedenine uygun bir gelinlik ortaya çıkmıyor

Son düzenleme:
Evt kızlar gerçekten duru bir gelinlik. Çok teşekkür ederim. Benimde asia çok içime sindi. Sadece tereddütlerim vardı. Etekteki çiçekler çok yoğun durmuyor değilmi?

Fotoğrafları eklemen daha iyi oldu şimdi. Mesela bu fotoğrafları ekleyene kadar ben kesinlikle 2. üstü tül olan gelinlik derdim ama inan üzerinde 1.si daha güzel durmuş ve fiziğinle uyumlu seni de daha zayıf ve uzun göstermiş gibi. hazır gelinlik almanın bu avantajı var işte bazen beğeniyoruz böyle gelinlikleri mankenin üzerinde, dergide, internette çok güzel görünüyor ama dikildiğinde veya giyildiğinde aslında hiç de o kişinin bedenine uygun bir gelinlik ortaya çıkmıyor

Evet kesinlikle çok haklısıın, Hiçbirimiz manken değiliz çünkü. Yorumun için çok teşekkür ederim. Dantel olan baya boyumu kısa gösteriyor vede kilolu :9:

Evt kızlar gerçekten duru bir gelinlik. Çok teşekkür ederim. Benimde asia çok içime sindi. Sadece tereddütlerim vardı. Etekteki çiçekler çok yoğun durmuyor değilmi?

Üst kısımda işleme, dantel..vs ne kadar çok olursa; gelini o kadar kilolu gösterir..
1.nin üstü hem sade ve daha zarif, hem de etekteki danteller gelinliği üstteki sadelikten kurtarıp hareket katmış..
Bence etek uçlarındaki işlemeler de ayrı bir hoşluk veriyor..

göğüs kısmı dantel olan gelinliği ben de çok beğenmiştim aylar önce, hatta kaydetmiştim denemeliyim diye...
ama üzerinde diğeri çok daha güzel durmuş, sayende fikir sahibi oldum vücut tiplerimiz de benziyor...manken de çok beğenmemiştim ama sana çok yakışmış... mutluluklar...

İkincisini daha çok yakıştırdım. Birincisinin tül kısmı seni rahatsız etmiş gibi bir görüntü var sanki. Sıkmış gibi böyle.
Bu arada saçların ön planda olacaksa duvağını topuzun altından, tam tersiyse üstten takmanı öneririm.

çok teşekkür ederim kızlar. gelinlikler benim bedenimde değil. o darlığı bende farkındayım ama bedenime göre geleceği için çok sorun olmaz diye tahmin ediyorum. duvak tepeden olur, çünkü tepeden duruşu çok seviyorum, hemde saçlarım çok cılızz :) önerilerinizi dikkate alıcam sağolun.

Back